Jeszcze 3 Dżemy powinny byćYacy pisze:Ciekawe co zacznie przedostatnia godzinę? może kolejny DŹEM...
I Polski Top Wszech Czasów (2-3.05.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Jakby co, to na moim chomiku w folderze 21-40.Miszon pisze:Jest szansa, że może sięto zmienić, bo w wywiadzie z Hoffmanem widziałęm, że myślą nad tym, by grać trochę więcej kawałków starych na koncertach, m.in. właśnie ten.
Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie kojarzę tego tytułu.
A nie kojarzysz, bo to utwór Hołdysa podary Hoffmanowi przez Frąckowiak nagrany w 1980 i wydany dopiero na któreś ze składanek (a przedtem tylko na singlu).
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Króki komentarz tego, co było, gdy mnie tu nie było:
49. Niepokonani - Perfect - strasznie nisko
48. Będziesz moją panią - Marek Grechuta - faktycznie wysoko jak na taką teoretycznie "zwykłą pioseneczkę"
47. Trzy zapałki - TSA - zdecydowanie wolę niż "51". GEnialna solówka!
43. Ocalić od zapomnienia - Marek Grechuta - to z kolei chyba trochę zaskakująco nisko
42. Moja i twoja nadzieja - Hey & Edyta Bartosiewicz - słabo
41. Dzień, w którym pękło niebo - Dżem - od roku idzie u mnie MOCNO do góry
40. Nie płacz Ewka - Perfect - bez przesady, wyżej niż inne kawłki Perfectu???
39. Skóra - Aya Rl. - strasznie nisko
35. Celina - Kazik - hehe, w szoku jestem, że tak wysoko, ale nie powiem, że mnie to martwi
34. Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka - ach, przy nisko...
33. Kiedy byłem małym chłopcem - Breakout - bardzo wysoko! To daję nadzieję, że jeszcze usłyszymy Breakout dziś???
31. Teksański - Hey - ajć, mało brakło do trzydziechy, szkoda...
edit:
No i najważniejsze - Metz nie walnął żadnego babola (chyba).
49. Niepokonani - Perfect - strasznie nisko
48. Będziesz moją panią - Marek Grechuta - faktycznie wysoko jak na taką teoretycznie "zwykłą pioseneczkę"
47. Trzy zapałki - TSA - zdecydowanie wolę niż "51". GEnialna solówka!
43. Ocalić od zapomnienia - Marek Grechuta - to z kolei chyba trochę zaskakująco nisko
42. Moja i twoja nadzieja - Hey & Edyta Bartosiewicz - słabo
41. Dzień, w którym pękło niebo - Dżem - od roku idzie u mnie MOCNO do góry
40. Nie płacz Ewka - Perfect - bez przesady, wyżej niż inne kawłki Perfectu???
39. Skóra - Aya Rl. - strasznie nisko
35. Celina - Kazik - hehe, w szoku jestem, że tak wysoko, ale nie powiem, że mnie to martwi
34. Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka - ach, przy nisko...
33. Kiedy byłem małym chłopcem - Breakout - bardzo wysoko! To daję nadzieję, że jeszcze usłyszymy Breakout dziś???
31. Teksański - Hey - ajć, mało brakło do trzydziechy, szkoda...
edit:
No i najważniejsze - Metz nie walnął żadnego babola (chyba).
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2008 8:16 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Nie kojarzę, bo po raz pierwszy usłyszałem zespół Turbo gdzieś w 1996-97 roku. Wcześniej nawet takiej nazwy nie słyszałem.kajman pisze:Jakby co, to na moim chomiku w folderze 21-40.Miszon pisze:Jest szansa, że może sięto zmienić, bo w wywiadzie z Hoffmanem widziałęm, że myślą nad tym, by grać trochę więcej kawałków starych na koncertach, m.in. właśnie ten.
Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie kojarzę tego tytułu.
A nie kojarzysz, bo to utwór Hołdysa podarowany Hoffmanowi przez Frąckowiak nagrany w 1980 i wydany dopiero na któreś ze składanek (a przedtem tylko na singlu).
Czesław śpiewa
przecież zapowiedział, że jeszcze 2razy Dżem, czyli pewnie dwa razy na literę "W".Adameks pisze:Nie strasz proszęGary pisze:Obawiam się, że "List do M." się na te 2 miejsca nie załapią,
Ale za to jest genialny Czesław Niemen!
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Możesz tą angielską wersję gdzieś wrzucić?Gary pisze:Ale za to jest genialny Czesław Niemen!Powtarzam się, ale szkoda, że nie grają angielskiej wersji tej piosenki.
Ciekawe jak wyglądała wtedy Twoja koszmarlista.kajman pisze:Pamiętam, jak kumpel przyniósł to do szkoły i puszczał na lekcji polskiego. Dla mnie wtedy był to jakiś koszmar.
- tadzio3
- Kontakt:
Raczej "Dmuchawców" nie będzie. W zwykłym topie juz od dawna sie nie łapieGary pisze:wyliczyłem sobie 15 pewniaków do końca. Zostają 2 miejsca. Obawiam się, że "List do M." się na te 2 miejsca nie załapią, chyba że nie załapie się, któryś z 2 prawie pewniaków "Son of the blue sky" lub "Dmuchawce, latawce, wiatr".
PS. Przynajmniej mam taką nadzieję