I Polski Top Wszech Czasów (2-3.05.2008)

Topy Wszech Czasów stały się nieodłącznym towarzyszem Listy Przebojów — miód na serca i uszy dla prawdziwych fanów dawnej „Trójki”!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

tadzio3 pisze:...Ale oczywiście najbardziej żałuję, że nie było "Son Of The Blue Sky", który obstawiałem w top 20 :shock:
Może dlatego, że po angielsku ...ale w sumie wszedł Houk, co było dla mnie największą niespodzianką.
Gary pisze:
tadzio3 pisze:No właśnie, ja trochę żałuję, że nie było "Takiego tanga".
apropo :P :lol:
Może 1981 się tym zainteresuje :wink:
Ostatnio zmieniony czw maja 08, 2008 2:13 pm przez stavanger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A mnie jednak bardziej niż "Synu nie bluzgaj" zaskoczył brak "Snu" Bartosiewicz. CO jak co, ale wydaje mi się, że kawałek jest grany, ale jako klasyka, a Wilki jednak są grane, ale niestety bardzo się opuściły z powodu nowszych kawałków. I nawet że "Eli lama..." była mnie nie dziwi, bo jakoś zachował swoją "klasyczność", może nie był takim hitem, ale też nie jest taki zajechany przez radia dzięki temu. Sam się mocno zastanawiałem, czy właśnie na to nie zagłosować z Wilków.
Awatar użytkownika
1981

Post autor: 1981 »

stavanger pisze:
Gary pisze:
tadzio3 pisze:No właśnie, ja trochę żałuję, że nie było "Takiego tanga".
apropo :P :lol:
Może 1981 się tym zainteresuje :wink:
Eee... piosenka sprzed kilku lat, a w Polsce dopiero teraz wielka sensacja. Nawet w "Faktach" podali tą wiadomość. :roll:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Jak zwykle YouTube rządzi. Dzięki temu, że tam się pojawiło Polacy mogli o tym usłyszec, a potem obejrzeć w "Faktach"
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Ja słyszałem tak z 8-10 lat temu, może nie ten kawałek, ale informację o tym, że "Takie tango" (w wykonaniu Budki!) stało się całkiem popularne w regionie Chin. Widocznie na tyle, że przerobili (a raczej przetłumaczyli, bo zmian praktycznie zero).:)
bjcs

Post autor: bjcs »

Zeby nie bylo w topie zbyt duzo piosenek jednego wykonawcy, najrozsadniejsza metoda to ograniczyc np. do 3 ilosc piosenek jednego wykonawcy, na ktore jedna osoba moze glosowac.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

bjcs pisze:Zeby nie bylo w topie zbyt duzo piosenek jednego wykonawcy, najrozsadniejsza metoda to ograniczyc np. do 3 ilosc piosenek jednego wykonawcy, na ktore jedna osoba moze glosowac.
Znowu to samo. To jest top piosenek, a skoro w Polsce mamy kliku wykonwaców, którzy tworzyli historię polskiej muzyki rockowej i które mają tych pięknych kawałków znaczine więcej niż pozostali, to po co to ograniczać. Jak by ludziom to przeszkadzało, to by głosowali na max 3 utwory jedengo wykonawcy, ale najwyraźniej większości podoba się tak jak jest.
ODPOWIEDZ