Tygodniowa ForaLista Przebojów #87

Lokalna, Trójkowa Foralista Przebojów

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Re: Tygodniowa ForaLista Przebojów #87

Post autor: jollyroger72 »

gioconda2 pisze: pt lut 04, 2022 10:58 pm szowinistyczne to :evil: :twisted:
A dlaczegóż to? :shock:
kajman

Post autor: kajman »

Wypadają utwory z mojej dziesiątki, nic dobrego nie wchodzi do zestawu. Już brak mi utworów do głosowania.
AlekOb
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2011

Post autor: AlekOb »

gioconda2 pisze: pt lut 04, 2022 10:31 pm
temik3 pisze: pt lut 04, 2022 10:28 pm W Szczecinie to jest coś takiego, że patrzysz na kogoś a widzisz czterech. Jakaś czwórwzrocznoć.
:roll: :know:
Tak???? Może to ten wiatr od Odry ( a i trochę od Zalewu) tak robi :roll: ?
Wysiadasz na dworcu i od razu to czujesz...
Jak będę następnym razem - przeprowadzę na sobie obserwację uczestniczącą/ eksperyment.
Mogę sprawdzić w każdym momencie, ale chyba nie doświadczyłem ;)
gioconda2
Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986

Post autor: gioconda2 »

AlekOb pisze: sob lut 05, 2022 12:58 am Mogę sprawdzić w każdym momencie, ale chyba nie doświadczyłem ;)
To może przeprowadzimy eksperyment razem? Ja wysiądę z pociągu i patrząc na Ciebie powiem czy widzę Ciebie w jednej :lol: czy czterech osobach :lol: ?
Nie doświadczyłeś, bo to musi sprawdzić ktoś z zewnątrz. Tak przynajmniej rozumiem słowa temika3. Że to przyjezdny doświadcza czworowzrocznosci. A ten, co tam mieszka, tego nie widzi :mrgreen:
TStudent
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr 1856

Post autor: TStudent »

Cześć :D
Gwoli wyjaśnień, przepraszam, że dopiero dzisiaj i tylko cytatami, ale wczoraj czas miałem tyle, co wczoraj w pizzerii, a w pewnych wątkach chyba miałem przyjemność pisać i na innym forum też. A w trakcie Listy byłem na koncercie Piotra Rubika z zespołem w Wytwórni (na co też zdecydowałem się ostatecznie w czwartek, bo choć bilet kupiłem we wrześniu, ale w styczniu pod presją rosnących zakażeń pomyślałem, że może jednak... nie pójdę). A po skończeniu koncertu byłem w stresie, jak się dostanę do domu, bo jednak godzinę siedzieć na dworcu na następny bezpośredni też nie teges. A jak już byłem w pociągu (na który okazałem się być rzut beretem, bo w momencie dochodzenia do peronu właśnie nadjeżdżał i nie czekałem nawet grama), to i tak miałem tylko naście procent baterii w telefonie i w organizmie, bo jednak cały dzień spędzony w Łodzi, począwszy od pracy, szczególnie zimą i w warunkach spędzania czasu wolnego na nicmisięniechcizmie skutkuje oczywistym zmęczeniem.
jollyroger72 pisze: pt lut 04, 2022 8:32 pmThanx
Spóźnione, ale szczere gratulacje :D
Kruklanki pisze: pt lut 04, 2022 8:34 pm37. NN. 01. Voo Voo feat. Masha Natanson - ŁAJBA 23/6
36. NN. 01. Scorpions - ROCK BELIEVER 23/6
Dwie świetne nowości jedna po drugiej. :D
Kruklanki pisze: pt lut 04, 2022 8:48 pm34. 40. 02. Miuosh & Zespół Pieśni i Tańca Śląsk & Ralph Kaminski - IMPERIUM
Taki awans to skarb. :)
temik3 pisze: pt lut 04, 2022 9:03 pmGioconda2 fasolę posadziła, zupą podlała i urosła
Z interesującym efektem. Może powtórzy sukces z Radia 357? ;)
lady pisze: pt lut 04, 2022 9:39 pmUff
Robiłem co mogłem. Czasami warto nie mieć listy, inaczej bym pewnie był przynajmniej tak półsztywny, jak u kresu jej życia.
jollyroger72 pisze: pt lut 04, 2022 9:41 pmAle to kosztem mojej Meduzy...
Niekoniecznie, na pewno kosztem Metalicznego serca, bo to mi się wciąż baaaardzo podoba, a jednak wolałem, żeby to u mnie spadło w głosowaniu niż Plancik wyleciał.
lady pisze: pt lut 04, 2022 10:02 pmBrawo panowie !
Małą niespodziankę Ci zrobiliśmy. ;)
Kruklanki pisze: pt lut 04, 2022 10:14 pm>>> WYPADKI Z TOP 30 <<<
O ile Boomer wypadł z mojej listy kilka tygodni przed końcem życia, ale Collage'u mi bardzo szkoda, a Sorry to nie jest piosenka świąteczna, bo dalej mi wybrzmiewa w głowie.
lady pisze: pt lut 04, 2022 10:17 pmJolly - za duży kombinezon, temik - za małe buty
O małe buty nie warto się czepiać, prędzej o duże. ;)
gioconda2 pisze: pt lut 04, 2022 10:26 pmTylko widoki charakterystyczne dla Szczecina są warte obejrzenia, a głos można wyciszyć
Dla widoków to można po prostu do tego Szczecina się przejechać (a swoją drogą to nawet bym chciał ;)).
O, nawet w jednym poście mi się wszystkie emotki zmieściły. Uff.
szeptun68
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010

Post autor: szeptun68 »

Ty się faktycznie (jak już pisałeś) skajmaniłeś.
Niech Ci forum lekkie będzie. Amen. :lol:
TStudent

To mi pokaż kajmanizmy w tym poście, bo tu usiłowałem być sobą. :lol:
kajman

temik3 pisze: sob lut 05, 2022 9:53 pm Gioconda2 fasolę posadziła, zupą podlała i urosła
To Agnieszka jeszcze rośnie? Bo tak by wynikało z tej wypowiedzi (ale czy aby na pewno o to miało chodzić?).
TStudent pisze: sob lut 05, 2022 9:53 pm Sorry to nie jest piosenka świąteczna, bo dalej mi wybrzmiewa w głowie
Dziwne kryterium świąteczności. To jak mi teraz np Jeden dzień w roku zabrzmi w głowie to przestanie być piosenką świąteczną?
szeptun68
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010

Post autor: szeptun68 »

TStudent pisze: ndz lut 06, 2022 12:23 am To mi pokaż kajmanizmy w tym poście, bo tu usiłowałem być sobą. :lol:
Chodziło mi raczej o ilość cytowań, a nie o rodzaj treści :D
TStudent

No wiesz, nieobecność jednak zrobiła swoje. ;)
temik3
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982

Post autor: temik3 »

kajman pisze: ndz lut 06, 2022 7:28 pm
temik3 pisze: sob lut 05, 2022 9:53 pm Gioconda2 fasolę posadziła, zupą podlała i urosła
To Agnieszka jeszcze rośnie? Bo tak by wynikało z tej wypowiedzi (ale czy aby na pewno o to miało chodzić?).
Tobie zawsze o coś chodzi, a tym wpisem przebijasz własną głupotę, a jeśli to żart to bardzo głupi i nie na miejscu sorry. Jeżeli nadal masz ochotę rozpoczynać kolejne wojny na forum to daj sobie na wstrzymanie.
kajman

Odniosłem się tylko żartobliwie do Twojego błędu gramatycznego.
TStudent

No to będzie wojna.
Zamknijcie, proszę, ten wątek zawczasu, bo inaczej albo się skończy na kolejnej rezygnacji z Forum (a może i niejednej), albo ktoś będzie musiał zostać zbanowany.
temik3

kajman pisze: ndz lut 06, 2022 9:51 pm Odniosłem się tylko żartobliwie do Twojego błędu gramatycznego.
To może żartobliwie nie odnoś się, skoro nie wiesz o czym i do czego pisałem. Jak masz coś do mnie to pisz na PW, a takich dyskusji nie zaczynaj, bo potem znów będą problemy i dalej znajdą się inni i znów ja będę winny. Nie uczestniczyłeś w dyskusji to już nie musisz się do niej odnosisz skoro dwa dni po niej. Dzwonili.
temik3

TStudent pisze: ndz lut 06, 2022 9:58 pm No to będzie wojna.
Zamknijcie, proszę, ten wątek zawczasu, bo inaczej albo się skończy na kolejnej rezygnacji z Forum (a może i niejednej), albo ktoś będzie musiał zostać zbanowany.
Nie ja ją zaczynam. Choć pewnie znów się znajdą tacy, którzy tak to odbiorą.

Była fajna, śmieszna zabawa, dużo wesołości, ale musiał swoje pięć groszy wtrącić ktoś, by zrobić zamieszanie.
TStudent

temiku3, nie uważam absolutnie, żeby to była Twoja wina, ale naprawdę nie chcę, żeby wojna była eskalowana.
Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Post autor: jollyroger72 »

TStudent pisze: ndz lut 06, 2022 10:36 pm (...) ale naprawdę nie chcę, żeby wojna była eskalowana.
https://www.youtube.com/watch?v=SGXo56eLeak
kajman

Przepraszam jeżeli Cię uraziłem. Nie wiedziałem, że jesteś tak wrażliwy, a nie miałem nic złego na myśli. Nota bene czytając wątek mi to umknęło, ale przy czytaniu komentarza TStudenta zwróciłem na to uwagę. Nie jestem wprawdzie polonistą, ale pracując w szkole jestem wyczulony. Odniosłem się do gramatyki nie spodziewając się takiej reakcji.
temik3

kajman pisze: ndz lut 06, 2022 11:32 pm Przepraszam jeżeli Cię uraziłem. Nie wiedziałem, że jesteś tak wrażliwy, a nie miałem nic złego na myśli. Nota bene czytając wątek mi to umknęło, ale przy czytaniu komentarza TStudenta zwróciłem na to uwagę. Nie jestem wprawdzie polonistą, ale pracując w szkole jestem wyczulony. Odniosłem się do gramatyki nie spodziewając się takiej reakcji.
Jak jesteś uczulony na gramatykę to pisz na forum polonistycznym. A tutaj jak nie zrozumiałeś o czym i do czego pisałem to nie zabieraj głosu, tym bardziej dwa dni po. Nie jestem wrażliwy i potrafię śmiać się sam z siebie, gdybyś to napisał podczas dyskusji to ok, bo owszem można to i tak odebrać jak odebrałeś, ale kazdy wiedział do czego ja to pisałem. Po raz kolejny udowadniasz, że potrafisz zrobić aferę nawet z dobrej zabawy trwającej dwa dni temu. Za chwilę to tu nikt nic nie będzie chciał napisać, bo większość zniechęcasz. Co jakiś czas przyssasz się do kogoś, a potem jak jest zamieszanie chowasz głowę w piasek i czujesz się pokrzywdzony, bo ktoś Ci coś napisze. A jak ktoś już napisze dosadnie to wtedy TWA ma pretensję nie do Ciebie tylko do innych. Dziękuję za uwagę i przepraszam, że zabieram głos ponownie.
temik3

TStudent pisze: ndz lut 06, 2022 10:36 pm temiku3, nie uważam absolutnie, żeby to była Twoja wina, ale naprawdę nie chcę, żeby wojna była eskalowana.
Wiem Przemek, że nie uważasz tak, ja też nie chcę żadnej eskalacji wojny, ale nie może być tak, że są równi i równiejsi.
ODPOWIEDZ