are turning round and round,
Lord I'm 'on get me a good girl
or jump overboard and drown'.
Na pewno o inną piosenkę chodzi kajmanowi, ale tą możemy wykonać ze TStudentem na Zlocie

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Przecież nie ma żadnej epidemiiMartyr pisze:a co z koroną? normalnie podpisuje wszystkim chętnym??
konwicki1980 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 10:34 pm
upewnić się, że wie o Foraliście, pamięta Was z Gdyni, no i zapytać się, jak mu się podoba prezent od forum.
a mogę się nieśmiało zapytać jaki to prezent był?
czyli nie tylko ja widziałam tam Jona Bon Jovi
Nowy Orlean to raczej taka łagodniejsza odmiana bluesa, nawet trochę pod jazz, a ja myślałam że masz uczulenie na rzępolenie rodem z Mississippikonwicki1980 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 10:38 pm Co prawda, to prawda. Mam red alert, jak słyszę coś w stylu nowoorleańskim.![]()
Zanim się dowiedziałam kim jest Louane, myślałam najpierw, że konwicki to dziewczyna i ma swoje zdjęcie w awatarze, a potem, że w awatarze to Mila Kuniskonwicki1980 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 10:34 pm
W zasadzie autografy biorę tylko od Louane i od niego, choć ostatnio zrobiłem wyjątek i poprosiłem o autograf ku3ę.
Miałam tak samo. Myślałam, że konwicki jest kobietąNicoletta pisze: ↑sob wrz 05, 2020 9:10 amZanim się dowiedziałam kim jest Louane, myślałam najpierw, że konwicki to dziewczyna i ma swoje zdjęcie w awatarze, a potem, że w awatarze to Mila Kuniskonwicki1980 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 10:34 pm
W zasadzie autografy biorę tylko od Louane i od niego, choć ostatnio zrobiłem wyjątek i poprosiłem o autograf ku3ę.![]()
nie miałem świadomości, że to aż takie wąskie grono. może wtedy bym coś bardziej wyrafinowanego wymyślił...konwicki1980 pisze: ↑pt wrz 04, 2020 10:34 pm W zasadzie autografy biorę tylko od Louane i od niego, choć ostatnio zrobiłem wyjątek i poprosiłem o autograf ku3ę.
U Ciebie wszystkie średnie od powstania foralisty były wyższe.
Ale mi nie chodziło o piosenkę tylko moją znajomość angielskiego. O ile jeszcze jedno słowo potrafię zrozumieć, to już dwa obok siebie rzadko, a trzy kolejne to już horror.
Chodzi Ci także o jazz?
Nowy Orlean to raczej do korzeni jazzu przyznawać się może.
I na tym można byłoby skończyć. To był jedyny prawdziwy twórca. Następcy już błądzili.
Nie mam pojęcia kto to jest.
Słuchajcie, jest sposób
Jaki koszmar?
dojrzewam do tego, choć na najbliższy nie, bo covid i sytuacja rodzinna nie pozwala mi wyjechać jesienią, a tak poza tym, to .... strasznie boję się blamażu w konkursach
Dla mnie był to koszmar, jak było na 1 m. to wyłączałam radio przed nr 1, a później napisałam do załogi lp3 aby coś z tym zrobili, żeby to spadło z Listy (wiem zachowałam się jak Kowalczewski, widocznie i we mnie on czasami drzemie
Żona Ashtona Kutchera, byłego męża Demi Moore, która jest byłą żoną Bruca Willisa i, z którym wystąpiła (Demi ma się rozumieć ) w jednym odcinku serialu Moonlighting w kultowej już scenie zauroczenia do piosenki Briana Ferry i Roxy Music pt. Avalon
opis jak z pudelkaNicoletta pisze: ↑sob wrz 05, 2020 1:07 pm
Żona Ashtona Kutchera, byłego męża Demi Moore, która jest byłą żoną Bruca Willisa i, z którym wystąpiła (Demi ma się rozumieć ) w jednym odcinku serialu Moonlighting w kultowej już scenie zauroczenia do piosenki Briana Ferry i Roxy Music pt. Avalon![]()
![]()
Mam nadzieję, że już jasne.![]()
![]()
Nicoletta & Gioconda - made my day
Bo ja wiem? Jakbyś pytał ślepego o drogę
Też nie znam.
Znam, chociaż musiałem sobie przypomnieć, która to, bo zawsze myli mi się z Geeną Davis (imię jednej podobne do nazwiska drugiej), zagrała w mojej ulubionej komedii romantycznej.
Też znam (i nie mylę z nikim, przynajmniej z nazwiska)
Oglądałem, ale po kilku odcinkach mnie znudził, bo te kryminalne wątki były strasznie prymitywne.
To drobiazg. Największym szokiem było, że Michnikowski nie był kobietą.