Jeszcze 3 Dżemy powinny byćYacy pisze:Ciekawe co zacznie przedostatnia godzinę? może kolejny DŹEM...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jakby co, to na moim chomiku w folderze 21-40.Miszon pisze:Jest szansa, że może sięto zmienić, bo w wywiadzie z Hoffmanem widziałęm, że myślą nad tym, by grać trochę więcej kawałków starych na koncertach, m.in. właśnie ten.
Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie kojarzę tego tytułu.
Nie kojarzę, bo po raz pierwszy usłyszałem zespół Turbo gdzieś w 1996-97 roku. Wcześniej nawet takiej nazwy nie słyszałem.kajman pisze:Jakby co, to na moim chomiku w folderze 21-40.Miszon pisze:Jest szansa, że może sięto zmienić, bo w wywiadzie z Hoffmanem widziałęm, że myślą nad tym, by grać trochę więcej kawałków starych na koncertach, m.in. właśnie ten.
Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie kojarzę tego tytułu.
A nie kojarzysz, bo to utwór Hołdysa podarowany Hoffmanowi przez Frąckowiak nagrany w 1980 i wydany dopiero na któreś ze składanek (a przedtem tylko na singlu).
przecież zapowiedział, że jeszcze 2razy Dżem, czyli pewnie dwa razy na literę "W".Adameks pisze:Nie strasz proszęGary pisze:Obawiam się, że "List do M." się na te 2 miejsca nie załapią,
Możesz tą angielską wersję gdzieś wrzucić?Gary pisze:Ale za to jest genialny Czesław Niemen!Powtarzam się, ale szkoda, że nie grają angielskiej wersji tej piosenki.
Ciekawe jak wyglądała wtedy Twoja koszmarlista.kajman pisze:Pamiętam, jak kumpel przyniósł to do szkoły i puszczał na lekcji polskiego. Dla mnie wtedy był to jakiś koszmar.
Raczej "Dmuchawców" nie będzie. W zwykłym topie juz od dawna sie nie łapieGary pisze:wyliczyłem sobie 15 pewniaków do końca. Zostają 2 miejsca. Obawiam się, że "List do M." się na te 2 miejsca nie załapią, chyba że nie załapie się, któryś z 2 prawie pewniaków "Son of the blue sky" lub "Dmuchawce, latawce, wiatr".