Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Ten Boss od razu poprawił moje statystyki w przymróżce.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Ale lista będzie, tylko jej niestety nie usłyszymy.słoik pisze:A za tydzień nie będzie podsumowania rocznego?kajman pisze:A za tydzień? Jednak liczę, że sobie poradzi.
Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznieNa pewno nie takie umpa umpa jak to PSB.Dx2 pisze:Wyjaśnij, co to znaczy ambitny.
No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
Otóż zabraliśmy się za miasto z kumplami w pierwszy dzień świąt red polonezem do kolegi, u którego odbyła się skromna impreza (tłumaczę - koleś jest Łemkiem, świąt jeszcze nie obchodzi, więc kulturalnie mogliśmy się do niego wprosićBrian pisze:Czyli?Lemmy pisze:A ja myślałem, że spędzałem święta oryginalnie![]()
w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
Dzięki, teraz odczytałem. Pierwszy utwór już od zeszłego roku jest w zestawie, a drugi zaraz dopiszę.barb42 pisze:Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?.gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......lady pisze:w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
To dobrze, nie będziesz wiedział co tracisz.lady pisze:w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
Ich nie przekonasz, jak gdzieś usłyszą syntezatory albo taneczny rytm to dostają alergiiDx2 pisze:O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......
Myślałem, że tylko ja nie wiem, o co chodzikamil_snk pisze:Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
Dla mnie zbyt mocno zalatuje Spotkaniem z Balladą.słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
To jest nie przejmować się kradzieżą składek z OFE, skoro Ciebie to nie dotyczy.kamil_snk pisze:Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?
A o których konkretnie ?Dx2 pisze: O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......
Boję się napisać......lady pisze:A o których konkretnie ?Dx2 pisze: O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......
Jest już od jakiegoś czasu w wątku statystyki.bobby-x pisze:Coś rozkojarzony jestem, ile dziś nowości w PZ i nic nie omija poczekalni?
lament w filharmonii... to brzmi przerażającobarb42 pisze:Gżegżoż, dzięki.
Będę miała okazję usłyszeć Lament w filharmonii.