Prawda, nic takiego nie wysnilem, a spie dlugo i namietnieprz_rulez pisze: Jest wiele tajemnic na niebie i ziemi, o których nie śniło się nawet filozofom....![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie mówie że DM nie tworzy muzyki elektronicznej.marsvolta pisze:nie tonie tak przepraszm ale powiedziec ze depeche to nie elektronika to chyba nie ma sensu przeciez znamy ich dorobek i od elektroniki nie stornili a byly i bardziej elektroniczne utwory w ich dorobki od Kingdomhmm i czyja to opinia?![]()
Jest to troszke inne granie, ostatnia płyta Dave'a "Hourglass" jest bardziej elektroniczna od poprzedniej i chyba tez od tego co prezentuje DM.
Proszę bardzo:Miszon pisze:Mógłby ktoś napisać miejsca 30-11 bo nie słucham, tylko z tego co tu piszecie się orientuje. I już trochę się zgubiłem?
W "D.A.N.C.E." fajne były te dzieci, ale "We Are Your Friends" z versusem Simiana to byłoooooo.....marsvolta pisze:coraz bardziej podoba mi sie beirut
a tak na marginesie przypomnialem sobie ze w tym roku nagrode mtv za najlepszy teledysk znowu dostala justice za d.a.n.c.e. szkoda ze w trojce nie grali tego kawalka bo byl bardzo fajny i przebojowy tak samo jak to najlepsze wideo z przed roku we are your frirnds
I ja Pana równieżJopkolog pisze:Pozdrawiam Pana, Panie Szymku!mrsap pisze:W takim razie o mnie teżJopkolog pisze:A teraz Justyna! Pani Justynko - proszę mnie całować TU i TU! Ale najbardziej i tak mi się podobała jej piosenka DZIEWCZYNA SZYMONA![]()
![]()
To w końcu o mnie było