czy ktoś słyszał więcej, może jakieś szczegóły

Nie ukrywam, choć zdaję sobie sprawę, iż reprezentuję tu typowo roszczeniową postawę, że fajnie by było jakby ... ktoś nagrałzbyszu pisze:Środa - 4 lipca - 14.00-16.00 - Orzechi reszta, czyli Artur Orzech i Staszewski poprowadzą audycję
Czwartek - 5 lipca - 11.00-13.30 - Koncert na żywo - Kult
- 13.30-14.00 - Wrazenia po koncercie
Czwartek - 5 lipca - 21.00-22.00 - Kultowy Klub Trójki
Ja koncertu z pewnością nie nagram, bo na nim będę. Ale znając życie, ktoś z forum Kultu z pewnością to zrobi. Wtedy to przemycę Państwu jakieś linki. Chyba się na mnie nie obrażą.jaszczomp pisze:Nie ukrywam, choć zdaję sobie sprawę, iż reprezentuję tu typowo roszczeniową postawę, że fajnie by było jakby ... ktoś nagrałchociaż koncert i udostępnił... Bo ta godzina nie jest dla zapracowanych ludzi
dobra. Co wy na to sympatyczni trójkonasłuchiwacze...?
Mogę się postarać nagrać. Koncert Raz Dwa Trzy mam nagrany i jedyne co to muszę się zmusić do przycięcia go i udostępnienia.jaszczomp pisze:Kolegę Grycka trzeba namówić - akurat jego nagrania u mnie najlepiej brzmią. Nie umniejszając oczywiście zasług innych utrwalaczyPrzed wszystkimi chylę czoła. A tak przy okazji - może ktÓś ma koncert razdwatrzy - młynarski... co prawda wygrzebałem na pewnej stronce ale strasznie marnej jakości...
Pora zmienić avata
No to trzymam kolegę za słowo. Raz Dwa Trzy to może być nawet bez przycinaniaGrycek pisze:Mogę się postarać nagrać. Koncert Raz Dwa Trzy mam nagrany i jedyne co to muszę się zmusić do przycięcia go i udostępnienia.Ps. Czy zna ktoś jakieś programy nagrywające dźwięk pod Linuksem.
To taki pomysł wakacyjny - jak rozumiem. Sympatyczny skądinąd. A jako, że oryginalny, to może jakiś cel marketingowy pomoże osiągnąć. Ciekawe jak się chłopakom będzie grało tak po śniadaniu.zbyszu pisze:A no właśnie. Godzina koncertów oraz dzień ( 11.00; środek tygodnia) to nie najlepszy pomysł promocyjny dla radia. A taki jest cel.
http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/radary.htmlzbyszu pisze:A jaka pogoda w Warszawie??? Bo na Warmii dżdży deszczyk