tradycję trzeba szanować - oczywiście pobyt w Śródborowiance zaczniemy (ci, którzy mogą

no dżizas rzeczywiście, i będę skazana na 510, fatalnie [*]falcoeagle pisze:Ja znów tramwajem, tym razem innym gdyż rozkopali JPII
Kiedyś (chyba 3 zlot) z Kajmanem i jeszcze z kimś spacerowaliśmy przed 23 przez słynne rondo z palmą, a na ramionach każdy miał zgrzewkę słusznego napojuLLucky pisze:Aha, wolałbym po drodze nie szukać monopolowego w środku nocy.
no to fajnie by było, gdyby się udałoAro pisze:wygląda na to, że jak dojadę do Poznania na 13.19 , to będziemy jechać tym samym ciapągiem, o ile zdążę przebiec sprintem z peronu na peron (odjazd na Warszawkę planowo 3 minuty później)![]()
.
A jak myślisz z kim LLucky szukał monopolowego.grzes pisze:Kiedyś (chyba 3 zlot) z Kajmanem i jeszcze z kimś spacerowaliśmy przed 23 przez słynne rondo z palmą, a na ramionach każdy miał zgrzewkę słusznego napojuLLucky pisze:Aha, wolałbym po drodze nie szukać monopolowego w środku nocy.
Tak, Tadeuszek16 będzie z namikajman pisze:Nie wspomniałeś o Tadeuszku16. Czy to oznacza, że zapłacił i będzie z nami?
Myślę, że mogę napisać, że jest bardzo duża szansa, że się spotkaszkajman pisze:Czy coś już wiadomo na temat abd3mz, bo bardzo chciałbym się z nim spotkać na zlocie?
Miło mi bardzo, że się tak ucieszyłeś.kajman pisze:Hurra, neon.ka będzie.![]()
![]()
![]()
1. Cieszy, ale kolejny raz napiszę, że to granda i przegięcie. Nie dość, że ani on ani pablo1237 nie wpłacili zaliczki, to jeszcze ani słowa wyjaśnienia. Chociaż tyle by się ku3ie należało.ku3a pisze:1. Udało się z panią kierowniczką załatwić, że nie będziemy płacić za piotrka79 z żoną.
2. Dobra wiadomość - mamy klepniętą salę. Za 300 zł za 2 doby będziemy mogli w niej siedzieć ile chcemy.
3. Oczywiście ustalone jest, że przyjeżdżamy ok. 23.00 i ktoś będzie na nas czekał.
4. Będą:
mam nadzieję, że będę wtedy w odpowiednim miejscu.kajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?
Jak nie to przygotuję dla Ciebie dodatkowy słoiczek.abd3mz pisze:mam nadzieję, że będę wtedy w odpowiednim miejscu.kajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?
Ze względu na moją wrodzoną gigantyczną słabość do sosów pomidorowych... Podpisuję się pod postem Sebastianakajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?
jak Cię najdzie ochota na sos to ja zorganizuję tabasco i jeszcze jeden główny składnik i zrobimy rzeź z Krwawej Mary. (nigdy nie próbowałem z sosem najwyżej wyjdzie trochę eksperymentalnie)kajman pisze:Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją
same dobre i jeszcze lepsze (od dobrychku3a pisze:Dzwoniłem do Śródborowianki. Udało się z panią kierowniczką załatwić, że nie będziemy płacić za piotrka79 z żoną. Tak więc niestety trafia on do listy usuniętych.
Dobra wiadomość - mamy klepniętą salę. Za 300 zł za 2 doby będziemy mogli w niej siedzieć ile chcemy.
Kolejna dobra wiadomość - prawdopodobnie uda się, że będziemy w pokojach 3- i 4-osobowych i będziemy mieć cenę 40 zł za osobę za noc.
a nie przypadkiem w "małym białym" domku? chyba siódmy zlot?neon.ka pisze:Będę więc Was słuchać przez radio.Tak, jak już mi brakowało. Ostatni zlot od drugiej strony [licząc te, na których mnie nie było] słuchałam przy 3 Zlocie. Szmat czasu!
Ja również bardzo się cieszęneon.ka pisze:Miło mi bardzo, że się tak ucieszyłeś.kajman pisze:Hurra, neon.ka będzie.![]()
![]()
to prawda z tą magią..neon.ka pisze:Jak się okazało magia zlotów jest jednak na tyle silna, że nie dało rady, żebym nie dotarła...