1356 (26.01.2008)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

woytekc

Post autor: woytekc »

wyskoczyłem z propozycją do pana Barona żeby może po kubeczku dla wszystkich szczęśliwców którzy sie dodzwonili, może mnie ktoś poprze:)
Mr. Dark

Post autor: Mr. Dark »

#6 Pewnie utwory The White Stripes zamienią się miejscami w następnym notowaniu, dla mnie bez różnicy, bo obydwa są świetne :D :D
kleschko

Post autor: kleschko »

Kiedyś wszystkie teksty dla Lady Pank pisał Mogielnicki. Teraz Panas próbuje coś tworzyć i nie za bardzo mu to wychodzi.
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

5. Raz Dwa Trzy nareszcie zwalniają podium :D
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

marsvolta pisze:
zbyszu pisze:
Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/
mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Ja chyba tylko Feela słyszę częsciej :roll:

A ostatnio w autobusie Złote przeboje grały <szok>

Oj Raz Dwa Trzy spadają :( Czyli jednak Apologize wejdzie na 1...ale chociaż radia przyciszać nie musze...
Mr. Dark

zbyszu pisze:
Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/
Gdyby tak było, to na liście byłoby więcej takich piosenek. Według mnie, działa tu pewien niesprecyzowany czynnik... :?:
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

marsvolta pisze:
zbyszu pisze:
mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Ja zas spedziłem pół godziny u fryzjera i wystarczyło.
Niedawno spytałem sie, czy "pani Fryzjer" moze przekręcić radio na coś innego. I przekręciła: z RMF FM na Raaaadiooooo ZeeeeEEEEeeeet. Miała szczescie, że unieruchomiła mnie na foletu ;-)
kleschko

Post autor: kleschko »

teraz coś dla abd3mz :wink:
Tomekk

czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna :wink: Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada :wink:
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 10:39 pm przez Tomekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

kleschko pisze:
tadzio3 pisze:Np tekst do "Wspinaczki" jest świetny.
Tu się zgadzam.
Zgadzam się, że tekst jest świetny, ale obraz piosenki psuje mi tutaj muzyka i przede wszystkim słaby wokal.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Piosenka starych kochanków... Kolacja przy świecach... Chyba od nowa zaczyna sie dla mnie odradzac ten utwór... Znów mi sie podoba :)
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.
Tomekk

tadzio3 pisze:Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.
wykonawców chyba też :wink:
Mr. Dark

Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna :wink: Timbaland "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada :wink:
Timbaland ma tyle głosów, bo jest producentem Furtado i prezentują mniej więcej to samo, a Lady Pank - no tu nie mam wytłumaczenia...
Mr. Dark

tadzio3 pisze:
marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.
W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3ki :wink:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna :wink: Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada :wink:
Kwestia prowadzącego nie ma tu nic do rzeczy. Głosują słuchacze. Moim zdaniem muzycznie nic sie ne zmieniło. Cały czas jest średnio-dobrze
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna :wink: Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada :wink:
Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika. :wink:
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna :
A ja mam wrazenie, że płyta się zacięła: Furtado; Raz Dwa Trzy, Buble, Melua, Knopfler, Furtado; The White S.; Raz Dwa Trzy, Melua, Knopfler, The White S; Furtado...

:-/
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Mr. Dark pisze:
tadzio3 pisze:
W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3ki :wink:
Jak moge to słucham mp3 :) Niestey nie zawsze...
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

Gary pisze:Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika. :wink:
mi się to akurat podobało. Za Niedźwiedzia było jeszcze parę innych rzeczy, pytanie na ile one były, bo on tak chciał [chodzi mi o samo danie mozliwości zaistnienia].
kajman

Post autor: kajman »

zbyszu pisze:
Zdaje się, że Melua to było jednak trójkowe odkrycie.
Tomekk

4. Michael Buble - Lost z chęcia bym już go pożegnał :evil:
Apologize w Trójce :D a moze na 1-szym
angia90

Post autor: angia90 »

mam dosc tych smetow ja nie moge...
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Robinson pisze:No tak, ja np. nie zapisałem się ani do Naszej Klasy ani do Naszej Celi. ;)
No to jest nas dwóch!
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Gary pisze:
Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika. :wink:
Rubik to jeszcze spoko. Było Ich Troje, Virgin, Britney Spears i co najgorsze Eryk Prydz :twisted:
ODPOWIEDZ