przeciez wczesniej juz pisalem - jesli w Waszym wydaniu nie ma tego artykulu, to to jest błąd

POczytaj uważnie powyzsze postu/ Przeciez wczesniej już pisano...ku3a pisze:wczesniej sie okazalo, ze szukaliscie nie w tej gazecie co potrzeba. teraz jest cos nie tak w odpowiedniej?
przeciez wczesniej juz pisalem - jesli w Waszym wydaniu nie ma tego artykulu, to to jest błądi trzeba to naprawic. i zamiast pisania o jakichś A/B poprosze o dokladniejsze dane.
Dołączasz powoli do grona osób mających kłopoty z dokładnym czytaniem i interpretowaniem postów. Regionalne odziały dają ciała , świadomie , nieświadomie - nieważne , kamyczek do ogródka osób za to odpowiedzialnych i dbających o właściwą zawartość mutacji. Ta obrona "wszystkiego i wszystkich związach z LP3" jest nawet zabawnaku3a pisze:wczesniej sie okazalo, ze szukaliscie nie w tej gazecie co potrzeba. teraz jest cos nie tak w odpowiedniej?
przeciez wczesniej juz pisalem - jesli w Waszym wydaniu nie ma tego artykulu, to to jest błądi trzeba to naprawic. i zamiast pisania o jakichś A/B poprosze o dokladniejsze dane.
ku3a pisze:nie bronię wszystkiego i wszystkich. staram sie tylko prostowac te sytuacje, ktore wiem, ze wygladaja inaczej. i jesli jakies informacje tutaj moglyby nieslusznie spowodowac złe zdanie o kims, a ja wiem co nieco, co pozwala mi sądzic, ze jest inaczej, to tez staram sie to pisac, bo nie lubie niesprawiedliwosci, a w takich przypadkach to byloby niesprawiedliwe osądzanie.
wierzcie mi, ze tez są rzeczy ktore bardzo mnie denerwują i przeszkadzają. probuję robic co moge, by uświadamiac tam, że takie sytuacje istnieją, ale moje srodki są bardzo ograniczone...
ja sie po prostu staram robic jak najwiecej, by maksymalnie korzystaly na tym forum i Trojka.
zbyszu, proszę wyślij do BAlonika egzemplarz gazety bez artykulu o Liscie, A Byc moze dostaniesz za to płytę (potwierdzone u niego).
Dodatek "Będzie się działo" - strona ostatnia - XII wydania w "Dzienniku Bałtyckim" z dnia 30 maja 2008 r.Yacy pisze:djjack, ogromne dzięki!!!
możesz podać czy to faktycznie była strona 16 i dział BĘDZIE SIĘ DZIAŁO?
Dzieki raz jeszcze
Hheh, to tym razy ani Polska A ani Polska B tylko Polska nadmorskadjjack pisze:Dodatek "Będzie się działo" - strona ostatnia - XII wydania w "Dzienniku Bałtyckim" z dnia 30 maja 2008 r.Yacy pisze:djjack, ogromne dzięki!!!
możesz podać czy to faktycznie była strona 16 i dział BĘDZIE SIĘ DZIAŁO?
Dzieki raz jeszcze
djjack, ta gazeta, którą masz, to na pewno "Dziennik Bałtycki"?djjack pisze:W gdańskiej edycji - "Wieczór z Listą Trójki" znajduje się w dodatku "Będzie się działo" na stronie XII pomiędzy rubrykami "Radio Gdańsk proponuje" i "Dla dzieci i rodziców".
Obawiam się ze...to to. Martyr uwierz mi...trochę czytałem o tym.... Wydawca pod wspolną marką "Polska-The Times" wydaje np. dziennik Bałtycki. PlissssMartyr pisze:djjack, ta gazeta, którą masz, to na pewno "Dziennik Bałtycki"?djjack pisze:W gdańskiej edycji - "Wieczór z Listą Trójki" znajduje się w dodatku "Będzie się działo" na stronie XII pomiędzy rubrykami "Radio Gdańsk proponuje" i "Dla dzieci i rodziców".
zbyszu, obawiam sie ze i nie to...
zbyszu, nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałes...zbyszu pisze:Obawiam się ze...to to. Martyr uwierz mi...trochę czytałem o tym.... Wydawca pod wspolną marką "Polska-The Times" wydaje np. dziennik Bałtycki. Plissss
jakich konkretow oczekiwales?Fanatyk pisze:Jakoś nie mogę się dopatrzyć w Twoim poście żadnych konkretów odnośnie powyższego przypadku. A ja lubię konkrety.
nie chodzi o to. po prostu Balonikowi zalezalo, zeby to bylo zalatwione i poprosil mnie, zebym napisal, zeby przeslac mu taki egzemplarz (skoro w Warszawie sa inne), zeby miec dowod i argument w rozmowie z gazetą, a plyta miala byc podziekowaniem za poinformowanie o sytuacji i za pomoc.Fanatyk pisze:P.S. Ja też , ja też chcę płytę !!! Też mogę przysłać "pustą" gazetę do redakcji. Żartowałem
Na lizaki już jestem za duży.
Kurcze, a ja dostalam chyba jakis wybrakowany egzemplarz. W ogóle nie ma dodatku "Będzie sie działo"!Yacy pisze:a w elbląskiej wersji jest dodatek Będzie się działo, ale kącika lp3 niestety nie mazbyszu pisze:Mamy sygnał ze w Gdansku (Dziennik Bałtycki) artykulik był![]()
Czekamy na skan ... i dziękuję
Oczywiście , że dobrze by było , a jeśli chcesz możesz wstrzymywać się z opinią , ale pozwól w swojej wspaniałomyślnościku3a pisze:dobrze by bylo ustalic czemu tak jest, ale ja na razie wolę poczekac az zostanie ustalona wspolna wersja wydarzen...
dlaczego sie mnie czepiasz? nic nie pisalam o zadnej Gazecie Wrocławskiejzbyszu pisze:Martyr - Gazeta Wrocławska też ma miec "Rejsy"???? A może jeszcze "Goniec Podhalański" (wymyśliłem) też????? Rejsy to dodatek magazynowy go Dziennika Bałtyckjiego.