Notowanie 1665 — 27.12.2013 - Piotr Baron
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Notowanie 1665 — 27.12.2013 - Piotr Baron
Konkurs karpiowy z poprzedniego tygodnia nie był chyba łatwym konkursem, bo w sumie wzięło w nim udział dwunastu forowiczów. Wszystkie głosy odgadło tylko dwóch (a w sumie trzech...) forowiczów. Ale wiadomość dobra jest taka, że cała dwunastka otrzyma nagrody!!!!
I tak:
LLUCKY i YACY&MARTYR otrzymają nagrody główne!
a nagrody pocieszenia dla:
parsifal
Neo01
Misiulek
konwicki1980
pgmm
geephard
trial5555
Lopez
romekcz
Nagrody wyślę dopiero po 7 stycznia.
A części składowe miksu były takie (łącznie 34 głosy):
Agnieszka Szydłowska, Artur Andrus, Artur Orzech, Grażyna Dobroń, Grzegorz Wasowski, Halina Wachowicz, Henryk Sytner, Jan Chojnacki, Jerzy Kordowicz, Jerzy Owsiak, Jerzy Sosnowski, Jolanta Pieńkowska, Katarzyna Pruchnicka, Katarzyna Stoparczyk, Krystian Hanke, Kuba Strzyczkowski, Magda Jethon, Marcin Kydryński, Marcin Łukawski, Marek Niedźwiecki, Marek Wałkuski, Mariusz Owczarek, Michał Nogaś, Michał Olszański, Piotr Baron, Piotr Bukartyk, Piotr Kaczkowski, Piotr Kraśko, Piotr Metz, Piotr Stelmach, Ryszard Jaźwiński, Tomasz Gorazdowski, Wojciech Mann, Zofia Sylwin.
GRATULUJĘ!
A jaki konkurs dziś? Na to ostatnie w tym roku notowanie?
Tradycyjny - odgadujemy pierwszą piątkę notowania!
Tym razem będzie tylko jedna nagroda.
Propozycje proszę wysyłać na PW lub na mejla: jotem3@wp.pl
Zakończenie przyjmowania propozycji - 20.45.
I tak:
LLUCKY i YACY&MARTYR otrzymają nagrody główne!
a nagrody pocieszenia dla:
parsifal
Neo01
Misiulek
konwicki1980
pgmm
geephard
trial5555
Lopez
romekcz
Nagrody wyślę dopiero po 7 stycznia.
A części składowe miksu były takie (łącznie 34 głosy):
Agnieszka Szydłowska, Artur Andrus, Artur Orzech, Grażyna Dobroń, Grzegorz Wasowski, Halina Wachowicz, Henryk Sytner, Jan Chojnacki, Jerzy Kordowicz, Jerzy Owsiak, Jerzy Sosnowski, Jolanta Pieńkowska, Katarzyna Pruchnicka, Katarzyna Stoparczyk, Krystian Hanke, Kuba Strzyczkowski, Magda Jethon, Marcin Kydryński, Marcin Łukawski, Marek Niedźwiecki, Marek Wałkuski, Mariusz Owczarek, Michał Nogaś, Michał Olszański, Piotr Baron, Piotr Bukartyk, Piotr Kaczkowski, Piotr Kraśko, Piotr Metz, Piotr Stelmach, Ryszard Jaźwiński, Tomasz Gorazdowski, Wojciech Mann, Zofia Sylwin.
GRATULUJĘ!
A jaki konkurs dziś? Na to ostatnie w tym roku notowanie?
Tradycyjny - odgadujemy pierwszą piątkę notowania!
Tym razem będzie tylko jedna nagroda.
Propozycje proszę wysyłać na PW lub na mejla: jotem3@wp.pl
Zakończenie przyjmowania propozycji - 20.45.
Ostatnio zmieniony pt gru 27, 2013 9:22 pm przez jotem3, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Notowanie 1665 — 27.12.2013 - Piotr Baron
Cześć. Wie ktoś czemu nie można się zalogować na forum w przeglądarce Google Chrome? Na IE wszystko działa normalnie, ale w GC po kliknięciu "zaloguj" nie ma gdzie wpisać loginu i hasła, jest tylko przycisk do rejestracji. Jeszcze wczoraj wszystko działało jak należy. 
Ciekawe czy Karp utrzyma pierwsze miejsce w poświątecznym notowaniu.

Ciekawe czy Karp utrzyma pierwsze miejsce w poświątecznym notowaniu.

- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Witam POświątecznie i POzdrawiam wytrwałych forowiczów, którzy mają dziś jeszcze siłę tutaj siedzieć.
Ja też mam podobny problem z tą przeglądarką (gdyż innej nawet nie próbuję używać) ale myślałem, że to z powodu mego bardzo słabego internetu i równie zamulonego komputera! I ten problem rozwiązałem tak że mogłem jednak zalogować się na dole strony forumowej bez problemu!

Ja też mam podobny problem z tą przeglądarką (gdyż innej nawet nie próbuję używać) ale myślałem, że to z powodu mego bardzo słabego internetu i równie zamulonego komputera! I ten problem rozwiązałem tak że mogłem jednak zalogować się na dole strony forumowej bez problemu!

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 43
Poświąteczne Cześć!!! Dziś wieczór z Listą i małym co nieco do picia i jedzenia 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Witam i ja poświątecznie.
-
Czyżby nie miało być nowości w zestawie?
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
aha i dzisiaj jednak nie będę Wam towarzyszył kolejny raz gdyż mam inne plany na wieczór. A za tydzień ma być notowanie podsumowujące cały rok! Czy to znaczy, że nie będzie normalnego głosowania i że głosować będziemy aż przez dwa tygodnie na jedno notowanie?? 

Ogłoszenia "parafialne":
1. Czy ktoś chciałby promować jakiś utwór w nadchodzącym tygodniu, mimo braku emisji listy?
2. Jeśli ktoś jeszcze nie przedstawił swojego typu w zabawie, to zapraszam: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=7&t=9301
3. Jeżeli ktoś dostrzega jeszcze jakieś braki w zestawie do głosowania na Polski Top Wszech Czasów i w forumowym Gabinecie Cieni, to proszę o wymienienie ich: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f ... 25#p402507
Życzę wszystkim miłego słuchania listy oraz wielu zmian w całej czołowej pięćdziesiątce!
1. Czy ktoś chciałby promować jakiś utwór w nadchodzącym tygodniu, mimo braku emisji listy?
2. Jeśli ktoś jeszcze nie przedstawił swojego typu w zabawie, to zapraszam: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=7&t=9301
3. Jeżeli ktoś dostrzega jeszcze jakieś braki w zestawie do głosowania na Polski Top Wszech Czasów i w forumowym Gabinecie Cieni, to proszę o wymienienie ich: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?f ... 25#p402507
Życzę wszystkim miłego słuchania listy oraz wielu zmian w całej czołowej pięćdziesiątce!

Oby Pet Shop Boys do góry.
-
Wszystko ma być normalnie, a wyniki LP3 mają być w piątek po 22(chyba że jakiś woźny ja przedstawi w trakcie podsumowania).Sundrajta pisze:aha i dzisiaj jednak nie będę Wam towarzyszył kolejny raz gdyż mam inne plany na wieczór. A za tydzień ma być notowanie podsumowujące cały rok! Czy to znaczy, że nie będzie normalnego głosowania i że głosować będziemy aż przez dwa tygodnie na jedno notowanie??
- konwicki1980
- Kontakt:
Następne notowanie bez emisji. Podwójnych już od dawna nie ma.Sundrajta pisze:aha i dzisiaj jednak nie będę Wam towarzyszył kolejny raz gdyż mam inne plany na wieczór. A za tydzień ma być notowanie podsumowujące cały rok! Czy to znaczy, że nie będzie normalnego głosowania i że głosować będziemy aż przez dwa tygodnie na jedno notowanie??
Ostatnio zmieniony pt gru 27, 2013 8:09 pm przez konwicki1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Możliwe, bo rok temu w ostatnim grudniowym tygodniu jedyną nowością był odgrzewany kotlet w postaci "Fragile"temik3 pisze:Czyżby nie miało być nowości w zestawie?
-
Jak nie jak tak.Dx2 pisze:Oby Pet Shop Boys do góry.
Kajman zaraz coś doda 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Witam Wszystkich serdecznie,
miłego odsłuchu i już ślę życzenia Szczęśliwego Nowego Roku
miłego odsłuchu i już ślę życzenia Szczęśliwego Nowego Roku

-
Jak kisiel upitrasi.Dx2 pisze:Kajman zaraz coś doda
Święta, święta i już po. Witam 

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
No no!gżegoż pisze:Ogłoszenia "parafialne":
Ahoj wszystkim!
Dobry wieczór.
Słyszeliście już, że nie żyje Martha Eggerth? Jakoś się nie mogę otrząsnąć. Kto by się spodziewał?
Słyszeliście już, że nie żyje Martha Eggerth? Jakoś się nie mogę otrząsnąć. Kto by się spodziewał?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Oby Goldfrapp w końcu odbiła się do góry. Taka miła niespodzianka na koniec roku mi się marzy
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
Dobry wieczór 
Ja nadal jem potrawy, które pozostały ze świąt - m.in. pierogi i uszka
Licze, że w tym tygodniu jakieś nowości w zestawie jednak się pojawią
bo w przeciwnym razie beton będzie jeszcze mocniejszy niz teraz 

Ja nadal jem potrawy, które pozostały ze świąt - m.in. pierogi i uszka

Licze, że w tym tygodniu jakieś nowości w zestawie jednak się pojawią

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Dobry wieczór. Poświątecznie będę powściągliwa.
-
No, ale pożyła trochę na tym świecie, teraz z Janem będzie w chórze aniołów śpiewać.słoik pisze:Dobry wieczór.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
50 (N) Dido - słyszę pierwszy raz. Warto?
A logowałeś się na górze czy na dole?Corleone pisze:Cześć. Wie ktoś czemu nie można się zalogować na forum w przeglądarce Google Chrome? Na IE wszystko działa normalnie, ale w GC po kliknięciu "zaloguj" nie ma gdzie wpisać loginu i hasła, jest tylko przycisk do rejestracji. Jeszcze wczoraj wszystko działało jak należy.
Podejrzewam, że może nawet z top10 wypaść, chociaż ja asekuracyjnie obstawiłem aż 7 miejsce.Corleone pisze:Ciekawe czy Karp utrzyma pierwsze miejsce w poświątecznym notowaniu.
Ja zawsze na dole. Tak jest szybciej.Sundrajta pisze:mogłem jednak zalogować się na dole strony forumowej bez problemu!
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Cocker fatalny. Szkoda, że nie puścił wyjątkowo dobrego na owe czasy miejsca pierwszego.
Mam nadzieję na Santanę gdziekolwiek bądź. Mam także nadzieję, że Daft w dół, a Pety wylecą.
A tak w ogóle witam wiśniowo z zadyszką.
Dido nieźle się broni jak na taki typ nagrania.