Oby tylko jej nie wywalili i wstawili w zamian Kowalczewskiego (zresztą w kontekście kampanii prezydenckiej to chyba najgorszy możliwy ruch?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak było. Pan Kuba taktownie zbył milczeniem w swoim stylu. W życiu bym nie przypuszczał, że może potraktować to poważnie. Aż się dziwię, że góra pozwoliła na to, zamiast wstawić jakiegoś partyjniaka.
Jeżeli udałoby się przywrócić to prawidłowe notowanie to chyba nie za rządów obecnej p. prezes PR? Bo i co miałaby powiedzieć w takiej sytuacji. Najpierw przekonywała wszystkich, że to drugie notowanie jest prawdziwe, a teraz musiałaby przyznać się do błędu, w co jednak wątpię. Jeżeli przywrócenie tego notowania, to tylko z innymi władzami PR.
Ta. Ciepły, trzymający za rączkę słuchaczy Redaktor, w którego rękaw płaczą słuchacze...
Tydzień temu wytoczono działa aby wykazać, że LP3 to sprawa śmiertelnie poważna i że w skandaliczny sposób sfałszowano wyniki głosowania. Padały słowa o regulaminie i audycie. Dla tutejszych forowiczów LP3 oczywiście jest sprawą poważną, dla większości społeczeństwa to po prostu zabawa i rozrywka i nawet ewentualne podkręcanie wyników nie stanowiło dla nich problemu. Teraz jednak wśród prawicowych publicystów pojawiła się taka narracja, że LP3 to mało ważny program rozrywkowy o słabym zasięgu i podniecanie się nim to kwestia dziecinnienia życia publicznego. A skoro dziecinni słuchacze chcą tej sfałszowanej lsity to niech mają i spadają na drzewo - to znaczy taka mogła się pojawić konkluzja.kacper94 pisze: ↑pn maja 25, 2020 1:50 pmJeżeli udałoby się przywrócić to prawidłowe notowanie to chyba nie za rządów obecnej p. prezes PR? Bo i co miałaby powiedzieć w takiej sytuacji. Najpierw przekonywała wszystkich, że to drugie notowanie jest prawdziwe, a teraz musiałaby przyznać się do błędu, w co jednak wątpię. Jeżeli przywrócenie tego notowania, to tylko z innymi władzami PR.
Mnie za to ciekawi co wpłynęło na fakt odwołania p. Kowalczewskiego: Spadające słupki? Pusta kadra? Automatyczna playlista? Bo szczerze, to myślałem że p. Kowalczewski będzie trwał na stanowisku jeszcze długo, a tutaj taka - nie powiem - dość pozytywna decyzja dla mnie![]()
najlepsza z możliwych na chwilę obecną, nie chciałbym jednak być w skórze Strzyczkowskiego, odkręcać całą tą sytuację personalną a zarazem wyjść naprzeciw oczekiwaniom wladz PR, matko jedyna
/https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-d ... na/8wfqxe3- Trochę mnie rozśmieszył pan tą informacją. Ale jest to oczywiście śmiech przez łzy. Ktokolwiek w takich warunkach przyjmuje propozycję szefowania Trójce, budzi moje wątpliwości - tak Wojciech Mann skomentował informację o powołaniu Kuby Strzyczkowskiego na stanowisko dyrektora Programu Trzeciego Polskiego Radia.
Gość się zbłaźnił kłamstwem i brakiem refleksji, które wyszło na jaw, co było nie do uratowania. Spadające słupki, raczej sprawiły, że nagle target trójkowy stał się istotny, do tego było grillowanie pod szyldem cenzury, ograniczania praw, co nie tylko obnażył "Ból" ale także niewspółmierne do skali zajść interwencje Policji w ostatnim czasie. Zwyczajnie ludzie zaczęli zbyt wiele widzieć (bo za wiele wyciekało na jaw), stąd trzeba było zrobić ruch, aby jakoś sytuacje załagodzić. Tylko, że to raczej ruch pozorowany, który ma na celu uspokoić fanów trójkowych, a przynajmniej ich część.
Masz rację, ale teraz Dyrektor nie będzie (co było absurdalne) w kontrze do swoich pracowników.jotem3 pisze: ↑pn maja 25, 2020 1:57 pmTa. Ciepły, trzymający za rączkę słuchaczy Redaktor, w którego rękaw płaczą słuchacze...
Ten ruch to tzw. ocieplenie wizerunku.
A pewnie już jutro słupki słuchalności pójdą w górę. Bo tak doskonała muzyka leciała w tych niemych pasmach i wszyscy się zachwycali. Wszyscy i jeszcze jeden
I pani prezes znów powie, że spadki słuchalności to wina tych, co odeszli
Ciepło, coraz cieplej...
Wszystko w imię sprawdzonej "dobrozmianowej" maksymy: "ciemny lud to kupi"jotem3 pisze: ↑pn maja 25, 2020 1:57 pm Ten ruch to tzw. ocieplenie wizerunku.
A pewnie już jutro słupki słuchalności pójdą w górę. Bo tak doskonała muzyka leciała w tych niemych pasmach i wszyscy się zachwycali. Wszyscy i jeszcze jeden
I pani prezes znów powie, że spadki słuchalności to wina tych, co odeszli
Ciepło, coraz cieplej...
To nie chodzi o podniecanie, tylko o znaczenie, jakie LP3 wyrobiła. Niektórzy słuchali Listy z przerwami bądź bez od samego początku jej istnienia. Co więcej, nawet tu na Forum są osoby, które słuchały Listy - czy to od 1. notowania, czy to np. od roku 1983/1984/1985. Ja zacząłem dopiero za silnych wpływów d.zm., a i tak udało się Liście przekonać do siebie i za to jestem jak najbardziej wdzięczny. Uważam, że takich kultowych audycji nie powinno się niszczyć znienacka. Pamiętajmy, że większość ludzi jest osobami pracującymi i tak naprawdę rzadko kiedy mają na cokolwiek czas choćby po pracy, niektórzy mają dzieci, są osoby, które muszą zadbać o służbowe obowiązki także po pracy, i dla takich potrzebna jest jakaś chwila na odskocznię od codzienności i czy to będzie LP3, czy spacer w niedzielę po południu z rodziną, to ich sprawa i moim zdaniem ingerowanie w sposób spędzania wolnego czasu jest zasadniczo poza kompetencją obozu rządzącego.mikrobi pisze: ↑pn maja 25, 2020 1:58 pm Teraz jednak wśród prawicowych publicystów pojawiła się taka narracja, że LP3 to mało ważny program rozrywkowy o słabym zasięgu i podniecanie się nim to kwestia dziecinnienia życia publicznego. A skoro dziecinni słuchacze chcą tej sfałszowanej lsity to niech mają i spadają na drzewo - to znaczy taka mogła się pojawić konkluzja.
I gdzie tu koncepcja? Szkoda że została ujawniona w tak brutalny sposób...
Jeśli to się skończy powrotem redaktorów, np. Łukawskiego, to byłoby to spoko.
listę i jej prestiż na pewno tak, kwestia tylko czy Niedźwiecki chciałby się w to dalej bawić, tu już raczej jestem sceptyczny
1. Listę może uratuje.
Zadania dla Pana Kuby. BARDZO PILNE!.Artur pisze: ↑pn maja 25, 2020 1:48 pm Kuba Strzyczkowski nowym dyrektorem Trójki
https://www.onet.pl/muzyka/onetmuzyka/k ... b,681c1dfa