Kult w Trójce

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

No i z tego co słyszę (właśnie słucham koncertu), nie było też w setliście "Kasta pianisty".
Ogólnie - strasznie żałuję. niestety byłem w pracy. Zawsze tak coś jest nie tak, jak ma być koncert Kultu. Jeden z moich ulubionych zespołów, a nigdy nie byłem na koncercie :(. Tyle tylko, że dwa razy na Kaziku Na Żywo i raz na Kaziku. Co stanowi niewielkie pocieszenie, bo na ten przykład jak byłem pierwszy raz na KNŻ, to znałem może z 5-6 kawałków (w tym 2-3 to kaenżetowe wersje kawałków Kultu i Kazika).
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:Kolejnym byly zapowiedzi Kazika przed prawie kazda pioseka. Od razu czulo sie, ze to nie jest zwykly koncert, ale podsumowujacy jakis etap dzialalnosci.
Słuchając przez Radio tegoż koncertowego święta właśnie to mi się bardzo rzuciło w oczy, przez co uchwyciłam jego wyjątkowość i niecodzienność. Wspaniale że koncert był słyszalny przez eter :P Trójka jest niezastąpiona :)
mp3fm
Kontakt:

Post autor: mp3fm »

Ja w kwestii technicznej ;)

Czy podczas "knajpy morderców" tez macie nagrane takie brzydkie 'zawirowanie sygnalu' gdzies w połowie czy to tylko u mnie komp sie zaciął?? głupie pół sekundy a psuje krew :(

Robie własnie wersje koncertu na 2CD wiec jak ktos jest chetny to moge wrzucic po lykendzie.
ODPOWIEDZ