1356 (26.01.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Ja chyba tylko Feela słyszę częsciejmarsvolta pisze:mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...

A ostatnio w autobusie Złote przeboje grały <szok>
Oj Raz Dwa Trzy spadają
 Czyli jednak Apologize wejdzie na 1...ale chociaż radia przyciszać nie musze...
 Czyli jednak Apologize wejdzie na 1...ale chociaż radia przyciszać nie musze...Gdyby tak było, to na liście byłoby więcej takich piosenek. Według mnie, działa tu pewien niesprecyzowany czynnik...zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ja zas spedziłem pół godziny u fryzjera i wystarczyło.marsvolta pisze:mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
Niedawno spytałem sie, czy "pani Fryzjer" moze przekręcić radio na coś innego. I przekręciła: z RMF FM na Raaaadiooooo ZeeeeEEEEeeeet. Miała szczescie, że unieruchomiła mnie na foletu

- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna  Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
 Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada  

Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 10:39 pm przez Tomekk, łącznie zmieniany 1 raz.

- tadzio3
- Kontakt:
Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
Timbaland ma tyle głosów, bo jest producentem Furtado i prezentują mniej więcej to samo, a Lady Pank - no tu nie mam wytłumaczenia...Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3kitadzio3 pisze:Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.

- tadzio3
- Kontakt:
Kwestia prowadzącego nie ma tu nic do rzeczy. Głosują słuchacze. Moim zdaniem muzycznie nic sie ne zmieniło. Cały czas jest średnio-dobrzeTomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
- tadzio3
- Kontakt:
Jak moge to słucham mp3Mr. Dark pisze:W moim szkolnym autobusie to samo... ale od czego są MP3kitadzio3 pisze:Ja dwa razy dziennie jeżdżę autobusem i zawsze leci zetka, a czasem eremefka. Racja grają tam tylko kilka kawałków. Codzienie słyszę te same utwory. Masakra. Najczęsciej słyszę Fill, Timberlanda, i kilka utworów, których tytułó (na szczęscie) nie znam.marsvolta pisze: mam takie samo wrażenie dużo jeżdze autobusem i zawsze tak RMF albo Zet leci i grają to na okrągło.
 Niestey nie zawsze...
 Niestey nie zawsze...Zdaje się, że Melua to było jednak trójkowe odkrycie.zbyszu pisze:...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
- tadzio3
- Kontakt:
Rubik to jeszcze spoko. Było Ich Troje, Virgin, Britney Spears i co najgorsze Eryk PrydzGary pisze:Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika.Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalnaTimbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada