Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Ja będe, przynajmniej dzisiaj, tradycyjnie nasłuchowcem (bez komentarzy:). Nie wiem jak jutro, ale może w końcówce. Mogę dodać to, że dzisiaj będzie Stelmi, jutro do 19 Metz, a od 19 Baron
No cóż, doczekać się już nie mogę. Myslałem, że na forum posiedzę, jednak przyszło mi słuchać topu w łóżku z anginą... A ja obstawiać nie będę, bo nie moge sie zdecydować co może być faworytem (dlatego też nie bawiłem się w znawce).
Atmosfera topu jest dla mnie na tyle niezwykła, że [przynajmniej na razie] nie chcę sobie czymkolwiek przeszkadzać. Włączony komputer nie wchodzi w grę... Proszę o usprawiedliwienie.
Miłego słuchania, komentowania, a dla niektórych udanego koncertu.
[Tylko sobie nie myślcie, że nie przeczytam tego co tu napiszecie. ]
dzien dobry:)
a kojarzy moze ktos taki polski top, ktory byl kiedys w rmffm a prowadzil go Metz
fajnie byłoby porownac preferencje muzyczne
z tego co kojarze to bylo okolo 1998-99roku tez chyba 100
Skoro jest "Kołysanka dla nieznajomej" (162 miejsce w mojej klasyfikacji), to mam nadzieję, że będzie inna piosenka z tej samej płyty, która była u mnie tuż za top 20 ("Całkiem inny kraj")
Jestem i słucham, ale się zagapiłem, więc zapomniałem się odezwać.
Witam!
Początek nienajgorszy, ale liczę, że potem będzie lepiej. Wolę Perfect niż Kryzys, ale mam nadzieję, że jeszcze jeden lepszy utwór Perfectu będzie, ale nie dzisiaj.
to ja się witam też. słuchamy sobie na razie na dwa radia, ale zaraz zasiądę tu razem z Martyrką .
dziś tu trochę inna scenografia... i przyznam, że mi się bardzo podoba ta jedna osoba więcej obok .
'Centrala' juz dzisiaj była w Muzycznej Poczcie UKf. co oni nie zsynchronizowali tego?