Swoją drogą też jeden z zastępowych na lp3.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale może ten sznurek tak łatwo nie będzie dawał się pociągać.
1. Ale jak Strzyczkowski nie cofnie i nie naprawi pewnych spraw to słuchacze i tak odejdą. Myślę, że albo dostał pozwolenie, albo nie dostał, ale i tak zrovi swoje.
Musi ocieplić swój wizerunek i to jest jedyna szansa.
Jak to co, przecież to oczywiste, że Kowalczewski ją oszukał, a ona nie wiedziała, że to taki kłamca i intrygant.
Czy na lepsze to nie mam pewności (chociaż myślę, że tak), ale na gorsze to już raczej być nie może.
Oczywiście. Ale bez pewnych ruchów wizerunku nie ocieplisz.
Będzie pisowski, ale co z tego. Myślę, że mimo to może zrobić dużo dobrego. Co do przeprosin to nie widzę sensu (poza panem Markiem), ale ponowne zaproszenie do pracy powinno się pojawić.
To wygląda raczej na antykoncepcję.
Nie wiem dlaczego, ale przeczytało mi się "rejs dziennikarzy wokół grobu"...
Myślę, że nie. Ale gdyby ją przyklepał to by jednak było coś. A może czasem by się zgodził na współprowadzenie.
Bez przesady. Nie żądajmy powrotu do sytuacji sprzed 2016. Wiadomości będą jakie są, ale publicystykę i nie tylko można poprawić.
Powodzenia!
a mi chyba najbardziej marzy powrót Andrusa. Chociażby jako współpracownika.
Teraz ma ważniejszą misję do wykonania. Może jak zostanie usunięty z Trójki, to wtedy. Ale Sznuk to znakomity prowadzący.jedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:45 pm Kuba był potencjalnym kandydatem do zastąpienia w przyszłości Tadeusza Sznuka w "Jeden z dziesięciu", wielu użytkowników tego chciało, czytałem kiedyś gdzieś coś na ten temat.
WW&Fisza nie słuchałem akurat, więc mnie to przysłowiowo wisi, ale Szydłowska i Gacek mogłyby wrócić. Tak samo dwie panie jeszcze mają jakieś szanse na powrót, chociaż w Gacek bym wątpił (ale tak z zasady mogłaby nawet na sam Aksamitjedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:52 pm Jutro mogliby wrócić Szydłowska i Waglewscy, a dziś Gacek, to byłby miód dla wielu.
O, nie wiedziałem, że też masz talent poetycki.jedrzej2012 pisze: ↑pn maja 25, 2020 6:52 pm Od ew. 14. Polskiego zmiany, inne zeszyty odpadają, bo tam są moje wiersze.
Niedźwiedzie najlepiej czują się w lesie. Bardzo dobrze zrobił.
W Faktach cisza w temacie nowego dyrektora Trójki. Chyba burza w szklance wody z tego będzie.