Listę jutro poprowadzi Pan Artur o ile dobrze słyszałem. Nie powiem bym był entuzjastycznie nastawiony do tego zastępstwa, ale daję mu szansę i mam nadzieję, że da radę

kurcze, to było gdzieś 10 słuchane przeze mnie notowanie, a nie pamiętam jak było.ku3a pisze:przypomnijmy tylko, że to będzie drugie, po 1259, notowanie prowadzone przez Artura Orzecha.
Zgadzam się w całej rozciągłościLLucky pisze: ....Tak więc podpisuję się pod apelem, by Artur Orzech był częstszym zastępowym.
On ma audycje w RDC od 20 w sobote i chyba nie zbyt często bedzienemo pisze:Zgadzam się w całej rozciągłościLLucky pisze: ....Tak więc podpisuję się pod apelem, by Artur Orzech był częstszym zastępowym.To było bardzo udane zastępstwo
od 23, więc raczej mu pasuje tym bardziej że to na miejscu.kocik89 pisze:On ma audycje w RDC od 20 w sobote i chyba nie zbyt często bedzie
Tego nie można stwierdzić na 100% bo przecież może się zdarzyć, że obu redaktorów nie będzie. Na pewno jednak taka sytuacja stanie się niezwykłą rzadkością.pbd2 pisze:No ale jeśli wypali koncepcja dwóch stałych prowadzących, to pewnie na jakiś czas skończy się historia pt. "Zastępowi LP3", bo w razie czego zawsze będzie albo Baron za Niedźwieckiego, albo Niedźwiecki za Barona...
Zgadzam się z tym całkowicie.rafal92 pisze:Ja miałem wrażenie, że było mniej gadania i przerywników niż zwykle, a więcej muzyki, co jest dla mnie bardzo pozytywne.