bombonierka
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
bombonierka
witam forumowiczów
to moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów

Re: bombonierka
hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nickoczi pisze:witam forumowiczówto moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów

No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście

a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim

pozdrawiam
jacek
Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?jotem3 Wysłany: Czwartek, 09.11.2006, 23:36 Temat postu: Re: bombonierka
--------------------------------------------------------------------------------
hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nic (polecałem zresztą ją przy okazji głosowania na notowanie 1281 i późniejsze )
No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście
a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim
pozdrawiam
jacek
tak, w rzeczy samej - głosuję tylko na te utwory, które znajdują się w zestawie, tak przyjąłem i tak robię (z niewielkimi tylko odstępstwami czasamiamstel pisze: Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?

pozdrawiam
jacek