Zizu da dziś radę Dawidowi czy też nie?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

A ja dziś po kajmańsku - przy kisieluFOXD pisze:Witam z Miasta Spotkań przy czerwowynm

A może Karpik-Karpatek?jollyroger72 pisze: Zizu da dziś radę Dawidowi czy też nie?

Najlepiej Wodecki.barb42 pisze:Lepiej nie, niech ktoś inny zajmie miejsce Podsiadło.
Eee, Karpik... Daj Pan spokójFOXD pisze:A może Karpik-Karpatek?

Tegoroczny lepszy od wielu gniotów na szczyciejollyroger72 pisze:Eee, Karpik... Daj Pan spokójFOXD pisze:A może Karpik-Karpatek?
 Zaz jednak bije wszystko w tych rejonach
 Zaz jednak bije wszystko w tych rejonach  Bajeczka mogłaby zrobić też niespodziankę
 Bajeczka mogłaby zrobić też niespodziankę 
I bardzo dobrze, bo najczęściej brzmi to tragicznie. Na przykład ta wymieniona przez Ciebie Celinka. Po angielsku brzmiała dobrze, a po francuzku to była jakaś tragedia.bobby-x pisze:Chyba nie było jeszcze francuskiej piosenkarki w top5 śpiewającej po francusku.
No faktycznie chociaż to potworek to były gorsze rzeczy na szczycie z Taco Halamą na czele.FOXD pisze:Tegoroczny lepszy od wielu gniotów na szczycie

Ale niestety bez jaj - taka dieta.
 Ale niestety bez jaj - taka dieta.  

Jako "wytrawny" jurror forum, wytrwale słucha i oceniabobby-x pisze:Masz kajmanie jakiś bardzo dziwny gust muzyczny, nic Ci się nie podoba, ciągle marudzisz, nie wiem jakim cudem słuchasz tak długo listy.
 Kwestia podejścia do odsłuchu
 Kwestia podejścia do odsłuchu  Nie pisz tak, bo się nam kajmanisko przejmie i focha jeszcze strzeli
 Nie pisz tak, bo się nam kajmanisko przejmie i focha jeszcze strzeli 
"The Look" to było cośbobby-x pisze:Tak sobie lookam (...)

Skąd takie dziwne stwierdzenia. Ciągle marudzę, nic mi się nie podoba? To chyba nie czytasz moich wypowiedzi.bobby-x pisze:Masz kajmanie jakiś bardzo dziwny gust muzyczny, nic Ci się nie podoba, ciągle marudzisz, nie wiem jakim cudem słuchasz tak długo listy.
Mój gniot nr 1 w tej chwiliFOXD pisze:Jakże przyjemnie Alabama dzisiaj się lokuje

To niestety czasy, kiedy lista była najsłabsza i ten kawałek także.jollyroger72 pisze:"The Look" to było cośbobby-x pisze:Tak sobie lookam (...)