dzięki za odpowiedź.tadzio3 pisze:Nie
Wiem, że ludzi nie ocenia się po wyglądzie ale co Jethonowa ma na głowie? straszydło

PS. przepraszam jeśli kogoś mój post obraził w jakiś sposób
dzięki za odpowiedź.tadzio3 pisze:Nie
Dodana do serwisu: 22.10.2008
Koń trojański
Ta kobita to koń trójański komercji. Zwolniła Marte Kielczyk- najlepszą didżejke stąd do wulkanu, zatrudniła do prowadzenia audycji jakiegoś wymuskanego, irytującego lalusia, którego słuchać nie da sie na trzeźwo, i nic dziwnego, że słuchacze uciekają od porannej Jedynki. Szkoda czasu. W komercji to i muzyka lepsza, i 30 kawałków można wygrać, gdy sie smsa z imieniem wyśle. Jeszcze nie wygrałem, ale jutro nie umiera nigdy
Opinia dodana przez: ślepy leon
źródło: http://www.znanipolacy.pl/magda_jethon__645.htmlDodana do serwisu: 02.11.2008
Koń trojanski 2
Ha! Dajcie spokój! Pani Magda to już starsza kobieta, właściwie babcia. Trudno wymagać od tak leciwej kobiety trzeźwego umysłu i pomysłów. Miała szczęście, że udało jej się cudem trafić do jedynki. Już niedługo pójdzie na emeryturę i kolor różowy zniknie z mediów. Pani Jethon jest wytworem chorej sytuacji jaka panuje w polskim radiu. Lato z radiem, było w tym roku po prostu nudne. Sztywny program bez pomysłu i koncepcji na to jak zaciekawić sobą słuchaczy. Prawdę mówiąc było to pierwsze lato z radiem, które nie tylko nie przykuło mojej uwagi, a wręcz odpychało od programu pierwszego. Często zdarzało się tak, że z przyzwyczajenia o 9.00 włączałem jedynkę ale w trakcie trwania programu ze smutkiem szukałem czegoś innego, gdzie indziej. Pani Magdo pora odejść!
Opinia dodana przez: walenty
No właśnie. Znakomita to była audycja.PS pisze:Przecież Mann był w niej przed jego przyjściem (wprawdzie po ciemku, ale był), a gdzie są Kostrzewa czy Jóźwicki?
no ba! Manniaka słuchalem nammiętnie!IZA pisze:Powiem nawet odważnie, że znacznie lepsza od późniejszych programów prowadzonych przez pana Wojciecha w 3
Kostrzewa odszedł dla kariery, chciał zająć się czym innym i głośno o tym mówił co go interesuje. Jego wybór.PS pisze:Przecież Mann był w niej przed jego przyjściem (wprawdzie po ciemku, ale był), a gdzie są Kostrzewa czy Jóźwicki?
Pozytywne? Buahaha. Rozumiem, że to żartmarsvolta pisze:No i pierwsze pozytywne informacje już są. Jeton chce sprowadzić Niedźwiedzkiego.
ja też podobnie to odbieram... Szczególnie, że padło to w kilka godzin po ogłoszeniu nowminacji. Wątpię aby w tym czasie Niedźwiedź miał możliwość ustosunkowania się do tej propozycji... A poza tym ze Złotymi też wiąże go jakaś umowa, kontrakt... Jest lpmn, ZSiN, planowana jest jakaś seria płyt smoothjazzowych... tego wszystkiego nie da rady tak w minutkę przekreślić... Wiem, można się czepić, że podobnie zrobił odchodząc z Trójki, ale to jednak była inna sytuacja...krzysiek83 pisze: Rozumiem, że to żart
krzysiek83 pisze:Pozytywne? Buahaha. Rozumiem, że to żartmarsvolta pisze:No i pierwsze pozytywne informacje już są. Jeton chce sprowadzić Niedźwiedzkiego.
Wiecie co jest problemem ? Problem jest ta żółć , zawiść i ludzki jad...krzysiek83 na forum Trójki pisze: Błagam pana... Niech pan się nie zbliża do Myśliwieckiej![]()
Jest pan taki wspaniały (zapewne), elokwentny (zapewne) i gra pan tak cudowną (zapewne) muzykę jak nigdy w tym najlepszym (zapewne...) radiu pod słońcem, że nie wolno tego psuć![]()
a czy znasz wszystkie szczegóły?marsvolta pisze:A ja za Skowrońskim nie przepadałem i nie będę po nim płakał. Poza tym jakoś nikt nie pamięta, że za jaego kadencji odszeedł Marek Niedźwiedzki. I jak można powiedzieć, że postawił trójkę na nogi? Jeżeli nie zatrzymał jednaj z najważniejszych postaci w Trójce.
też tak myślę. i w ogóle nie rozumiem co się ludzie tak podniecają dwoma złotymi medalami Justyny Kowalczyk. to nie było trudne po "bagienku", które istniało w polskim narciarstwie biegowym od wielu lat. gorzej nie mogło być, więc mogło być tylko lepiej, więc te złote medale to oczywista oczywistość.zbyszu pisze:Skowroński poddzwignął Trójkę. Tez fakt, ale to nie było trudne po "bagienku", które zostawił Laskowski...
Odpowiadam wszystkim nieuleczalnym fanom M.N.Robert pisze: Wiecie co jest problemem ? Problem jest ta żółć , zawiść i ludzki jad...
To jest ta żałosne, że aż śmieszne.krzysiek83 pisze:Trudno mi jest mieć szacunek dla niego, bo jednak uważam, że zrobił to dla pieniędzy (wcześniej szybko wydał płyty z listą w serii wydawniczej "Dziennika", przypadek?).
Hehe, podoba mi się takie porównanie i myślenie.ku3a pisze: też tak myślę. i w ogóle nie rozumiem co się ludzie tak podniecają dwoma złotymi medalami Justyny Kowalczyk. to nie było trudne po "bagienku", które istniało w polskim narciarstwie biegowym od wielu lat. gorzej nie mogło być, więc mogło być tylko lepiej, więc te złote medale to oczywista oczywistość.
Przepraszam, ale czy my przypadkiem nie żyjemy w wolnym kraju? Czy pan Marek był jakoś przykuty żelaznym łańcuchem do Trójki? Miał najwidoczniej bardzo poważne powody dla których odszedł. I nie dam sobie wmówić, że jedyną przyczyną był super extra kontrakt od radia ZP. Marek był przywiązany do listy i innych swoich audycji – w przeszłości już inne rozgłośnie (w tym RMF) proponowały mu transfer i zawsze odmawiał. Poza tym, nie rozumiem co ma do rzeczy to, że przeszedł do słabej rozgłośni. Ja to bardzo chwalę, bo odkąd się tam pojawił to nieco ją podźwignął i tym samym stała się zdatna do słuchania.krzysiek83 pisze:Poza tym M.N. zdradził Trójkę, odszedł i już. Takich rzeczy nie wybaczę, firmuje teraz naprawdę słabą stację swoim nazwiskiem. I to jest fakt. Trudno mi jest mieć szacunek dla niego, bo jednak uważam, że zrobił to dla pieniędzy (wcześniej szybko wydał płyty z listą w serii wydawniczej "Dziennika", przypadek?).
Albo nawet do kilku stacji! A co!!!Yacy pisze: (...) Ewentualnie Pan Marek zrobi sobie takie gniazdko o którym często mówi, wtyczka w ścianę i stamtąd będzie nadawał I czy to do Trójki czy do Smutnego Radia Miś (...)
Cieszą mnie to, że dyskutujemy na argumenty (na forum trójki, na którym też się udzielam często ich brakuje).IZA pisze: Przepraszam, ale czy my przypadkiem nie żyjemy w wolnym kraju? Czy pan Marek był jakoś przykuty żelaznym łańcuchem do Trójki? Miał najwidoczniej bardzo poważne powody dla których odszedł. I nie dam sobie wmówić, że jedyną przyczyną był super extra kontrakt od radia ZP. Marek był przywiązany do listy i innych swoich audycji – w przeszłości już inne rozgłośnie (w tym RMF) proponowały mu transfer i zawsze odmawiał. Poza tym, nie rozumiem co ma do rzeczy to, że przeszedł do słabej rozgłośni. Ja to bardzo chwalę, bo odkąd się tam pojawił to nieco ją podźwignął i tym samym stała się zdatna do słuchania.
Dzięki za link, myślę że J.Jachowicz dobrze podsumował to całe zamieszanie.abd3mz pisze:Nie będę komentował niektórych wypowiedzi, bo większość z nich została już celnie odparta.
Lista artykułów prasowych związanych z odwołaniem Skowrońskiego: http://tajniak.pl/protest/
Dlaczego zdziwiły. News to news. Podawały go również TVN, TVN 24, portale internetowe itp. Sprawa jakby nie było ma wymiar społecznosciowy?Yacy pisze:a mnie zaskoczyły informacje w serwisie Trójki o pikiecie popierającej SkowrońskiegoCzyżby pani magdy jeszcze nie było na Myśliwieckiej?
Masz duzo racji. A co było powodem odejscia Jethon? Włąsnie powrót pani M. Makowskiej...prywatnie...Zatem taka a nie inna reakcja Wasowskiego.Robinson pisze:...co może doprowadzić do odejścia m.in. Wasowskiego:
http://prasowe.com/video/200-skowroski- ... otest.html