Zizu da dziś radę Dawidowi czy też nie?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A ja dziś po kajmańsku - przy kisieluFOXD pisze:Witam z Miasta Spotkań przy czerwowynm
A może Karpik-Karpatek?jollyroger72 pisze: Zizu da dziś radę Dawidowi czy też nie?
Najlepiej Wodecki.barb42 pisze:Lepiej nie, niech ktoś inny zajmie miejsce Podsiadło.
Eee, Karpik... Daj Pan spokójFOXD pisze:A może Karpik-Karpatek?
Tegoroczny lepszy od wielu gniotów na szczyciejollyroger72 pisze:Eee, Karpik... Daj Pan spokójFOXD pisze:A może Karpik-Karpatek?
I bardzo dobrze, bo najczęściej brzmi to tragicznie. Na przykład ta wymieniona przez Ciebie Celinka. Po angielsku brzmiała dobrze, a po francuzku to była jakaś tragedia.bobby-x pisze:Chyba nie było jeszcze francuskiej piosenkarki w top5 śpiewającej po francusku.
No faktycznie chociaż to potworek to były gorsze rzeczy na szczycie z Taco Halamą na czele.FOXD pisze:Tegoroczny lepszy od wielu gniotów na szczycie
Jako "wytrawny" jurror forum, wytrwale słucha i oceniabobby-x pisze:Masz kajmanie jakiś bardzo dziwny gust muzyczny, nic Ci się nie podoba, ciągle marudzisz, nie wiem jakim cudem słuchasz tak długo listy.
"The Look" to było cośbobby-x pisze:Tak sobie lookam (...)
Skąd takie dziwne stwierdzenia. Ciągle marudzę, nic mi się nie podoba? To chyba nie czytasz moich wypowiedzi.bobby-x pisze:Masz kajmanie jakiś bardzo dziwny gust muzyczny, nic Ci się nie podoba, ciągle marudzisz, nie wiem jakim cudem słuchasz tak długo listy.
Mój gniot nr 1 w tej chwiliFOXD pisze:Jakże przyjemnie Alabama dzisiaj się lokuje
To niestety czasy, kiedy lista była najsłabsza i ten kawałek także.jollyroger72 pisze:"The Look" to było cośbobby-x pisze:Tak sobie lookam (...)