Prawda, nic takiego nie wysnilem, a spie dlugo i namietnieprz_rulez pisze: Jest wiele tajemnic na niebie i ziemi, o których nie śniło się nawet filozofom....![]()
1344 (03.11.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie mówie że DM nie tworzy muzyki elektronicznej.marsvolta pisze:nie tonie tak przepraszm ale powiedziec ze depeche to nie elektronika to chyba nie ma sensu przeciez znamy ich dorobek i od elektroniki nie stornili a byly i bardziej elektroniczne utwory w ich dorobki od Kingdomhmm i czyja to opinia?![]()
Jest to troszke inne granie, ostatnia płyta Dave'a "Hourglass" jest bardziej elektroniczna od poprzedniej i chyba tez od tego co prezentuje DM.
Miałam na mysli to, że samo "Kingdom" nie swiadczy o całej płycie. Na "Hourglass" są znacznie bardziej elektroniczne kawałki.
Ciekawe czy dziś na podium sie coś zmieni?
Ostatnio zmieniony sob lis 03, 2007 10:25 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- Jopkolog
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
- Kontakt:
Proszę bardzo:Miszon pisze:Mógłby ktoś napisać miejsca 30-11 bo nie słucham, tylko z tego co tu piszecie się orientuje. I już trochę się zgubiłem?
11 DO IT - Nelly Furtado feat. Missy Elliott
12 JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy
13 AVOKADO - Dubska
14 PIOSENKA STARYCH KOCHANKOW - Raz Dwa Trzy
15 RADIO NOWHERE - Bruce Springsteen
16 YOU DON'T KNOW WHAT LOVE IS (YOU JUST DO AS YOU'RE TOLD) - The White Stripes
17 TRUE LOVE WILL NEVER FADE - Mark Knopfler (N)
18 ICKY THUMP - The White Stripes
19 ZRÓB CO MOZESZ - Anna Maria Jopek (największy skok w top 30!)
20 IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado
21 INDIAN SUMMER - Manic Street Preachers (N)
22 NERWY I WIKTORIANSCY LEKARZE - Nosowska
23 MAKES ME WONDER - Maroon 5
24 STOKROTKA - Radoslaw Rakocz
25 BIUST - Malenczuk/Waglewski
26 HELLO (I LOVE YOU) - Roger Waters & Howard Shore
27 BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski
28 BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos
29 MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
30 KINGDOM - Dave Gahan
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
W "D.A.N.C.E." fajne były te dzieci, ale "We Are Your Friends" z versusem Simiana to byłoooooo.....marsvolta pisze:coraz bardziej podoba mi sie beirut
a tak na marginesie przypomnialem sobie ze w tym roku nagrode mtv za najlepszy teledysk znowu dostala justice za d.a.n.c.e. szkoda ze w trojce nie grali tego kawalka bo byl bardzo fajny i przebojowy tak samo jak to najlepsze wideo z przed roku we are your frirnds
I ja Pana równieżJopkolog pisze:Pozdrawiam Pana, Panie Szymku!mrsap pisze:W takim razie o mnie teżJopkolog pisze:A teraz Justyna! Pani Justynko - proszę mnie całować TU i TU! Ale najbardziej i tak mi się podobała jej piosenka DZIEWCZYNA SZYMONA![]()
![]()
To w końcu o mnie było
Arctic niestety juź nie wejdzie na pierwsze miejsce, ale tak wysoka pozycja to i tak spory sukces.