Otóż wg tego co powiedział dziś w Muzycznej Jedynce, to był wtedy na weselu. Ale nie powiedział na czyim.
Dopisek przy 171 notowaniu
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Dopisek przy 171 notowaniu
Proponuję zrobić dopisek przy 171 notowaniu, podając powód nieprowadzenia listy przez Marka.
Otóż wg tego co powiedział dziś w Muzycznej Jedynce, to był wtedy na weselu. Ale nie powiedział na czyim.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: Dopisek przy 171 notowaniu
Czy ja wiem... to na tyle osobisty powód, że może nie warto wpisywac go w publiczne archiwum. W książce chyba o tym nie wspomina (nie mam przed oczyma by sprawdzić) -- ja bym odpuścił sobie taką informację. Ale to moje zdanie, niekonieczne zbieżne z Waszym.
-
danco28
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
13 lipca 1985 - to był dzień! Świat żył koncertem Live Aid, a ja byłem świadkiem na ślubie Aliny i Arjena (o Holender!). Z koncertu Live Aid najbardziej pamiętam Davida Bowie'ego ("Heroes" zaśpiewał rewelacyjnie!), wspólny występ Stinga i Phila Collinsa i... The Cars. A ze ślubu... z wesela..., tańce, hulanki, swawole! Listę wtedy prowadził Romek Rogowiecki (...)JaceK pisze:(...) W książce chyba o tym nie wspomina (...)
Pierwsza książka, strona 99, 5 wers od góry.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
OK! też znalazłem. Ale nie wyraziłeś się w temacie przewodnim.danco28 pisze:(...)
Pierwsza książka, strona 99, 5 wers od góry.