Co sądzicie o tym pomyśle?
myślę że to najlepszy pomysł!!!bobby-x pisze:To może wysłać na Pocztówkach do Świętego Mikołaja ??? z wielkim dopiskiem czerwonym flamastrem "głosy na listę od forumowiczów www.forum.lp3.pl" Można je kupić na stacjach Shell. Są po dwa złote.
Pomysł w zasadzie dobry, gdybym ja tylko jeszcze wiedział, gdzie mogę znaleźć te stacje Shella.bobby-x pisze:To może wysłać na Pocztówkach do Świętego Mikołaja ??? z wielkim dopiskiem czerwonym flamastrem "głosy na listę od forumowiczów www.forum.lp3.pl" Można je kupić na stacjach Shell. Są po dwa złote.
Wszystko pieknie, ladnie, ale... jakos nie moge sie przekonac do tego napisu w pionie: 'Chronmy Liste przed zejsciem'. Chcialbym, aby tak wlasnie to nie wygladalo, jak glosowanie tylko dla tego. Kiedy wpadlem na pomysl zaglosowania na 1300 notowanie karta wspolnie, chcialem aby byla to akcja spontaniczna i nie koniecznie wygladalo to jak 'spisek'Bobby poddał bardzo ciekawą propozycję — by głosy na Listę 1300 przesyłać pocztą na Pocztówce do św. Mikołaja. Oto wzór:
Pełny obrazek (ok. 225kB) [tutaj!]
Gratuluję pomysłu! Co Wy na to?