mój pierwszy raz :-)

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
bartekp

mój pierwszy raz :-)

Post autor: bartekp »

Cześć
Przeglądam forum od kilku dni. Jestem więc tu nowiutki. Krótkie przedstawionko. Urodziłem się w marcu, pierwszej połowie marca... jakiś czas temu. Generalnie osiągnąłem wiek chrystusowy. Pierwsze moje notowanie to 42 (luty 83). Byłem na feriach u starszych kuzynów i tak się zaczęło. Zeszyty z notowaniami prowadziłem, a jakże ! Pamiętam pierwsze wpisy: wykonawca Juken !!! piosenka Nie przyspieszysz miłości :) (oczywiście chodziło o Collinsa). W podstawówce organizowałem listę przebojów w klasie (takie to były czasy). Kiedyś pojawił się na niej Elvis Costello z Ship Building ! Generalnie walka była pomiędzy Republiką i Lady Pank. Czasem nieśmiało pukały Oddział, Lombard i Urszula. Wszystko umarło gdzieś około Final Countdown, Ulicy miasta. Z rzeczy okołolistowych - próbuję zebrać wszystkie utwory, które były na liście od początku świata, czasem głosuję i jak mi rodzinka pozwoli :) to słucham w piątek. Wychowałem się na radiu. Muzycznie jestem troszeczkę odległy od tego co grają. Moja muza wszechczasów to Jesus & Mary Chain, Stone Roses, Radiohead a na krajowym podwórku Janerka, Voo Voo, Myslovitz. I to by było na tyle w przydługim wstępniaku. Bartek
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Witaj Bartku! Mam nadzieje, ze częsciej będziesz zaglądał na forum. :)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

witam bardzo serdecznie, szczególnie dlatego że ja zacząłem słuchać lp3 nieco później (od 67 ), a z kolei wiek chrystusowy mam nieco za sobą :-). pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

Wszystkich nowych uczestnikow forum serdecznie witamy i specjalnymi wzgledami darzymy.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Piotr pisze:Wszystkich nowych uczestnikow forum serdecznie witamy i specjalnymi wzgledami darzymy.
Hehe, cieszy nas to niewątpliwie bardzo :wink: .
tom69'

Post autor: tom69' »

Zacząłem od 12-go notowania i tak z małymi przerwami do dzisiaj. Mogę więc chyba powiedzieć, że jestem dzieckiem Pana M. Ha ha! tym bardziej, że 40-tka coraz bliżej. O RANY!!! Gdzie te piękne czasy, które opisujecie! Ale przyznam się WAM, że pomimo długiego stażu słuchania, ANI RAZU NIE GŁOSOWAŁEM! Żenada, co? PRZEPRASZAM!!!
bartekp

Post autor: bartekp »

tom69' pisze:Zacząłem od 12-go notowania i tak z małymi przerwami do dzisiaj. Mogę więc chyba powiedzieć, że jestem dzieckiem Pana M. Ha ha! tym bardziej, że 40-tka coraz bliżej. O RANY!!! Gdzie te piękne czasy, które opisujecie! Ale przyznam się WAM, że pomimo długiego stażu słuchania, ANI RAZU NIE GŁOSOWAŁEM! Żenada, co? PRZEPRASZAM!!!
e tam od razu żenada. Każdy ma jakieś grzeszki na sumieniu.
Ja na początku lat 90-tych namiętnie wieczorami słuchałem Piotra Metza w RMFFM (uupsss) :-)
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

bartekp pisze:Każdy ma jakieś grzeszki na sumieniu.
Ja na początku lat 90-tych namiętnie wieczorami słuchałem Piotra Metza w RMFFM (uupsss) :-)
Zdarza się najlepszym :wink:
foa
Kontakt:

Post autor: foa »

witam!
od kilku dni przegladam dzielnie forum. przedzieram sie przez prawdziwy gaszcz tematow i stwierdzam ze bardzo mi sie tu podoba;) co prawda do weteranów listy nie naleze, bo slucham jej 3 lata, ale bardzo sie do niej przywiazalam. pozatym reprezentuje sluchaczy rocznik 1992 wiec listowa przyszlosc;)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Witaj Foa :)
Jak najbardziej przyszłość ale i teraźniejszość chyba też :wink:
Mamy nadzieję, że często będziesz tu zaglądać.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Płeć piękna nie jest tu zbyt licznie reprezentowana, więc każda nowa dziewczyna jest tu szczególnie mile widziana.
ODPOWIEDZ