A dlaczegóż to?
Tygodniowa ForaLista Przebojów #87
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Re: Tygodniowa ForaLista Przebojów #87
Wypadają utwory z mojej dziesiątki, nic dobrego nie wchodzi do zestawu. Już brak mi utworów do głosowania.
-
AlekOb
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2011
Mogę sprawdzić w każdym momencie, ale chyba nie doświadczyłem
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
To może przeprowadzimy eksperyment razem? Ja wysiądę z pociągu i patrząc na Ciebie powiem czy widzę Ciebie w jednej
Nie doświadczyłeś, bo to musi sprawdzić ktoś z zewnątrz. Tak przynajmniej rozumiem słowa temika3. Że to przyjezdny doświadcza czworowzrocznosci. A ten, co tam mieszka, tego nie widzi
-
TStudent
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856
Cześć 
Gwoli wyjaśnień, przepraszam, że dopiero dzisiaj i tylko cytatami, ale wczoraj czas miałem tyle, co wczoraj w pizzerii, a w pewnych wątkach chyba miałem przyjemność pisać i na innym forum też. A w trakcie Listy byłem na koncercie Piotra Rubika z zespołem w Wytwórni (na co też zdecydowałem się ostatecznie w czwartek, bo choć bilet kupiłem we wrześniu, ale w styczniu pod presją rosnących zakażeń pomyślałem, że może jednak... nie pójdę). A po skończeniu koncertu byłem w stresie, jak się dostanę do domu, bo jednak godzinę siedzieć na dworcu na następny bezpośredni też nie teges. A jak już byłem w pociągu (na który okazałem się być rzut beretem, bo w momencie dochodzenia do peronu właśnie nadjeżdżał i nie czekałem nawet grama), to i tak miałem tylko naście procent baterii w telefonie i w organizmie, bo jednak cały dzień spędzony w Łodzi, począwszy od pracy, szczególnie zimą i w warunkach spędzania czasu wolnego na nicmisięniechcizmie skutkuje oczywistym zmęczeniem.
).
O, nawet w jednym poście mi się wszystkie emotki zmieściły. Uff.
Gwoli wyjaśnień, przepraszam, że dopiero dzisiaj i tylko cytatami, ale wczoraj czas miałem tyle, co wczoraj w pizzerii, a w pewnych wątkach chyba miałem przyjemność pisać i na innym forum też. A w trakcie Listy byłem na koncercie Piotra Rubika z zespołem w Wytwórni (na co też zdecydowałem się ostatecznie w czwartek, bo choć bilet kupiłem we wrześniu, ale w styczniu pod presją rosnących zakażeń pomyślałem, że może jednak... nie pójdę). A po skończeniu koncertu byłem w stresie, jak się dostanę do domu, bo jednak godzinę siedzieć na dworcu na następny bezpośredni też nie teges. A jak już byłem w pociągu (na który okazałem się być rzut beretem, bo w momencie dochodzenia do peronu właśnie nadjeżdżał i nie czekałem nawet grama), to i tak miałem tylko naście procent baterii w telefonie i w organizmie, bo jednak cały dzień spędzony w Łodzi, począwszy od pracy, szczególnie zimą i w warunkach spędzania czasu wolnego na nicmisięniechcizmie skutkuje oczywistym zmęczeniem.
Spóźnione, ale szczere gratulacje
Dwie świetne nowości jedna po drugiej.
Taki awans to skarb.
Z interesującym efektem. Może powtórzy sukces z Radia 357?
Robiłem co mogłem. Czasami warto nie mieć listy, inaczej bym pewnie był przynajmniej tak półsztywny, jak u kresu jej życia.
Niekoniecznie, na pewno kosztem Metalicznego serca, bo to mi się wciąż baaaardzo podoba, a jednak wolałem, żeby to u mnie spadło w głosowaniu niż Plancik wyleciał.
Małą niespodziankę Ci zrobiliśmy.
O ile Boomer wypadł z mojej listy kilka tygodni przed końcem życia, ale Collage'u mi bardzo szkoda, a Sorry to nie jest piosenka świąteczna, bo dalej mi wybrzmiewa w głowie.
O małe buty nie warto się czepiać, prędzej o duże.
Dla widoków to można po prostu do tego Szczecina się przejechać (a swoją drogą to nawet bym chciał
O, nawet w jednym poście mi się wszystkie emotki zmieściły. Uff.
Ty się faktycznie (jak już pisałeś) skajmaniłeś.
Niech Ci forum lekkie będzie. Amen.
Niech Ci forum lekkie będzie. Amen.
-
TStudent
To mi pokaż kajmanizmy w tym poście, bo tu usiłowałem być sobą. 
To Agnieszka jeszcze rośnie? Bo tak by wynikało z tej wypowiedzi (ale czy aby na pewno o to miało chodzić?).
Dziwne kryterium świąteczności. To jak mi teraz np Jeden dzień w roku zabrzmi w głowie to przestanie być piosenką świąteczną?
-
TStudent
No wiesz, nieobecność jednak zrobiła swoje. 
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Tobie zawsze o coś chodzi, a tym wpisem przebijasz własną głupotę, a jeśli to żart to bardzo głupi i nie na miejscu sorry. Jeżeli nadal masz ochotę rozpoczynać kolejne wojny na forum to daj sobie na wstrzymanie.
Odniosłem się tylko żartobliwie do Twojego błędu gramatycznego.
-
TStudent
No to będzie wojna.
Zamknijcie, proszę, ten wątek zawczasu, bo inaczej albo się skończy na kolejnej rezygnacji z Forum (a może i niejednej), albo ktoś będzie musiał zostać zbanowany.
Zamknijcie, proszę, ten wątek zawczasu, bo inaczej albo się skończy na kolejnej rezygnacji z Forum (a może i niejednej), albo ktoś będzie musiał zostać zbanowany.
-
temik3
To może żartobliwie nie odnoś się, skoro nie wiesz o czym i do czego pisałem. Jak masz coś do mnie to pisz na PW, a takich dyskusji nie zaczynaj, bo potem znów będą problemy i dalej znajdą się inni i znów ja będę winny. Nie uczestniczyłeś w dyskusji to już nie musisz się do niej odnosisz skoro dwa dni po niej. Dzwonili.
-
temik3
Nie ja ją zaczynam. Choć pewnie znów się znajdą tacy, którzy tak to odbiorą.
Była fajna, śmieszna zabawa, dużo wesołości, ale musiał swoje pięć groszy wtrącić ktoś, by zrobić zamieszanie.
-
TStudent
temiku3, nie uważam absolutnie, żeby to była Twoja wina, ale naprawdę nie chcę, żeby wojna była eskalowana.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Przepraszam jeżeli Cię uraziłem. Nie wiedziałem, że jesteś tak wrażliwy, a nie miałem nic złego na myśli. Nota bene czytając wątek mi to umknęło, ale przy czytaniu komentarza TStudenta zwróciłem na to uwagę. Nie jestem wprawdzie polonistą, ale pracując w szkole jestem wyczulony. Odniosłem się do gramatyki nie spodziewając się takiej reakcji.
-
temik3
Jak jesteś uczulony na gramatykę to pisz na forum polonistycznym. A tutaj jak nie zrozumiałeś o czym i do czego pisałem to nie zabieraj głosu, tym bardziej dwa dni po. Nie jestem wrażliwy i potrafię śmiać się sam z siebie, gdybyś to napisał podczas dyskusji to ok, bo owszem można to i tak odebrać jak odebrałeś, ale kazdy wiedział do czego ja to pisałem. Po raz kolejny udowadniasz, że potrafisz zrobić aferę nawet z dobrej zabawy trwającej dwa dni temu. Za chwilę to tu nikt nic nie będzie chciał napisać, bo większość zniechęcasz. Co jakiś czas przyssasz się do kogoś, a potem jak jest zamieszanie chowasz głowę w piasek i czujesz się pokrzywdzony, bo ktoś Ci coś napisze. A jak ktoś już napisze dosadnie to wtedy TWA ma pretensję nie do Ciebie tylko do innych. Dziękuję za uwagę i przepraszam, że zabieram głos ponownie.kajman pisze: ↑ndz lut 06, 2022 11:32 pm Przepraszam jeżeli Cię uraziłem. Nie wiedziałem, że jesteś tak wrażliwy, a nie miałem nic złego na myśli. Nota bene czytając wątek mi to umknęło, ale przy czytaniu komentarza TStudenta zwróciłem na to uwagę. Nie jestem wprawdzie polonistą, ale pracując w szkole jestem wyczulony. Odniosłem się do gramatyki nie spodziewając się takiej reakcji.