ooo widzę sami teleturniejowcykajman pisze: pn maja 25, 2020 8:50 pm Ale głupio (nie z własnej winy) się wyłożył, kiedy startowałem.
parę postów wyżej wkleiłem ten link
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ooo widzę sami teleturniejowcykajman pisze: pn maja 25, 2020 8:50 pm Ale głupio (nie z własnej winy) się wyłożył, kiedy startowałem.
parę postów wyżej wkleiłem ten link
To wygląda trochę inaczej - karencja dla zawodników którzy nie dojdą do Finału Miesiąca to 6 miesięcy. A ja, "niestety" jako że awansowałem tam właśnie, to sobie w domu posiedzę trochę dłużejTStudent pisze: pn maja 25, 2020 8:48 pmKiedyś zdaje się była nawet trochę mniejsza, wydaje mi się, że nawet koło dwóch lat było. Na szczęście to było kiedyś.kacper94 pisze: pn maja 25, 2020 8:35 pm Myślałem, że w "Jaka to Melodia" jest mniejsza, ale tu też się naciąłem na 3 lata i też trochę będzie trzeba poczekać.![]()
Kuba w jednej z kolejnych wypowiedzi powiedział do dziennikarza, że w przypadku listy proszę spodziewać się dużej niespodzianki... Jeśli Marek zgodzi się, myślę że lista 2000 za tydzień może trwać do północy.. a może dłużej? Kto to wie... Posłuchamy już za kilka dni.choroszcz pisze: pn maja 25, 2020 4:36 pm a może symboliczne 2000 będzie Podsumowaniem wszystkich edycji
albo jeśli się uda już teraz , od 19 -21 skrót not 1999 od 21 notowanie 2000 jako podsumowanie dotychczasowych wydań.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/t ... -do-trojkiW rozmowie z Wirtualnemedia.pl Kuba Strzyczkowski potwierdza: na antenę Trójki wracają Marcin Łukawski, Krystian Hanke, Tomasz Rożek (współtworzący poranne wydanie "Zapraszamy do Trójki") a także Patrycjusz Wyżga i Piotr Stelmach. - Oczywiście nie podam teraz dokładnego terminu, ale rozmawiałem z kolegami, potwierdzili powrót najszybciej jak to będzie możliwe. Mam nadzieję, że z częścią słuchacze usłyszą się już we wtorek rano - mówi nowy szef Trójki.
(...)- Zaprosiłem też Marka Niedźwieckiego. Mam nadzieję, że po chwilowym odpoczynku Marek odpowie pozytywnie - mówi Strzyczkowski. Podkreśla też, że Lista Przebojów Trójki wróci jak najprędzej, najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu, lecz na razie trudno powiedzieć, kto ją poprowadzi. - Jestem dyrektorem od dwóch godzin, proszę mi dać na to chwilę - zaznacza.
(...)Strzyczkowski podkreśla w rozmowie z nami, że będzie stawiał na odbudowę „dawnej Trójki”. - Będę chciał, żeby wróciły nazwiska i audycje dobrze znane słuchaczom. Jednakże postaram się także wprowadzać nowe głosy i nowe programy - zapowiada. Na choćby częściową odbudowę Trójki - jak sądzi - potrzeba co najmniej kilku tygodni. - Bałagan tu jest straszny - ocenia krótko.
Kuba Strzyczkowski jako dyrektor nie zrezygnuje ze swoich audycji: nadal będzie prowadził „Za a nawet przeciw” i w piątki po południu „Zapraszamy do Trójki”. - Tutaj nic się nie zmienia - zapewnia.
(...)W rozmowie z „Rzeczpospolitą” Strzyczkowski zaznaczył, że propozycję objęcia funkcji dyrektora Trójki dostał w sobotę. Rozmawiał na ten temat z prezes Polskiego Radia Agnieszką Kamińską i przewodniczącym Rady Mediów Narodowych Krzysztofem Czabańskim. - Oczywiście postawiłem warunki i uzyskałem gwarancje, że Trójka będzie samodzielna jako stacja polityczno-społecznego środka. Dla mnie oznacza to, że stanie się wyważona w prezentowaniu poglądów bliskich różnym wyborcom, to znaczy że będzie wiarygodna zarówno dla tych, którzy głosują na PiS, jak i na Platformę Obywatelską oraz Lewicę - zapewnił nowy szef Trójki.
Ja, w 2001.Odpadłem jako ostatni przed finałem...dannar pisze: pn maja 25, 2020 8:26 pmOjejkacper94 pisze: pn maja 25, 2020 7:25 pm Miałem okazję poznać p. Tadeusza przy okazji nagrania "1z10" - bardzo miły Pan. Robił wszystko, żeby rozładować napięcie, opowiadał anegdoty itd.Czyli nie jestem jedyny na tym forum. Może ktoś jeszcze miał tę przyjemność? Poznanie pana Sznuka w pełni wynagradza podróż nocnym pociągiem ze Szczecina.
![]()
Pierwsze tygodnie będą ciężkie. Pamiętam co było po powrocie z samotnej wyprawy. Ale świetnie, że będzie dalej prowadził. A Pan z apteki (nie pamiętam nazwiska) to nie za długo będzie się cieszył wcześniejszą porą.FOXD pisze: pn maja 25, 2020 9:04 pm Kuba Strzyczkowski jako dyrektor nie zrezygnuje ze swoich audycji: nadal będzie prowadził „Za a nawet przeciw” i w piątki po południu „Zapraszamy do Trójki”. - Tutaj nic się nie zmienia - zapewnia.
to zgłośmy się razem, ja mam te same obawy, a tak to skompromitujemy się wspólniekrzychu78 pisze: pn maja 25, 2020 8:39 pm
ja od jakiegoś czasu myślę co by się zgłosić do 1 z 10 ale boję się jakiejś kompromitacji w pierwszej rundzie![]()
Nie da rady. Skoro Kuba akceptuje 1998. notowanie lp3 z Kazikiem na 1., to znaczy, że akceptuje całe włącznie z wypadkami, a 1999. notowanie (którego nie było), należy wymazać z pamięci i statystyk wszelakich. Bez tego nie ma powrotu do rzetelnej Listy.adrianec pisze: pn maja 25, 2020 9:23 pm Chyba notowanie 1999 też trzeba będzie zaliczyć takie, jakie było.
Nie, dziękuję. Jedna próba (która była kpiną ze wszystkiego) mi wystarczy. Pewnie teraz wygląda to sensowniej.
Ja myślę, że możnaby je najwyżej zostawić jako ciekawostkę historyczną
No na pewno były takie daty w historii nowoczesnej Europy, ale 25 .12 top top30 Beatles, a 1.01 było podsumowanie 1982 roku . Więc nie dlatego że były sobie tam jakieś takie daty, tylko dlatego że były konkretne audycjeTStudent pisze: pn maja 25, 2020 5:39 pm Aha i 36/37/38 to dlatego się tak odbyło, że w sobotę był 25.12.82 i 1.01.83 (chociaż nie wiem, czy to na pewno tak...)
Czy ktoś słyszał w radio notowanie 1999? Nie. Więc nie ma takiego miasta jak Londyn.TStudent pisze: pn maja 25, 2020 9:30 pmNie da rady. Skoro Kuba akceptuje 1998. notowanie lp3 z Kazikiem na 1., to znaczy, że akceptuje całe włącznie z wypadkami, a 1999. notowanie (którego nie było), należy wymazać z pamięci i statystyk wszelakich. Bez tego nie ma powrotu do rzetelnej Listy.adrianec pisze: pn maja 25, 2020 9:23 pm Chyba notowanie 1999 też trzeba będzie zaliczyć takie, jakie było.
Ja w przeciwieństwie do dannara miałem pecha, bo jedna osoba była mi bardzo nieprzychylna i jak dochodziła do głosu zawsze wybierała mnie. W drugiej rundzie nie znałem odpowiedzi tylko na cztery pytania (a właściwie na trzy, bo źle zinterpretowałem pytanie i szukałem czegoś innego), z czego trzy dostałem ja. No i na jednym z nich Sznuk się wkopał z winy autora pytania (albo tego, kto je drukował). Było pytanie o wyspę, na której mieszkała Ania z Zielonego Wzgórza. Odpowiedź to Wyspa Księcia Edwarda, ale na kartce było tylko ks. i Sznuk przeczytał księdza.krzychu78 pisze: pn maja 25, 2020 8:54 pm ooo widzę sami teleturniejowcyKajmanie opowiedz coś o tym swoim występie
To były eliminacje. Po dosyć długim czekaniu puszczono mi piosenkę Whitney Houston I'm every woman z kaseciaka w fatalnej jakości tak że ledwo było słychać. Rozpoznałem, ale nie od razu (chyba dopiero od wokalu). Podziękowano mi i wróciłem do domu.kacper94 pisze: pn maja 25, 2020 9:44 pm To z ciekawości zapytam: Jak poszło? I za którego prowadzącego to było?
Zabawne to niesłychanie.kajman pisze: pn maja 25, 2020 10:02 pm Odpowiedź to Wyspa Księcia Edwarda, ale na kartce było tylko ks. i Sznuk przeczytał księdza.
W eliminacjach to jednak trochę bardziej powinni dbać o jakość. Natomiast marne jakościowo nagrania zostawić na sam turniej. Takie jest moje zdanie.kajman pisze: pn maja 25, 2020 10:07 pm Po dosyć długim czekaniu puszczono mi piosenkę Whitney Houston I'm every woman z kaseciaka w fatalnej jakości tak że ledwo było słychać.
To zachęcam do spróbowania jeszcze raz. Tym razem piosenki na eliminacjach lecą z komputera i są to utwory typu "Don't Speak", "Stacja Warszawa" czy "Granda", więc wydaje mi się, że miałbyś szansę. A poza tym dużą część osób, którą widziałem na eliminacjach, potem mogłem oglądać już występujących w teleturnieju. Tak więc zachęcamkajman pisze: pn maja 25, 2020 10:09 pmTo były eliminacje. Po dosyć długim czekaniu puszczono mi piosenkę Whitney Houston I'm every woman z kaseciaka w fatalnej jakości tak że ledwo było słychać. Rozpoznałem, ale nie od razu (chyba dopiero od wokalu). Podziękowano mi i wróciłem do domu.kacper94 pisze: pn maja 25, 2020 9:44 pm To z ciekawości zapytam: Jak poszło? I za którego prowadzącego to było?
Za Janowskiego, tylko ja wyleciałem wcześniej. To było na samym początku.