Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
A mnie jednak bardziej niż "Synu nie bluzgaj" zaskoczył brak "Snu" Bartosiewicz. CO jak co, ale wydaje mi się, że kawałek jest grany, ale jako klasyka, a Wilki jednak są grane, ale niestety bardzo się opuściły z powodu nowszych kawałków. I nawet że "Eli lama..." była mnie nie dziwi, bo jakoś zachował swoją "klasyczność", może nie był takim hitem, ale też nie jest taki zajechany przez radia dzięki temu. Sam się mocno zastanawiałem, czy właśnie na to nie zagłosować z Wilków.
Ja słyszałem tak z 8-10 lat temu, może nie ten kawałek, ale informację o tym, że "Takie tango" (w wykonaniu Budki!) stało się całkiem popularne w regionie Chin. Widocznie na tyle, że przerobili (a raczej przetłumaczyli, bo zmian praktycznie zero).
Zeby nie bylo w topie zbyt duzo piosenek jednego wykonawcy, najrozsadniejsza metoda to ograniczyc np. do 3 ilosc piosenek jednego wykonawcy, na ktore jedna osoba moze glosowac.
bjcs pisze:Zeby nie bylo w topie zbyt duzo piosenek jednego wykonawcy, najrozsadniejsza metoda to ograniczyc np. do 3 ilosc piosenek jednego wykonawcy, na ktore jedna osoba moze glosowac.
Znowu to samo. To jest top piosenek, a skoro w Polsce mamy kliku wykonwaców, którzy tworzyli historię polskiej muzyki rockowej i które mają tych pięknych kawałków znaczine więcej niż pozostali, to po co to ograniczać. Jak by ludziom to przeszkadzało, to by głosowali na max 3 utwory jedengo wykonawcy, ale najwyraźniej większości podoba się tak jak jest.