i znów dzień wcześniej... bo porównania same się wciąż nasuwają...
dziś może zamiast Listy byłaby Muzyka Ciszy (choć dotychczasowa historia pokazuje, że zarówno w roku 1985, 1990 jak i 2001 notowania 2 listopada odbyły się normalnie). ale nawet jakby nie było, to gdzieś w którymś kąciku pojawiłaby się na pewno Eva Cassidy (poznałam dzięki Niedźwiedziowi. dzięki Niemu też zapamiętałam, że dziś jest rocznica jej śmierci)... zabrakło mi jej dziś w popołudniowym programie...
widzę, że sporo nas przy komputerku...
[jutro najpewniej będę tu też w czasie Listy. to takie info 'znawcowe' . jakby co]
neon.ka pisze:i znów dzień wcześniej... bo porównania same się wciąż nasuwają...
Eva Cassidy (poznałam dzięki Niedźwiedziowi. dzięki Niemu też zapamiętałam, że dziś jest rocznica jej śmierci)... zabrakło mi jej dziś w popołudniowym programie...
]
[*][*][*]
Uczciłem ten dzien zakupem kolejnych Jej albumów:
* Imagine - z niby tak zwyczają okałdką, ale nie można oderwać oczu. Człowiek też by chciał tak ulecieć...
* "Time After Time" - obie po bardzo promocyjnej cenie - jedynie 49.99
Kolekcja Jej płyt pieknie się powiększa. Cudowna na takie jesienne wieczory, kiedy kogo brak, również w piątki :-/
A Orkiestra w Niebie gra przepiekne melodie, skoro śpiewają tam takie Anioły...
Witam juz teraz, szybciej sie tu zadomawiam, bo byc moze do konca listy nie dotrwam na forum.
Kto dzis na topie: James czy Katie?
Chyba ci wlasnie artysci maja tak naprawde szanse jedynie na szczyt.
Podpisuję Listę obecności i czmycham. Znów spadną gromy
A tak:
* kolacja (grzanki z serkiem + gotowane warzywa)
* kawa - zawsze na poczekalnię, teraz nie mogę zdążyć jej wypić, tak jest krótka (nie kawa, tylko poczekalnia)
* wino - oczywiście Shiraz, bo Ludzie/Niedzwiedziegrasują po Australii
* No i Lista - dobre te 2 godziny :-/
witam znowu nie mogę słuchać do końca
jeszcze ani razu nie słuchałem listy w sobotę na żywo, w całości
może kiedyś mi się uda
a na pierwszym pewnie utrzyma się James Blunt - 1973
i niech dawna poczekalnia wróci
jednak termin sobotniej listy nie jest odpowiedni
Witam wszystkich! Dziś wreszcie lista w całości. Pewnie znajdę sobie jakieś zajęcie na czas listy, ale na forum na pewno będę zaglądać.
Teraz w Trójce rozgrzewka przed jutrzejszym koncertem EDITORS