Cześć
Przeglądam forum od kilku dni. Jestem więc tu nowiutki. Krótkie przedstawionko. Urodziłem się w marcu, pierwszej połowie marca... jakiś czas temu. Generalnie osiągnąłem wiek chrystusowy. Pierwsze moje notowanie to 42 (luty 83). Byłem na feriach u starszych kuzynów i tak się zaczęło. Zeszyty z notowaniami prowadziłem, a jakże ! Pamiętam pierwsze wpisy: wykonawca
Juken !!! piosenka Nie przyspieszysz miłości

(oczywiście chodziło o Collinsa). W podstawówce organizowałem listę przebojów w klasie (takie to były czasy). Kiedyś pojawił się na niej Elvis Costello z Ship Building ! Generalnie walka była pomiędzy Republiką i Lady Pank. Czasem nieśmiało pukały Oddział, Lombard i Urszula. Wszystko umarło gdzieś około Final Countdown, Ulicy miasta. Z rzeczy okołolistowych - próbuję zebrać wszystkie utwory, które były na liście od początku świata, czasem głosuję i jak mi rodzinka pozwoli

to słucham w piątek. Wychowałem się na radiu. Muzycznie jestem troszeczkę odległy od tego co grają. Moja muza wszechczasów to
Jesus & Mary Chain, Stone Roses, Radiohead a na krajowym podwórku
Janerka, Voo Voo, Myslovitz. I to by było na tyle w przydługim wstępniaku. Bartek