Dopisek przy 171 notowaniu

Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.

Moderatorzy: danco28, danco28

Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Dopisek przy 171 notowaniu

Post autor: Robinson »

Proponuję zrobić dopisek przy 171 notowaniu, podając powód nieprowadzenia listy przez Marka.
Otóż wg tego co powiedział dziś w Muzycznej Jedynce, to był wtedy na weselu. Ale nie powiedział na czyim. ;)
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Re: Dopisek przy 171 notowaniu

Post autor: JaceK »

Czy ja wiem... to na tyle osobisty powód, że może nie warto wpisywac go w publiczne archiwum. W książce chyba o tym nie wspomina (nie mam przed oczyma by sprawdzić) -- ja bym odpuścił sobie taką informację. Ale to moje zdanie, niekonieczne zbieżne z Waszym.
danco28
Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)

Post autor: danco28 »

JaceK pisze:(...) W książce chyba o tym nie wspomina (...)
13 lipca 1985 - to był dzień! Świat żył koncertem Live Aid, a ja byłem świadkiem na ślubie Aliny i Arjena (o Holender!). Z koncertu Live Aid najbardziej pamiętam Davida Bowie'ego ("Heroes" zaśpiewał rewelacyjnie!), wspólny występ Stinga i Phila Collinsa i... The Cars. A ze ślubu... z wesela..., tańce, hulanki, swawole! Listę wtedy prowadził Romek Rogowiecki (...)

Pierwsza książka, strona 99, 5 wers od góry. :)
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

danco28 pisze:(...)
Pierwsza książka, strona 99, 5 wers od góry. :)
OK! też znalazłem. Ale nie wyraziłeś się w temacie przewodnim.
ODPOWIEDZ