Obaj się mylicie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
W tym roku po raz pierwszy zabrakło mi głosu na Omegę.Grzegorz1973 pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:19 pm Nigdy na tę piosenkę zespołu Omega nie głosowałem, jednak ostatnio tak bardzo polubiłem ten utwór, że ma pewny głos w następnym głosowaniu.
Nie wiem czemu polityka wchodzi na te forum. Wiadomo, że TVP popiera rządzących tak jak TVN poszłaby w ogień za PO-KO.
Witaj! Wszystkiego dobrego! Nowości i powrotów już brak. Wypadł m.in. Jeremygżegoż pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:19 pm Hej,
wszystkiego dobrego w nowym roku!Przede wszystkim, żeby LP3 odzyskała prestiż, a redakcyjna polityka dodawania piosenek do zestawu się zmieniła!
Prawie w ogóle nie śledziłem poprzednich miejsc, więc proszę uświadomcie mnie krótko, czy jeszcze jakaś niespodzianka (typu nowość albo powrót) przed nami?
I co wypadło z Top 100?![]()
o jezu...teraz się zacznieGrzegorz1973 pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:21 pmNie wiem czemu polityka wchodzi na te forum. Wiadomo, że TVP popiera rządzących tak jak TVN poszłaby w ogień za PO-KO.
Chyba masz dzisiaj trochę gorszy nastrój niż zazwyczaj, dotychczas kojarzyłem Cię jako bardzo optymistyczną osobę na forum.Nicoletta pisze:a to się obrażaj, chyba się nie popłaczę z tego powodu.
Na pewno nie chciałbym żyć w terrorze totalitarnym i ogromnie doceniam zalety Polski po 1989, niemniej jednak ostatnie lata pod względem światopoglądowym były bardzo męczące...Nicoletta pisze:polemizowałabym, ale to nie to forum, nie ten wątek i nie ten czas.
Sławy, charyzmy i całkiem niezłego wokalu.Nicoletta pisze:tandety chyba.
O nich nie miałem już odwagi wspomnieć.lady pisze:Nie zapominaj o dwudziestych
Bo dla mnie to jest po prostu ABSURDALNE.FOXD pisze:I po cóz ta przesada?
A w Holandii i w Belgii nie stosują żadnej i jest jeszcze lepiej.FOXD pisze:Jakoś w Antyradiu taką 20-letnią karencje stosuja i jest ok.
na jednej z płyt Janusz Radek nagrał swoją wersję tej piosenki. Jest bardzo fajna. Chyba najlepsza z wszystkich wersji jakie słyszałam oczywiście poza oryginałem oczywiście.Ajtek pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:21 pmW tym roku po raz pierwszy zabrakło mi głosu na Omegę.Grzegorz1973 pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:19 pm Nigdy na tę piosenkę zespołu Omega nie głosowałem, jednak ostatnio tak bardzo polubiłem ten utwór, że ma pewny głos w następnym głosowaniu.
Dzięki! Te wyniki widziałem, ale nie porównywałem ich z zeszłorocznymiEVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:21 pmWitaj! Wszystkiego dobrego! Nowości i powrotów już brak. Wypadł m.in. Jeremygżegoż pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:19 pm Hej,
wszystkiego dobrego w nowym roku!Przede wszystkim, żeby LP3 odzyskała prestiż, a redakcyjna polityka dodawania piosenek do zestawu się zmieniła!
Prawie w ogóle nie śledziłem poprzednich miejsc, więc proszę uświadomcie mnie krótko, czy jeszcze jakaś niespodzianka (typu nowość albo powrót) przed nami?
I co wypadło z Top 100?![]()
Wyniki masz tutaj: https://www.polskieradio.pl/9/29/Artyku ... -sluchania
Ledwo postawiłeś kropkę i już zapomniałeś co napisałeś w poprzednim zdaniu.Grzegorz1973 pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:21 pm >Nie wiem czemu polityka wchodzi na te forum.
>Wiadomo, że TVP popiera rządzących tak jak TVN poszłaby w ogień za PO-KO.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:26 pmLedwo postawiłeś kropkę i już zapomniałeś co napisałeś w poprzednim zdaniu.Grzegorz1973 pisze: ↑wt sty 01, 2019 6:21 pm >Nie wiem czemu polityka wchodzi na te forum.
>Wiadomo, że TVP popiera rządzących tak jak TVN poszłaby w ogień za PO-KO.
coś słyszałam. Mam ich album 10000 lepes - jest tam kilka utworów, które mogłyby Węgrom bardziej przypaść do gustu jako hity, ale jednak Dziewczyna ... no ma w sobie to coś. Przynajmniej dla mnie, poza tym ja lubię węgierski.