. to się bardzo dobrze sprawdzało za każdym razem
. to się bardzo dobrze sprawdzało za każdym razem  .
.tradycję trzeba szanować - oczywiście pobyt w Śródborowiance zaczniemy (ci, którzy mogą
 ) od obżerania się pizzą
 ) od obżerania się pizzą  .
. . to się bardzo dobrze sprawdzało za każdym razem
. to się bardzo dobrze sprawdzało za każdym razem  .
. ) od obżerania się pizzą
 ) od obżerania się pizzą  .
. 

.
.

no dżizas rzeczywiście, i będę skazana na 510, fatalnie [*]falcoeagle pisze:Ja znów tramwajem, tym razem innym gdyż rozkopali JPII
Kiedyś (chyba 3 zlot) z Kajmanem i jeszcze z kimś spacerowaliśmy przed 23 przez słynne rondo z palmą, a na ramionach każdy miał zgrzewkę słusznego napojuLLucky pisze:Aha, wolałbym po drodze nie szukać monopolowego w środku nocy.

no to fajnie by było, gdyby się udałoAro pisze:wygląda na to, że jak dojadę do Poznania na 13.19 , to będziemy jechać tym samym ciapągiem, o ile zdążę przebiec sprintem z peronu na peron (odjazd na Warszawkę planowo 3 minuty później)
.

A jak myślisz z kim LLucky szukał monopolowego.grzes pisze:Kiedyś (chyba 3 zlot) z Kajmanem i jeszcze z kimś spacerowaliśmy przed 23 przez słynne rondo z palmą, a na ramionach każdy miał zgrzewkę słusznego napojuLLucky pisze:Aha, wolałbym po drodze nie szukać monopolowego w środku nocy.

) - na miejsce pablo1237 wskakuje neon.ka
) - na miejsce pablo1237 wskakuje neon.ka  . Jeden nocleg, czyli tak samo jak w przypadku pablo1237, a więc stan osobowy pozostaje bez zmian.
. Jeden nocleg, czyli tak samo jak w przypadku pablo1237, a więc stan osobowy pozostaje bez zmian. 

Tak, Tadeuszek16 będzie z namikajman pisze:Nie wspomniałeś o Tadeuszku16. Czy to oznacza, że zapłacił i będzie z nami?
 . Zaliczka wpłacona, a być może uda się nawet być przez cały zlot
. Zaliczka wpłacona, a być może uda się nawet być przez cały zlot  .
.
Myślę, że mogę napisać, że jest bardzo duża szansa, że się spotkaszkajman pisze:Czy coś już wiadomo na temat abd3mz, bo bardzo chciałbym się z nim spotkać na zlocie?
 .
.
 .
. .
.
 Tak, jak już mi brakowało. Ostatni zlot od drugiej strony [licząc te, na których mnie nie było] słuchałam przy 3 Zlocie. Szmat czasu!
 Tak, jak już mi brakowało. Ostatni zlot od drugiej strony [licząc te, na których mnie nie było] słuchałam przy 3 Zlocie. Szmat czasu!Miło mi bardzo, że się tak ucieszyłeś.kajman pisze:Hurra, neon.ka będzie.

Jak się okazało magia zlotów jest jednak na tyle silna, że nie dało rady, żebym nie dotarła...
 Jak się okazało magia zlotów jest jednak na tyle silna, że nie dało rady, żebym nie dotarła...

1. Cieszy, ale kolejny raz napiszę, że to granda i przegięcie. Nie dość, że ani on ani pablo1237 nie wpłacili zaliczki, to jeszcze ani słowa wyjaśnienia. Chociaż tyle by się ku3ie należało.ku3a pisze:1. Udało się z panią kierowniczką załatwić, że nie będziemy płacić za piotrka79 z żoną.
2. Dobra wiadomość - mamy klepniętą salę. Za 300 zł za 2 doby będziemy mogli w niej siedzieć ile chcemy.
3. Oczywiście ustalone jest, że przyjeżdżamy ok. 23.00 i ktoś będzie na nas czekał.
4. Będą:

Pociąg odjeżdża o 21.53. Następny o 22.53 i nijak nim na ok. 23 nie zdążymy (chyba, że będzie to bardzo duże około).
 Pociąg odjeżdża o 21.53. Następny o 22.53 i nijak nim na ok. 23 nie zdążymy (chyba, że będzie to bardzo duże około). 

Tyle osób, z którymi dobrze się znam i których bardzo lubię i tyle nowych do poznania.
 Tyle osób, z którymi dobrze się znam i których bardzo lubię i tyle nowych do poznania. mam nadzieję, że będę wtedy w odpowiednim miejscu.kajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?

Jak nie to przygotuję dla Ciebie dodatkowy słoiczek.abd3mz pisze:mam nadzieję, że będę wtedy w odpowiednim miejscu.kajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?

Ze względu na moją wrodzoną gigantyczną słabość do sosów pomidorowych... Podpisuję się pod postem Sebastianakajman pisze:I mam takie pytanie z głupia frant. Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją (do pizzy/kanapek)?

jak Cię najdzie ochota na sos to ja zorganizuję tabasco i jeszcze jeden główny składnik i zrobimy rzeź z Krwawej Mary. (nigdy nie próbowałem z sosem najwyżej wyjdzie trochę eksperymentalnie)kajman pisze:Gdyby naszła mnie ochota na zrobienie sosu pomidorowego, który lubię i robić i jeść, to czy gdybym go przywiózł to ktoś byłby zainteresowany konsumpcją

same dobre i jeszcze lepsze (od dobrychku3a pisze:Dzwoniłem do Śródborowianki. Udało się z panią kierowniczką załatwić, że nie będziemy płacić za piotrka79 z żoną. Tak więc niestety trafia on do listy usuniętych.
Dobra wiadomość - mamy klepniętą salę. Za 300 zł za 2 doby będziemy mogli w niej siedzieć ile chcemy.
Kolejna dobra wiadomość - prawdopodobnie uda się, że będziemy w pokojach 3- i 4-osobowych i będziemy mieć cenę 40 zł za osobę za noc.
 ) wiadomości!
 ) wiadomości!   
 a nie przypadkiem w "małym białym" domku? chyba siódmy zlot?neon.ka pisze:Będę więc Was słuchać przez radio.Tak, jak już mi brakowało. Ostatni zlot od drugiej strony [licząc te, na których mnie nie było] słuchałam przy 3 Zlocie. Szmat czasu!

Ja również bardzo się cieszęneon.ka pisze:Miło mi bardzo, że się tak ucieszyłeś.kajman pisze:Hurra, neon.ka będzie.

Miło będzie znów się spotkać.
  Miło będzie znów się spotkać.
to prawda z tą magią..neon.ka pisze:Jak się okazało magia zlotów jest jednak na tyle silna, że nie dało rady, żebym nie dotarła...