cóż... polecam je tylko tym, którzy mają dużo cierpliwości, albo którzy są mocno związani z tym wydarzeniem

żałuję, że tak jest... [okropne przestery].
trzeba będzie poszukać jeszcze gdzieś indziej...
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
nie wiem, czy Cię dobrze rozumiem, bo wedle moich obliczeń w ostatecznej 20 jest aż 10 utworów, na które głosowałam, więc więcej niż Ty, a tylko o 1 mniej niż Kajman [i może jest jednak więcej takich przypadkówabd3mz pisze:W 20-tce jest 7 utworów na które głosowałem, więc całkiem nieźle. [Lepszy wynik miał tylko kajman.]
Lepsze to niż edit, bo w pewnie mało kto by go zobaczył.neon.ka pisze:nikt nic nie pisze, więc niestety znów mój post będzie pod moim własnym...
Chodziło mi o zgodność z moją 20. Z kajmanem mam 8 wspólnych utworów, a z finałową 20-tką 7.neon.ka pisze:nie wiem, czy Cię dobrze rozumiem, bo wedle moich obliczeń w ostatecznej 20 jest aż 10 utworów, na które głosowałam, więc więcej niż Ty, a tylko o 1 mniej niż Kajman [i może jest jednak więcej takich przypadków]
mhm, mhm!!! [to z 'Our-Shangri La'! a w czasie 'True Love...' było bardziej niebiesko, ale tak samo przepięknie... (myślę, że tu to słowo nie brzmi źle?Martyr pisze:P.S. O tych gwiazdach (ze zdjęcia trzeciego) pisałas na myszce, Neon.ko?![]()
szkoda, że wtedy nas nie znalazłaśanowika pisze:w 2008 z tego co czytam liczna reprezentacja forum była na Torwarze, może nawet staliśmy blisko siebie?
zatem do zobaczenia 25 lipca...anowika pisze:marzę, że jeszcze sobie na płycie postoję, nie raz ... no albo posiedzę, chociażby i na "narodowej" murawie