Listę jutro poprowadzi Pan Artur o ile dobrze słyszałem. Nie powiem bym był entuzjastycznie nastawiony do tego zastępstwa, ale daję mu szansę i mam nadzieję, że da radę
Artur Orzech
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Artur Orzech
To co, nowy wątek? 
Listę jutro poprowadzi Pan Artur o ile dobrze słyszałem. Nie powiem bym był entuzjastycznie nastawiony do tego zastępstwa, ale daję mu szansę i mam nadzieję, że da radę
i będą powody do chwalenia 
Re: Artur Orzech
a więc potwierdziło się
.
no dobrze, liczę na to, że po jutrzejszym notowaniu pojawi się tu przynajmniej kilka postów oceniających notowanie
.
przypomnijmy tylko, że to będzie drugie, po 1259, notowanie prowadzone przez Artura Orzecha.
no dobrze, liczę na to, że po jutrzejszym notowaniu pojawi się tu przynajmniej kilka postów oceniających notowanie
przypomnijmy tylko, że to będzie drugie, po 1259, notowanie prowadzone przez Artura Orzecha.
kurcze, to było gdzieś 10 słuchane przeze mnie notowanie, a nie pamiętam jak było.ku3a pisze:przypomnijmy tylko, że to będzie drugie, po 1259, notowanie prowadzone przez Artura Orzecha.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Czy ktoś może potwierdzić, że dwa razy lp3 ma prowadzić Orzech, a raz Metz? a może jednak odwrotnie...?
Balonik mówił o tym, tydzień temu we czwartek po 11:30. Ale siedzieliśmy wtedy w autobusie Szklarska - Jelenia i zasięg był "różny"
Balonik mówił o tym, tydzień temu we czwartek po 11:30. Ale siedzieliśmy wtedy w autobusie Szklarska - Jelenia i zasięg był "różny"
Balonika nie będzie przez 2 notowania więc i 2+1 i 1+2 odpada
.
- Yacy
- Kontakt:
no to zasięg musiał być "mocno różny"
ja zrozumiałem, że 2+1...
no ale z tego wynika, że za tydzień na pewno będzie Metz
no ale z tego wynika, że za tydzień na pewno będzie Metz
kurczę, chyba sequel filmu "Sherlock Holmes" będzie miał tytuł "Yacy" 
a właśnie wczoraj szukałem newsów na ten temat
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
-
pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Też już nie pamietam, jak wyglądało to pierwsze notowanie pana Orzecha. Jakoś dużo bardziej mi się kojarzą notowania, w których był członkiem podmiotu wykonawczego. No i konkursy Eurowizji. Dla mnie, przy obecnym poziomie muzycznym tych koncertów, komentarze Artura Orzecha są największą, a często jedyną atrakcją transmisji telewizyjnych. Same mi się usta śmieją, jak słyszę, że transmisję poprowadzi właśnie on. Pamiętam, jak któregoś razu w festiwalu Eurowizji brała udział turecka wokalistka o nazwisku (czy może imieniu) Tuba. "Pani z Turcji się nazywa Tuba. No, zaraz się przekonamy czy głos też bedzie miała jak tuba" - powiedział Orzech i... w tym momencie złośliwy chochlik zerwał połączenie. No i niestety, do konca transmisji zastepował Orzecha jakiś przeraźliwie nudny osobnik ze studia w Warszawie...
Nic nie wiedziałem, że dziś (tj. w notowaniu 1461) zastępowym będzie Artur Orzech, ale jak tylko go usłyszałem zrobiło mi się miło. Często słucham Prywatnej Kolekcji, w której Pan Artur świetnie radzi sobie z najróżniejszymi gośćmi, potrafi ładnie zachować się wobec każdego i wprowadzić przyjazną atmosferę. Prowadzenie LP3 to trochę inne zadanie, ale i tutaj wykazał się wyczuciem i humorem, kontakt ze słuchaczami miał bardzo dobry (chociaż jeśli o to chodzi to trudno znaleźć redaktora w Trójce, który tego kontaktu nie ma), pięknie wyrobił się w czasie, niczego nie przegadał... Technicznie bez zarzutu. Słychać też było, że pracuje wśród przyjaciół i wszystko robi na naturalnym luzie (nie mylić ze sztucznym luzactwem, który cechuje się brakiem kultury osobistej). Jedyne czego mu brak to może takiego dynamizmu jaki miał Pan Marek w swych najlepszych czasach, ale w tym nikt Niedźwiedziowi nie dorówna, a Orzech nie wypada tu wcale gorzej niż Balonik. Tak więc podpisuję się pod apelem, by Artur Orzech był częstszym zastępowym. 
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
Zgadzam się w całej rozciągłościLLucky pisze: ....Tak więc podpisuję się pod apelem, by Artur Orzech był częstszym zastępowym.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Tak. W swoim stylu, ale jednocześnie w duchu Listy, bez wpadek, pewnie i spokojnie. Pochwała
.
On ma audycje w RDC od 20 w sobote i chyba nie zbyt często bedzienemo pisze:Zgadzam się w całej rozciągłościLLucky pisze: ....Tak więc podpisuję się pod apelem, by Artur Orzech był częstszym zastępowym.To było bardzo udane zastępstwo
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Artur Orzech kojarzy mi sie przede wszystkim z:
1) Eurowizją
2) Muzyczna Jedynką
3) Rankingiem Płytowym Radia Bis
4) zespołem Róże Europy
Krótki fragment Rankingu Płytowego z 96 roku: http://stavanger.wrzuta.pl/audio/0qT2Ad ... rpien_1996
1) Eurowizją
2) Muzyczna Jedynką
3) Rankingiem Płytowym Radia Bis
4) zespołem Róże Europy
Krótki fragment Rankingu Płytowego z 96 roku: http://stavanger.wrzuta.pl/audio/0qT2Ad ... rpien_1996
od 23, więc raczej mu pasuje tym bardziej że to na miejscu.kocik89 pisze:On ma audycje w RDC od 20 w sobote i chyba nie zbyt często bedzie
-
pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Ja też popieram! Red. Orzech czuje ducha Listy - w przeciwieństwie do red. Metza, który jest dobry w swoich audycjach autorskich, ale na LP3 zawsze wypada jakoś blado... No ale jeśli wypali koncepcja dwóch stałych prowadzących, to pewnie na jakiś czas skończy się historia pt. "Zastępowi LP3", bo w razie czego zawsze będzie albo Baron za Niedźwieckiego, albo Niedźwiecki za Barona...
- tadzio3
- Kontakt:
Tego nie można stwierdzić na 100% bo przecież może się zdarzyć, że obu redaktorów nie będzie. Na pewno jednak taka sytuacja stanie się niezwykłą rzadkością.pbd2 pisze:No ale jeśli wypali koncepcja dwóch stałych prowadzących, to pewnie na jakiś czas skończy się historia pt. "Zastępowi LP3", bo w razie czego zawsze będzie albo Baron za Niedźwieckiego, albo Niedźwiecki za Barona...
Dziś, przy okazji notowania 1622, Artur Orzech po raz trzeci prowadzi Listę.
Jak się podoba?
Jak się podoba?
Wszedłszy do tego wątku ze zdziwieniem zauważyłem, że jest w nim już mój wpis, ale okazał się być sprzed kilku lat. 
W zasadzie od tamtej pory niewiele się zmieniło. Wprawdzie w porównaniu z zeszłotygodniowym Łukawskim rzeczywiście wypadł nieco... Nie chcę napisać "gorzej", bo nie było gorzej, ale wypadł "bladziej" - co zresztą zrozumiałe, bo Marcel miał dobry start i wyszło mu wszystko rewelacyjnie. W tym tygodniu z początku czuć było lekki stres z głośnika, ale później, gdy kontakt ze słuchaczami został nawiązany, Orzech nie odstawał od normy (nie ukrywajmy: dość wyśrubowanej, bo Balonik i Niedźwiedź powiesili poprzeczkę wysoko).
Swoją drogą to czyżby rzeczywiście szykowały się zmiany, skoro jest robiony ranking zastępowych? Balonik wspominał coś o "miejscu dla młodych"...
W zasadzie od tamtej pory niewiele się zmieniło. Wprawdzie w porównaniu z zeszłotygodniowym Łukawskim rzeczywiście wypadł nieco... Nie chcę napisać "gorzej", bo nie było gorzej, ale wypadł "bladziej" - co zresztą zrozumiałe, bo Marcel miał dobry start i wyszło mu wszystko rewelacyjnie. W tym tygodniu z początku czuć było lekki stres z głośnika, ale później, gdy kontakt ze słuchaczami został nawiązany, Orzech nie odstawał od normy (nie ukrywajmy: dość wyśrubowanej, bo Balonik i Niedźwiedź powiesili poprzeczkę wysoko).
Swoją drogą to czyżby rzeczywiście szykowały się zmiany, skoro jest robiony ranking zastępowych? Balonik wspominał coś o "miejscu dla młodych"...
-
rafal92
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Ja miałem wrażenie, że było mniej gadania i przerywników niż zwykle, a więcej muzyki, co jest dla mnie bardzo pozytywne. Ogólnie podobało się 
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Zgadzam się z tym całkowicie.rafal92 pisze:Ja miałem wrażenie, że było mniej gadania i przerywników niż zwykle, a więcej muzyki, co jest dla mnie bardzo pozytywne.
- Yacy
- Kontakt:
no niby mniej gadania, a były telefony od słuchaczy i jednak sporo słów od AO.
Mi się obydwa zastępstwa bardzo podobały - bez wskazywania na miejsce nr 1 i 2
dla mnie takie zastępstwa jak to AO i MŁ mogą być częściej - tak chociaż raz na 10 LP3
Mi się obydwa zastępstwa bardzo podobały - bez wskazywania na miejsce nr 1 i 2
dla mnie takie zastępstwa jak to AO i MŁ mogą być częściej - tak chociaż raz na 10 LP3
to ja jeszcze napiszę, że tam od środka mi też się bardzo podobało
. fajnie się współpracowało
.
zresztą z Marcinem Łukawskim tak samo
.
zresztą z Marcinem Łukawskim tak samo