BRODSKY QUARTET FEAT. STING - Until…
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
BRODSKY QUARTET FEAT. STING - Until…
To nie ta wersja była na liście! To, co obecnie odnotowane jest w archiwum pochodzi z jakiejś płyty "Moodswings" z 2005 roku. A "Until..." był na liście w roku 2002.
http://www.we7.com/#/album/Brodsky-Quartet/Moodswings (utwór drugi - można odsłuchać 30 sekund - mnie to wystarcza, aby być pewnym, że to nie to było na liście)
http://www.rhapsody.com/brodsky-quartet/moodswings
... a zatem powinno być po prostu:
STING - Until…
http://www.we7.com/#/album/Brodsky-Quartet/Moodswings (utwór drugi - można odsłuchać 30 sekund - mnie to wystarcza, aby być pewnym, że to nie to było na liście)
http://www.rhapsody.com/brodsky-quartet/moodswings
... a zatem powinno być po prostu:
STING - Until…
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: BRODSKY QUARTET FEAT. STING - Until…
No proszę - sądziłem, że to to samo, c w filmie "Kate i Leopold", a dopisanie Brodsky'ego to taka sama fanaberia jak dopisanie Slasha przy Givin to me. Także dobrze wiedzieć, że była taka wersja w 2005.
-
Odświeżam poprawkę...
Obecny zapis: BRODSKY QUARTET FEAT. STING - Until… = wersja z płyty "Brodsky Quartet – Moodswings" (2005), czas trwania: 3:51 - TA WERSJA NIE BYŁA NA LIŚCIE!
Zapis: STING - Until… = wersja z soundtracku do filmu "Kate & Leopold" (2001), czas trwania około: 3:07 - TA WŁAŚNIE WERSJA BYŁA NA LIŚCIE!
W anglojęzycznej Wikipedii oba utwory są również odnotowane jako dwa odrębne single.
Dźwiękowe pomoce naukowe: 30 sekundowy fragment znaleziony w sieci wersji Brodsky Quartet i fragment notowania 1049, gdzie Sting debiutował tym nagraniem w podstawowym zestawieniu: klik.
Obecny zapis: BRODSKY QUARTET FEAT. STING - Until… = wersja z płyty "Brodsky Quartet – Moodswings" (2005), czas trwania: 3:51 - TA WERSJA NIE BYŁA NA LIŚCIE!
Zapis: STING - Until… = wersja z soundtracku do filmu "Kate & Leopold" (2001), czas trwania około: 3:07 - TA WŁAŚNIE WERSJA BYŁA NA LIŚCIE!
W anglojęzycznej Wikipedii oba utwory są również odnotowane jako dwa odrębne single.
Dźwiękowe pomoce naukowe: 30 sekundowy fragment znaleziony w sieci wersji Brodsky Quartet i fragment notowania 1049, gdzie Sting debiutował tym nagraniem w podstawowym zestawieniu: klik.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A na Liście na pewno funkcjonowało to po prostu jako Sting.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
nie bardzo Was Panowie rozumiem... rozumiecie?
-
Ale co jest niezrozumiałe?JaceK pisze:nie bardzo Was Panowie rozumiem... rozumiecie?
Zapis w archiwum powinien wyglądać tak: STING - Until…
zgadza sięMiszon pisze:A na Liście na pewno funkcjonowało to po prostu jako Sting.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A poczytaj sobie treść od samego początku — co ma jakiś "Kate & Leopold" do tego co tutaj ma figurować? OK! Sting. Tyle!danco28 pisze:Ale co jest niezrozumiałe?
(...)
Nie wiem skąd się taki durny zapis wziął. Faktem że na Liście był sam Pan Sting, ale nieraz były tam już błędne zapisy.
I tutaj zaczynają się schody — ten rodzaj poprawek, w tej wersji bazy jest niewykonalny. To znaczy: poprawa grozi niezachowaniem spójności lub inaczej -- będzie generował następne błędy jakie będą z pewnością wskazane. (Całkiem słusznie zresztą!) Więc chwilowo proponuję pozostawić taki zapis i przypomnieć ten fakt (podobnie jak KOMBI/KOMBII) przy kolejnej wersji Archiwum.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Wtrącę swoje trzy grosze, bo widzę, że dyskusja zmierza w nieznanym kierunku.
Odbiegając od tego przypadku. Naprawdę już nużące staje się ciągłe pisanie próśb o niedodawanie "ogonów" do nazw wykonawców (przykłady: utwory "Give In To Me", "A Great Day For Freedom" i właśnie "Until..."). To jest po prostu chore. A rozmowa z niektórymi osobami podczas ostatnich dwóch zlotów tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu. To ma być archiwum utworów Listy Przebojów Trójki a nie swoisty katalog-almanach (o czym zresztą pisałem już kiedyś w innym wątku).
Poprawek? A skąd w archiwum wziął się zapis z orkiestrą w tytule wykonawcy? Jedyna prawdziwa od początku wersja to była ta, którą wskazują danco28 i ku3a!JaceK pisze:I tutaj zaczynają się schody — ten rodzaj poprawek, w tej wersji bazy jest niewykonalny. To znaczy: poprawa grozi niezachowaniem spójności lub inaczej -- będzie generował następne błędy jakie będą z pewnością wskazane.
Odbiegając od tego przypadku. Naprawdę już nużące staje się ciągłe pisanie próśb o niedodawanie "ogonów" do nazw wykonawców (przykłady: utwory "Give In To Me", "A Great Day For Freedom" i właśnie "Until..."). To jest po prostu chore. A rozmowa z niektórymi osobami podczas ostatnich dwóch zlotów tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu. To ma być archiwum utworów Listy Przebojów Trójki a nie swoisty katalog-almanach (o czym zresztą pisałem już kiedyś w innym wątku).
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Nie wiem z kim rozmawiałeś i jak to się przełożyć ma na zawartość Archiwum. Informuje tylko, ze chwilowo TAKI RODZAJ POPRAWEK musi poczekać. Względy techniczne, i tyle. Ja też rozmawiałem na zlotach z wieloma osobami, i jakoś nikt prosto w oczy nie powiedział, że 'to czy tamto jest chore', a ja się stawiałem jak wesz na grzebieniu że tak ma być i basta! Wręcz przeciwnie — do wielu zmian przekonano mnie, i jeśli nie są one sukcesywnie wprowadzone dotychczas, to na pewno będą po zmianie modelu powiązania danych w samej bazie.
Ja też nie wiem skąd wzięły się 'ogony', ale jak sobie zaglądnę do historii tego kącika forum — niektórzy mają całkiem ciekawe pomysły na zapisy poprawek, jego zdaniem, koniecznych.
PS. W temacie dziwnych ogonów...
Ja też nie wiem skąd wzięły się 'ogony', ale jak sobie zaglądnę do historii tego kącika forum — niektórzy mają całkiem ciekawe pomysły na zapisy poprawek, jego zdaniem, koniecznych.
PS. W temacie dziwnych ogonów...