bombonierka

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

koczi

bombonierka

Post autor: koczi »

witam forumowiczów :) to moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów
Awatar użytkownika
jotem3

Re: bombonierka

Post autor: jotem3 »

koczi pisze:witam forumowiczów :) to moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów
hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nic ;-) (polecałem zresztą ją przy okazji głosowania na notowanie 1281 i późniejsze ;-) )
No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście :-)

a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim :-)
pozdrawiam
jacek
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

a ma ktos moze mp3 ? :D
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

No i życzenia przerosły najśmielsze oczekiwania :) "Bombonierka" od razu bez poczekalni na listę!
Świetny utwór, mi też się podoba
amstel

Post autor: amstel »

jotem3 Wysłany: Czwartek, 09.11.2006, 23:36 Temat postu: Re: bombonierka

--------------------------------------------------------------------------------

hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nic (polecałem zresztą ją przy okazji głosowania na notowanie 1281 i późniejsze )
No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście

a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim
pozdrawiam
jacek
Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?
Matiass
Kontakt:

Post autor: Matiass »

Ja też glosuję na Bomb(k)onierkę. Świetny utwór. Moim zdaniem idealny na LP3 ('przcież to jest Lista Przebojów, a nie pogrzeb', jak powiedziała adrenALINA Dragan).
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

amstel pisze: Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?
tak, w rzeczy samej - głosuję tylko na te utwory, które znajdują się w zestawie, tak przyjąłem i tak robię (z niewielkimi tylko odstępstwami czasami ;-) . Jeśli chodzi o własną listę - prowadziłem taką w latach osiemdziesiątych, ale w którymś momencie zaniechałem tego. Ale od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie powrócić do jakiegoś jotemowego zestawienia ;-) Myślę, że od nowego roku wystartuję ponownie :-)
pozdrawiam
jacek
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

No i udało się dziś wygrać tej piosence.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Bardzo dobrze. Mam nadzieję ze nie na jeden tydzień.
kajman

Post autor: kajman »

tadzio3 pisze:Bardzo dobrze. Mam nadzieję ze nie na jeden tydzień.
Na moje oko powinna. :D Karp raczej nie na pierwsze miejsce, a Peszek może tak, ale chyba nie w tym notowaniu.
ODPOWIEDZ