czy ktoś słyszał więcej, może jakieś szczegóły
Kult w Trójce
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Kult w Trójce
Przed chwilą Niedźwiedź podał informację, że w środę rano będzie 2,5 godziny z Kultem, w czwartek też ma być jakaś specjalna audycja,
- Zawiesina
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
- Kontakt:
W czwartek to w ogóle o 11 rano będzie w ogródku Trójki koncert Kultu. Menedżer Kultu twierdzi, że cały będzie bezpośrednio transmitowany, ale na razie nie jest to potwierdzone. Wszystko to z okazji 25. rocznicy pierwszego konceru Kultu, która przypada w sobotę.
A o środzie nic nie słyszałem. Dzięki za info.
A o środzie nic nie słyszałem. Dzięki za info.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Tu jest wykaz koncertów na lipiec:
http://www.polskieradio.pl/trojka/mst/
http://www.polskieradio.pl/trojka/mst/
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
W dzisiejszej "Gazecie - Co Jest Grane" - jest piękna reklama, która się zaczyna:
" Krzysztof Skowroński i Kazik Staszewski zapraszają na urodziny..."
Z tego co usłyszałem to:
Środa - 4 lipca - 14.00-16.00 - Orzechi reszta, czyli Artur Orzech i Staszewski poprowadzą audycję
Czwartek - 5 lipca - 11.00-13.30 - Koncert na żywo - Kult
- 13.30-14.00 - Wrazenia po koncercie
Czwartek - 5 lipca - 21.00-22.00 - Kultowy Klub Trójki
Jeszcze tak 6-7 lat temu oszalał bym z radosci na takie wieści. Teraz jedynie się...ogromnie cieszę
Do nasłuchania
" Krzysztof Skowroński i Kazik Staszewski zapraszają na urodziny..."
Z tego co usłyszałem to:
Środa - 4 lipca - 14.00-16.00 - Orzechi reszta, czyli Artur Orzech i Staszewski poprowadzą audycję
Jeszcze tak 6-7 lat temu oszalał bym z radosci na takie wieści. Teraz jedynie się...ogromnie cieszę
Do nasłuchania
Nie ukrywam, choć zdaję sobie sprawę, iż reprezentuję tu typowo roszczeniową postawę, że fajnie by było jakby ... ktoś nagrałzbyszu pisze:Środa - 4 lipca - 14.00-16.00 - Orzechi reszta, czyli Artur Orzech i Staszewski poprowadzą audycję
- Zawiesina
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
- Kontakt:
Ja koncertu z pewnością nie nagram, bo na nim będę. Ale znając życie, ktoś z forum Kultu z pewnością to zrobi. Wtedy to przemycę Państwu jakieś linki. Chyba się na mnie nie obrażą.jaszczomp pisze:Nie ukrywam, choć zdaję sobie sprawę, iż reprezentuję tu typowo roszczeniową postawę, że fajnie by było jakby ... ktoś nagrałchociaż koncert i udostępnił... Bo ta godzina nie jest dla zapracowanych ludzi
dobra. Co wy na to sympatyczni trójkonasłuchiwacze...?
PS. Ha! Mam ładniejszego avatarowego bliźniaka!
Kolegę Grycka trzeba namówić - akurat jego nagrania u mnie najlepiej brzmią. Nie umniejszając oczywiście zasług innych utrwalaczy
Przed wszystkimi chylę czoła. A tak przy okazji - może ktÓś ma koncert razdwatrzy - młynarski... co prawda wygrzebałem na pewnej stronce ale strasznie marnej jakości...
Pora zmienić avata
Pora zmienić avata
-
Grycek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Mogę się postarać nagrać. Koncert Raz Dwa Trzy mam nagrany i jedyne co to muszę się zmusić do przycięcia go i udostępnienia.jaszczomp pisze:Kolegę Grycka trzeba namówić - akurat jego nagrania u mnie najlepiej brzmią. Nie umniejszając oczywiście zasług innych utrwalaczyPrzed wszystkimi chylę czoła. A tak przy okazji - może ktÓś ma koncert razdwatrzy - młynarski... co prawda wygrzebałem na pewnej stronce ale strasznie marnej jakości...
Pora zmienić avata
Ps. Czy zna ktoś jakieś programy nagrywające dźwięk pod Linuksem.
PPS. To jest mój 666 post
No to trzymam kolegę za słowo. Raz Dwa Trzy to może być nawet bez przycinaniaGrycek pisze:Mogę się postarać nagrać. Koncert Raz Dwa Trzy mam nagrany i jedyne co to muszę się zmusić do przycięcia go i udostępnienia.Ps. Czy zna ktoś jakieś programy nagrywające dźwięk pod Linuksem.
A z tym linuksem to aż żałuję, że nie mogę pomóc. Chociaż...
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 11:56 am przez jaszczomp, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszu
- Kontakt:
A no właśnie. Godzina koncertów oraz dzień ( 11.00; środek tygodnia) to nie najlepszy pomysł promocyjny dla radia. A taki jest cel.
Warto by było też się zastanowić nad wprowadzeniem na stałe do ramowki, ze np. czwartkowe "Orzech i reszta" prowadzi ktoś znany lubiany, albo zupełnie nieznany, jakiś słuchacz...
Co Wy na to?
Warto by było też się zastanowić nad wprowadzeniem na stałe do ramowki, ze np. czwartkowe "Orzech i reszta" prowadzi ktoś znany lubiany, albo zupełnie nieznany, jakiś słuchacz...
Co Wy na to?
To taki pomysł wakacyjny - jak rozumiem. Sympatyczny skądinąd. A jako, że oryginalny, to może jakiś cel marketingowy pomoże osiągnąć. Ciekawe jak się chłopakom będzie grało tak po śniadaniu.zbyszu pisze:A no właśnie. Godzina koncertów oraz dzień ( 11.00; środek tygodnia) to nie najlepszy pomysł promocyjny dla radia. A taki jest cel.
- zbyszu
- Kontakt:
Ahoj!
Wstrętne choróbsko nie daje mi spac... Już nie wiem, co ze sobą począc...Żeby jeszcze tak nie bolało...
nic co...
Za to Orzech zagrał świetne "Moje miasto...", bo całe...Kultowe. Wspaniale, ze szeroko reprezentowana była płyta "Your Eyes". Od tego zaczęła sie moja miłośc do Kultu i to jest chyba (ciagle) ich najlepsza płyta (jak dla mnie). Same rarytasy:
* Marnośc
* 6 lat później
* Chodz z nami
* Krew Boga
...a jakie cydne było "Oczy niebieskie" - te recytowane. Wspaniała godzina. Preludium przed jutrem
Jest kultowo!!!
Wstrętne choróbsko nie daje mi spac... Już nie wiem, co ze sobą począc...Żeby jeszcze tak nie bolało...
Za to Orzech zagrał świetne "Moje miasto...", bo całe...Kultowe. Wspaniale, ze szeroko reprezentowana była płyta "Your Eyes". Od tego zaczęła sie moja miłośc do Kultu i to jest chyba (ciagle) ich najlepsza płyta (jak dla mnie). Same rarytasy:
* Marnośc
* 6 lat później
* Chodz z nami
* Krew Boga
...a jakie cydne było "Oczy niebieskie" - te recytowane. Wspaniała godzina. Preludium przed jutrem
Jest kultowo!!!
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
-
dyl.sowizdrzal
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/radary.htmlzbyszu pisze:A jaka pogoda w Warszawie??? Bo na Warmii dżdży deszczyk
Do godziny na dole trzeba dodać 2