Nawet tej godziny LPPT juz nie jest az tak zal jak na poczatu.
 Nawet tej godziny LPPT juz nie jest az tak zal jak na poczatu.Warto zaznaczyc, ze nie bylem sluchaczem dawnego Programu 3, jak bylem mlodszy to jakos nie przywiazywalem uwagi do stacji radiowej, i na dodatek kiedys zetka, czy nawet rmf byly calkiem przyzwoite, a pozniej staly sie koszmarne. Zaczalem poszukiwac. Pewnego wieczora natrafilem na Program Trzeci, leciala oczywiscie Lista Przebojow. I wpadlem po uszy
 Od tego czasu tylko 3. Ale po pewnym czasie sluchanie nie bylo juz tak przyjemne: Rokos, Orzech, Szydlowska odpychali mnie od Trojki w dzien. Rokosa juz nie ma
 Od tego czasu tylko 3. Ale po pewnym czasie sluchanie nie bylo juz tak przyjemne: Rokos, Orzech, Szydlowska odpychali mnie od Trojki w dzien. Rokosa juz nie ma  A Orzech? Jak Wam sie podoba? A Szydlo mogloby byc mniej, chociaz musze przyznac, ze sie nawet troche polepszyla po zmianie Dyrektora.
 A Orzech? Jak Wam sie podoba? A Szydlo mogloby byc mniej, chociaz musze przyznac, ze sie nawet troche polepszyla po zmianie Dyrektora.Ps. Mam jeszcze dwa fajne wspomnienia z Programem Trzecim. Jak przez sen pamietam Manniaka niedzielnego i jeszcze koncert Radiohead (pewnie jakies odtworzenie). Pamieta moze ktos kiedy mniej wiecej mogl byc taki koncert odtwarzany? Lub w jakiej audycji? Byl wieczor w granicach 18-22
Ps.2 Przepraszam za tak dlugi post, ale Program Trzeci jest fragmentem mojego zycia

Ps.3 a po co w dzisiejszej Muzycznej Poczcie UKF laczenie z Wiedniem?