A dlaczegóż to?

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Mogę sprawdzić w każdym momencie, ale chyba nie doświadczyłem
To może przeprowadzimy eksperyment razem? Ja wysiądę z pociągu i patrząc na Ciebie powiem czy widzę Ciebie w jednej
Spóźnione, ale szczere gratulacje
Dwie świetne nowości jedna po drugiej.
Taki awans to skarb.
Z interesującym efektem. Może powtórzy sukces z Radia 357?
Robiłem co mogłem. Czasami warto nie mieć listy, inaczej bym pewnie był przynajmniej tak półsztywny, jak u kresu jej życia.
Niekoniecznie, na pewno kosztem Metalicznego serca, bo to mi się wciąż baaaardzo podoba, a jednak wolałem, żeby to u mnie spadło w głosowaniu niż Plancik wyleciał.
Małą niespodziankę Ci zrobiliśmy.
O ile Boomer wypadł z mojej listy kilka tygodni przed końcem życia, ale Collage'u mi bardzo szkoda, a Sorry to nie jest piosenka świąteczna, bo dalej mi wybrzmiewa w głowie.
O małe buty nie warto się czepiać, prędzej o duże.
Dla widoków to można po prostu do tego Szczecina się przejechać (a swoją drogą to nawet bym chciał
To Agnieszka jeszcze rośnie? Bo tak by wynikało z tej wypowiedzi (ale czy aby na pewno o to miało chodzić?).
Dziwne kryterium świąteczności. To jak mi teraz np Jeden dzień w roku zabrzmi w głowie to przestanie być piosenką świąteczną?
Tobie zawsze o coś chodzi, a tym wpisem przebijasz własną głupotę, a jeśli to żart to bardzo głupi i nie na miejscu sorry. Jeżeli nadal masz ochotę rozpoczynać kolejne wojny na forum to daj sobie na wstrzymanie.
To może żartobliwie nie odnoś się, skoro nie wiesz o czym i do czego pisałem. Jak masz coś do mnie to pisz na PW, a takich dyskusji nie zaczynaj, bo potem znów będą problemy i dalej znajdą się inni i znów ja będę winny. Nie uczestniczyłeś w dyskusji to już nie musisz się do niej odnosisz skoro dwa dni po niej. Dzwonili.
Nie ja ją zaczynam. Choć pewnie znów się znajdą tacy, którzy tak to odbiorą.
Jak jesteś uczulony na gramatykę to pisz na forum polonistycznym. A tutaj jak nie zrozumiałeś o czym i do czego pisałem to nie zabieraj głosu, tym bardziej dwa dni po. Nie jestem wrażliwy i potrafię śmiać się sam z siebie, gdybyś to napisał podczas dyskusji to ok, bo owszem można to i tak odebrać jak odebrałeś, ale kazdy wiedział do czego ja to pisałem. Po raz kolejny udowadniasz, że potrafisz zrobić aferę nawet z dobrej zabawy trwającej dwa dni temu. Za chwilę to tu nikt nic nie będzie chciał napisać, bo większość zniechęcasz. Co jakiś czas przyssasz się do kogoś, a potem jak jest zamieszanie chowasz głowę w piasek i czujesz się pokrzywdzony, bo ktoś Ci coś napisze. A jak ktoś już napisze dosadnie to wtedy TWA ma pretensję nie do Ciebie tylko do innych. Dziękuję za uwagę i przepraszam, że zabieram głos ponownie.kajman pisze: ↑ndz lut 06, 2022 11:32 pm Przepraszam jeżeli Cię uraziłem. Nie wiedziałem, że jesteś tak wrażliwy, a nie miałem nic złego na myśli. Nota bene czytając wątek mi to umknęło, ale przy czytaniu komentarza TStudenta zwróciłem na to uwagę. Nie jestem wprawdzie polonistą, ale pracując w szkole jestem wyczulony. Odniosłem się do gramatyki nie spodziewając się takiej reakcji.