Co sądzicie o tym pomyśle?
Lista tysiąc trzysta
Lista tysiąc trzysta
Co sądzicie, o tym żeby na 1300 notowanie naszej Listy (29.12.2006) wspólnie i w porozumieniu zagłosować przy pomocy tradycyjnej karty pocztowej, jak za starych, dobrych czasów
Forumowiczów jest całkiem sporo, więc ta 'akcja' może nie przeszłaby niezauważona
Bo ostatnio pan Marek mówił, że kart przychodzi tylko kilka do każdego notowania.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
To może wysłać na Pocztówkach do Świętego Mikołaja ??? z wielkim dopiskiem czerwonym flamastrem "głosy na listę od forumowiczów www.forum.lp3.pl" Można je kupić na stacjach Shell. Są po dwa złote.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
myślę że to najlepszy pomysł!!!bobby-x pisze:To może wysłać na Pocztówkach do Świętego Mikołaja ??? z wielkim dopiskiem czerwonym flamastrem "głosy na listę od forumowiczów www.forum.lp3.pl" Można je kupić na stacjach Shell. Są po dwa złote.
Pomysł w zasadzie dobry, gdybym ja tylko jeszcze wiedział, gdzie mogę znaleźć te stacje Shella.bobby-x pisze:To może wysłać na Pocztówkach do Świętego Mikołaja ??? z wielkim dopiskiem czerwonym flamastrem "głosy na listę od forumowiczów www.forum.lp3.pl" Można je kupić na stacjach Shell. Są po dwa złote.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Widzę, że szykuje się niezła akcja na 1300 listę. Czy kartkę można wysłać już 21 grudnia aby doszła na czas. Właśnie kiedy ją wysłać aby nie doszła za wcześnie i nie za późno.
No to ładnie Yacy, na Shellu orżnęli mnie na jeden grosz od każdej Pocztówki. To ...... . Muszę chyba dokupić bo te co miałem dałem dzieciom aby wysłały do Rovaniemi do Laponii tam gdzie reporterzy z Trójki są.
O tym dopisku proszę nie zapomnieć aby kartki nie trafiły do losowania nagród od Świętego. Chyba, że najpierw idą do lp3 a potem do losowania. Wskazówki dla Tych co zapomnieli lub nigdy w ten sposób nie głosowali. Nie zapomnijcie pod swoimi propozycjami podpisać się z imienia i nazwiska i adres umieśćcie bo może ktoś z Was wylosuje jakiś zestawik singlowy.
Ja chyba pójdę za ciosem i wyślę propozycje jeszcze do topu Republiki, Topu Wszechczasów.
No to ładnie Yacy, na Shellu orżnęli mnie na jeden grosz od każdej Pocztówki. To ...... . Muszę chyba dokupić bo te co miałem dałem dzieciom aby wysłały do Rovaniemi do Laponii tam gdzie reporterzy z Trójki są.
O tym dopisku proszę nie zapomnieć aby kartki nie trafiły do losowania nagród od Świętego. Chyba, że najpierw idą do lp3 a potem do losowania. Wskazówki dla Tych co zapomnieli lub nigdy w ten sposób nie głosowali. Nie zapomnijcie pod swoimi propozycjami podpisać się z imienia i nazwiska i adres umieśćcie bo może ktoś z Was wylosuje jakiś zestawik singlowy.
Ja chyba pójdę za ciosem i wyślę propozycje jeszcze do topu Republiki, Topu Wszechczasów.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Bobby poddał bardzo ciekawą propozycję — by głosy na Listę 1300 przesyłać pocztą na Pocztówce do św. Mikołaja. Oto wzór:

Pełny obrazek (ok. 225kB) [tutaj!]
Gratuluję pomysłu! Co Wy na to?

Wszystko pieknie, ladnie, ale... jakos nie moge sie przekonac do tego napisu w pionie: 'Chronmy Liste przed zejsciem'. Chcialbym, aby tak wlasnie to nie wygladalo, jak glosowanie tylko dla tego. Kiedy wpadlem na pomysl zaglosowania na 1300 notowanie karta wspolnie, chcialem aby byla to akcja spontaniczna i nie koniecznie wygladalo to jak 'spisek'Bobby poddał bardzo ciekawą propozycję — by głosy na Listę 1300 przesyłać pocztą na Pocztówce do św. Mikołaja. Oto wzór: