komendy w excelu
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
komendy w excelu
Wiem, że wiele osób tutaj robi podsumowania w Excelu. Czy moglibyście podać mi parę komend ułatwiających pracę? Bo myślę, że takie znacie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
no tak. ale... powiem szczerze dawno nie pracowalem na Excelu. a przy zliczaniu listy (no raczej glownie mojej) sa takie myki ze przeciez utwory powracaja po wielu tygodniach, nawet latach, jest pelno kawalkow, kazdy kawalek ma inny staz na liscie... nie wierze ze nie ma jakichs ulatwien. poki co wszystko wydaje mi sie dosyc skomplikowane. tzn. nie sam excel ale to liczenie
-------------------------------
tzn. nie zebym byl idiota ktory nic nie umie... ale mysle ze macie jakies tajne sposoby.
aha przypomnialem sobie cos... jak zmniejszyc lub powiekszyc komorki wedlug uznania? naprawde, wszystko co wiedzialem (a duzo wiedzialem) pozapominałem.
no koniec dreczacych idiotycznych pytan. jak juz w koncu zrobie podsumowanie swojej listy to na pewno go tu umieszcze
-------------------------------
tzn. nie zebym byl idiota ktory nic nie umie... ale mysle ze macie jakies tajne sposoby.
aha przypomnialem sobie cos... jak zmniejszyc lub powiekszyc komorki wedlug uznania? naprawde, wszystko co wiedzialem (a duzo wiedzialem) pozapominałem.
no koniec dreczacych idiotycznych pytan. jak juz w koncu zrobie podsumowanie swojej listy to na pewno go tu umieszcze