1356 (26.01.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Ja chyba tylko Feela słyszę częsciejmarsvolta pisze:mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...

A ostatnio w autobusie Złote przeboje grały <szok>
Oj Raz Dwa Trzy spadają

Gdyby tak było, to na liście byłoby więcej takich piosenek. Według mnie, działa tu pewien niesprecyzowany czynnik...zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ja zas spedziłem pół godziny u fryzjera i wystarczyło.marsvolta pisze:mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
Niedawno spytałem sie, czy "pani Fryzjer" moze przekręcić radio na coś innego. I przekręciła: z RMF FM na Raaaadiooooo ZeeeeEEEEeeeet. Miała szczescie, że unieruchomiła mnie na foletu

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna
Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada 

Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 10:39 pm przez Tomekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- tadzio3
- Kontakt:
Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Timbaland ma tyle głosów, bo jest producentem Furtado i prezentują mniej więcej to samo, a Lady Pank - no tu nie mam wytłumaczenia...Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3kitadzio3 pisze:Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.

- tadzio3
- Kontakt:
Kwestia prowadzącego nie ma tu nic do rzeczy. Głosują słuchacze. Moim zdaniem muzycznie nic sie ne zmieniło. Cały czas jest średnio-dobrzeTomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
- tadzio3
- Kontakt:
Jak moge to słucham mp3Mr. Dark pisze:W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3kitadzio3 pisze:Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.

Zdaje się, że Melua to było jednak trójkowe odkrycie.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
- tadzio3
- Kontakt:
Rubik to jeszcze spoko. Było Ich Troje, Virgin, Britney Spears i co najgorsze Eryk PrydzGary pisze:Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika.Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada