Swoją drogą też jeden z zastępowych na lp3.
Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Re: Notowanie 1998 - 15.05.2020 - Marek Niedźwiecki
Z Twittera: "Ale właściwie dlaczego zmieniono dyrektora Trójki? Przecież poprzedni wpadł na trop Wielkiej Afery Na Liście Przebojów?"
-
TStudent
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856
Już się zaczyna hate. 
-
jedrzej2012
Chyba raczej Love z racji powrotu przynajmniej części składu.
Jest nadzieja na to, że nie przepadnie żaden Top Wszech Czasów i na 2000. LP3 w piątek.
PiK wraca na fotel wicelidera jeśli tak, tam w niedzielę 1550, tytuł odzyskał Savage, koniec Bon Joviego, Daria na podium i to z największym awansem.
Jest nadzieja na to, że nie przepadnie żaden Top Wszech Czasów i na 2000. LP3 w piątek.
PiK wraca na fotel wicelidera jeśli tak, tam w niedzielę 1550, tytuł odzyskał Savage, koniec Bon Joviego, Daria na podium i to z największym awansem.
-
pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Do takiego hejtu (osób prywatnych i dziennikarzy innych mediów) to akurat p. Marek - i w zasadzie każdy stały prowadzący jakąkolwiek listę przebojów na całym świecie - jest przyzwyczajony, bo on się zdarza w zasadzie od początku. Ale tu byłą rzecz bez precedensu: oskarżenie o fałszerstwo przez szefostwo własnej stacji. Na podstawie dowodów, które od początku nie trzymały się kupy.
A w Trójce chyba szósty czy siódmy raz w czasie "przewrotu majowego" grają "10 w skali Beauforta" Czerwonych Gitar.
A w Trójce chyba szósty czy siódmy raz w czasie "przewrotu majowego" grają "10 w skali Beauforta" Czerwonych Gitar.
Ale może ten sznurek tak łatwo nie będzie dawał się pociągać.
Myślę, że istnieje szansa na powroty i na utrzymanie tych na urlopach.
Myślę, że pan Marek nie obrazi się, jeżeli zostanie przeproszony dzień lub dwa później.
1. Ale jak Strzyczkowski nie cofnie i nie naprawi pewnych spraw to słuchacze i tak odejdą. Myślę, że albo dostał pozwolenie, albo nie dostał, ale i tak zrovi swoje.
2. Zdziwiłbym się, gdyby tak nie było. Musi tak uczynić, bo leży to w jej interesie.
Musi ocieplić swój wizerunek i to jest jedyna szansa.
Jak to co, przecież to oczywiste, że Kowalczewski ją oszukał, a ona nie wiedziała, że to taki kłamca i intrygant.
Czy na lepsze to nie mam pewności (chociaż myślę, że tak), ale na gorsze to już raczej być nie może.
Oczywiście. Ale bez pewnych ruchów wizerunku nie ocieplisz.
Będzie pisowski, ale co z tego. Myślę, że mimo to może zrobić dużo dobrego. Co do przeprosin to nie widzę sensu (poza panem Markiem), ale ponowne zaproszenie do pracy powinno się pojawić.
To wygląda raczej na antykoncepcję.
-
jedrzej2012
Moja mama uwielbia Gitary Klenczona.
A ja jakiś trafem gram ze Spotify wyłącznie po polsku.
Teraz "Krew Boga".
"Budzik" wraca?, jeśli tak to super.
A ja jakiś trafem gram ze Spotify wyłącznie po polsku.
Teraz "Krew Boga".
"Budzik" wraca?, jeśli tak to super.
-
jedrzej2012
Antykoncepcja była nawet w Radiu WAWA jako temat w DeDektyw Inwektyw, kultowa już dwuznaczność "dla zmylenia przeciwnika".
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2020 10:00 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 2 razy.
-
jedrzej2012
Może być jeszcze Łukasz Karusta, który kiedyś w zastępstwie za Łodeja prowadził "Budzik", nie zawsze był Bartek.
W Chomikuj jest tego trochę, a w październiku był inny Łukasz: Szwed.
Owczarkowie jeszcze przecież są i Klatt z Róż Europy i ta dziewczyna, co w poniedziałki prowadziła "Budzik".
Jeśli to nie ta sama co miała "Reggaenerację" to nawet więcej kobiet może być.
Mam jeszcze 2 wersje Polskiego Topu u siebie: Word (odpis) okrojony do 6 stron i urozmaicę jednak nagranie mojej cioci z Torunia.
3 województwa dziś bez zakażeń, ale podkarpackie ma zgony, w kuj.-pom. czarna plama zgonów ma spokój, Grudziądz nie ma, ale za to Bydgoszcz.
Zakażenie też jedno: Wczoraj powiat lipnowski, dziś jest to Toruń.
Kuba był potencjalnym kandydatem do zastąpienia w przyszłości Tadeusza Sznuka w "Jeden z dziesięciu", wielu użytkowników tego chciało, czytałem kiedyś gdzieś coś na ten temat.
Kuba jest chyba najbardziej doświadczony w "Karpiach",
miał nawet rejs dziennikarzy wokół globu i słynną akcję w TVP1 w "Kwadrans po ósmej" po dźwięku sugerującym wybuch musiał pomóc poszkodowanemu i skończyć program.
W Chomikuj jest tego trochę, a w październiku był inny Łukasz: Szwed.
Owczarkowie jeszcze przecież są i Klatt z Róż Europy i ta dziewczyna, co w poniedziałki prowadziła "Budzik".
Jeśli to nie ta sama co miała "Reggaenerację" to nawet więcej kobiet może być.
Mam jeszcze 2 wersje Polskiego Topu u siebie: Word (odpis) okrojony do 6 stron i urozmaicę jednak nagranie mojej cioci z Torunia.
3 województwa dziś bez zakażeń, ale podkarpackie ma zgony, w kuj.-pom. czarna plama zgonów ma spokój, Grudziądz nie ma, ale za to Bydgoszcz.
Zakażenie też jedno: Wczoraj powiat lipnowski, dziś jest to Toruń.
Kuba był potencjalnym kandydatem do zastąpienia w przyszłości Tadeusza Sznuka w "Jeden z dziesięciu", wielu użytkowników tego chciało, czytałem kiedyś gdzieś coś na ten temat.
Kuba jest chyba najbardziej doświadczony w "Karpiach",
miał nawet rejs dziennikarzy wokół globu i słynną akcję w TVP1 w "Kwadrans po ósmej" po dźwięku sugerującym wybuch musiał pomóc poszkodowanemu i skończyć program.
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2020 6:50 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 1 raz.
Jędrzej, tylko jedna prośba na przyszłość - proszę Cię nie cytuj wszystkich tych wpisów, bo trochę zajmuje mi czasu przesunięcie ich w dół, tylko wycinaj, to do czego chcesz się odnieść a jak masz z tym problem (tak jak ja
) to pisz w odnośniku przez @ na górze wpisu i tak adresat to zauważy 
-
jedrzej2012
No właśnie, można zaznaczyć i usunąć, przypomniało mi się coś, za dużo tych skojarzeń jest.
To co napisałem powyżej o Kubie to wszystko co o nim pamiętam z wyjątkowych rzeczy.
Jutro mogliby wrócić Szydłowska i Waglewscy, a dziś Gacek, to byłby miód dla wielu.
Wczoraj trochę śpiewałem przy mamie w rytm Topu na Stars.TV.
Tak samo gdy słuchałem polskiego topu, dużo było zgodnie z moimi oczekiwaniami/przewidywaniami.
Nic na to nie poradzę, że jedni wolą rewolucję, inni przewidywalność, być może kupię nowy zeszyt na topy, ale na Nowy Rok na ew. 27. TWC mam jeszcze miejsce.
Od ew. 14. Polskiego zmiany, inne zeszyty odpadają, bo tam są moje wiersze.
To co napisałem powyżej o Kubie to wszystko co o nim pamiętam z wyjątkowych rzeczy.
Jutro mogliby wrócić Szydłowska i Waglewscy, a dziś Gacek, to byłby miód dla wielu.
Wczoraj trochę śpiewałem przy mamie w rytm Topu na Stars.TV.
Tak samo gdy słuchałem polskiego topu, dużo było zgodnie z moimi oczekiwaniami/przewidywaniami.
Nic na to nie poradzę, że jedni wolą rewolucję, inni przewidywalność, być może kupię nowy zeszyt na topy, ale na Nowy Rok na ew. 27. TWC mam jeszcze miejsce.
Od ew. 14. Polskiego zmiany, inne zeszyty odpadają, bo tam są moje wiersze.
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2020 6:56 pm przez jedrzej2012, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Nie wiem dlaczego, ale przeczytało mi się "rejs dziennikarzy wokół grobu"...
-
jedrzej2012
W TV coś takiego było, chyba niestety z Michałem Adamczykiem i kimś jeszcze znanym.
Chyba w 3 osoby byli.
Chyba w 3 osoby byli.
- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Idę na Fakty może się dowiem prawdy.
Myślę, że nie. Ale gdyby ją przyklepał to by jednak było coś. A może czasem by się zgodził na współprowadzenie.
Bez przesady. Nie żądajmy powrotu do sytuacji sprzed 2016. Wiadomości będą jakie są, ale publicystykę i nie tylko można poprawić.
Powodzenia!
Trochę niepotrzebnie napisałem parę rzeczy wcześniej, ale to zostanie i zostanie to, co nieco wyżej. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
a mi chyba najbardziej marzy powrót Andrusa. Chociażby jako współpracownika.
-
TStudent
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856
Teraz ma ważniejszą misję do wykonania. Może jak zostanie usunięty z Trójki, to wtedy. Ale Sznuk to znakomity prowadzący.jedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:45 pm Kuba był potencjalnym kandydatem do zastąpienia w przyszłości Tadeusza Sznuka w "Jeden z dziesięciu", wielu użytkowników tego chciało, czytałem kiedyś gdzieś coś na ten temat.
BTW, przypomniało mi się. Kiedyś domagałem się 1 z 10 w Jedynce, i dobrze się stało, ale ogólnie domagam się przywrócenia Czy jesteś mądrzejszy od 5-klasisty. Fajny ten program był. Dosłownym spełnieniem marzeń byłoby, aby ten program też był na Jedynce, ale jeśli będzie na jakimkolwiek otwartym kanale, też będę się z tego cieszyć. Tym bardziej, że niestety długo się tym programem nie nacieszyłem
WW&Fisza nie słuchałem akurat, więc mnie to przysłowiowo wisi, ale Szydłowska i Gacek mogłyby wrócić. Tak samo dwie panie jeszcze mają jakieś szanse na powrót, chociaż w Gacek bym wątpił (ale tak z zasady mogłaby nawet na sam Aksamitjedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:52 pm Jutro mogliby wrócić Szydłowska i Waglewscy, a dziś Gacek, to byłby miód dla wielu.
O, nie wiedziałem, że też masz talent poetycki.jedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:52 pm Od ew. 14. Polskiego zmiany, inne zeszyty odpadają, bo tam są moje wiersze.
@TStudent
Miałem okazję poznać p. Tadeusza przy okazji nagrania "1z10" - bardzo miły Pan. Robił wszystko, żeby rozładować napięcie, opowiadał anegdoty itd., ale na nic się to zdało. W życiu się tak nie denerwowałem, jak wtedy przed startem 1. etapu. Chociaż p. Kuba w tej roli nawet by pasował. A i emisja to już była w TVP 1
Miałem okazję poznać p. Tadeusza przy okazji nagrania "1z10" - bardzo miły Pan. Robił wszystko, żeby rozładować napięcie, opowiadał anegdoty itd., ale na nic się to zdało. W życiu się tak nie denerwowałem, jak wtedy przed startem 1. etapu. Chociaż p. Kuba w tej roli nawet by pasował. A i emisja to już była w TVP 1
- obserw99
Niedźwiedzie najlepiej czują się w lesie. Bardzo dobrze zrobił.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wiktor_%C5%9Awietlik
https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Skowro%C5%84ski
https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Hlebowicz
https://pl.wikipedia.org/wiki/Jakub_Strzyczkowski
To jest czterech dyrektorów, którzy urodzili się po powstaniu Trójki
https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Skowro%C5%84ski
https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Hlebowicz
https://pl.wikipedia.org/wiki/Jakub_Strzyczkowski
To jest czterech dyrektorów, którzy urodzili się po powstaniu Trójki
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2020 7:47 pm przez dominik_fi, łącznie zmieniany 1 raz.
- obserw99
W Faktach cisza w temacie nowego dyrektora Trójki. Chyba burza w szklance wody z tego będzie.
Pani prezes powinna odejść w pakiecie razem z dyrektorem. Najlepiej jak się załapie na prom na Marsa.
Cieszę się. A jak wróci już całkiem normalność to aż podskoczę i zachichotam.
A może od 2000 notowania możliwe będą wreszcie powroty na Listę