Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Ten Boss od razu poprawił moje statystyki w przymróżce.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Ale lista będzie, tylko jej niestety nie usłyszymy.słoik pisze:A za tydzień nie będzie podsumowania rocznego?kajman pisze:A za tydzień? Jednak liczę, że sobie poradzi.

Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznieNa pewno nie takie umpa umpa jak to PSB.Dx2 pisze:Wyjaśnij, co to znaczy ambitny.
No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
Otóż zabraliśmy się za miasto z kumplami w pierwszy dzień świąt red polonezem do kolegi, u którego odbyła się skromna impreza (tłumaczę - koleś jest Łemkiem, świąt jeszcze nie obchodzi, więc kulturalnie mogliśmy się do niego wprosićBrian pisze:Czyli?Lemmy pisze:A ja myślałem, że spędzałem święta oryginalnie
 ). Niestety, około godziny 23, gdy mieliśmy już wybywać, czerwona rakieta nie bardzo miała ochotę odpalić
). Niestety, około godziny 23, gdy mieliśmy już wybywać, czerwona rakieta nie bardzo miała ochotę odpalić  . W efekcie tego przesiedzieliśmy u niego jeszcze przymusową godzinę, zanim nie przyjechał po nas ojciec kumpla. Nie muszę mówić, że zadowolony specjalnie nie był
. W efekcie tego przesiedzieliśmy u niego jeszcze przymusową godzinę, zanim nie przyjechał po nas ojciec kumpla. Nie muszę mówić, że zadowolony specjalnie nie był  . W każdym razie było miło i sympatycznie, nie było żadnego zalewania pały, tylko miła atmosfera i takie tam. Tylko, że poldek poszedł do naprawy ^^. A drugi dzień u rodziny, tak więc bez atrakcji w sumie
. W każdym razie było miło i sympatycznie, nie było żadnego zalewania pały, tylko miła atmosfera i takie tam. Tylko, że poldek poszedł do naprawy ^^. A drugi dzień u rodziny, tak więc bez atrakcji w sumie 
w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.

Dzięki, teraz odczytałem. Pierwszy utwór już od zeszłego roku jest w zestawie, a drugi zaraz dopiszę.barb42 pisze:Nie można do Ciebie wysyłać PW, czy doszedł mail?.gżegoż pisze:Jak nikt się nie zgłosi, to promował będzie... 37. w klasyfikacji konwicki1980, który dzięki temu będzie miał... -37 pkt.
Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......lady pisze:w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
To dobrze, nie będziesz wiedział co tracisz.lady pisze:w każdym razie tego się słuchać nie da na trzeźwo, a na nietrzeźwo nie próbowałamkajman pisze:No jak nie umpa umpa to pitu pitu. Na jedno wychodzi.temik3 pisze:Jak tam jest jakieś umpa umpa to ja już idę spać.
Ich nie przekonasz, jak gdzieś usłyszą syntezatory albo taneczny rytm to dostają alergiiDx2 pisze:O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......

Myślałem, że tylko ja nie wiem, o co chodzikamil_snk pisze:Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
 . W każdym razie chętnie się dowiem, cóż też słoik ma do Motörheadu
. W każdym razie chętnie się dowiem, cóż też słoik ma do Motörheadu 
Dla mnie zbyt mocno zalatuje Spotkaniem z Balladą.słoik pisze:No sorry, ale ten Motorhead brzmi jak z Dwójkowego benefisu.
To jest nie przejmować się kradzieżą składek z OFE, skoro Ciebie to nie dotyczy.kamil_snk pisze:Jak to jest brzmieć jak z dwójkowego benefisu?
A o których konkretnie ?Dx2 pisze: O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......
Boję się napisać......lady pisze:A o których konkretnie ?Dx2 pisze: O kilku rockowych utworach napisać bym mógł to samo......
Jest już od jakiegoś czasu w wątku statystyki.bobby-x pisze:Coś rozkojarzony jestem, ile dziś nowości w PZ i nic nie omija poczekalni?
lament w filharmonii... to brzmi przerażającobarb42 pisze:Gżegżoż, dzięki.
Będę miała okazję usłyszeć Lament w filharmonii.