Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
witam forumowiczów to moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów
koczi pisze:witam forumowiczów to moze nie bedzie komentarz do biezacego notowania...ale usłyszałam oststnio swietna piosenke. zatytułowna jest bombonierka i jest juz w zestawie do głosowania. jak dla mnie bomba:) na pewno zagłosuje..a poza tym mnóstwo innych ciekawych songów
hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nic (polecałem zresztą ją przy okazji głosowania na notowanie 1281 i późniejsze )
No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście
a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim
pozdrawiam
jacek
hmm, bombonierka .... w sierpniu usłyszałem to po raz pierwszy u Janusza Deblessema w Gitarą i piórem i od tego czasu trzma mnie jak nic (polecałem zresztą ją przy okazji głosowania na notowanie 1281 i późniejsze )
No i zdarzyła się niespodzianka - na BOMBONIERKĘ można głosować !!! Super. Mam nadzieję, że wspólne siły pana Grzegorza i pani Basi wprowadzą ją wysoko na liście
a u mnie - debiutuje dziś od razu na miejscu drugim
pozdrawiam
jacek
Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?
Ja też glosuję na Bomb(k)onierkę. Świetny utwór. Moim zdaniem idealny na LP3 ('przcież to jest Lista Przebojów, a nie pogrzeb', jak powiedziała adrenALINA Dragan).
amstel pisze:
Jacku - dziwnym kryterium kierujesz się układając swoje zestawienia - bombonierka trzyma Ciebie od sierpnia, a na Twojej liście debiutuje dopiero teraz. To jak - podobała się Tobie, ale nie było jej na liście? Albo na liście umieszczasz tylko piosenki, które są w zestwie lp3?
tak, w rzeczy samej - głosuję tylko na te utwory, które znajdują się w zestawie, tak przyjąłem i tak robię (z niewielkimi tylko odstępstwami czasami . Jeśli chodzi o własną listę - prowadziłem taką w latach osiemdziesiątych, ale w którymś momencie zaniechałem tego. Ale od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie powrócić do jakiegoś jotemowego zestawienia Myślę, że od nowego roku wystartuję ponownie
pozdrawiam
jacek