Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Spodziewałem sie tego Że Budka z Jolką będą w czołówce (znaczy w pierwszej 30-tce) Mam nadzieje, ze to jeszcze nie koniec
P.S. To forum dzisiaj jakoś dziwnie chodzi...
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2008 7:35 pm przez Vinyl84, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak się słucha Jolki mając w pamięci Sen o dolinie i Samotny dom, to na usta ciśnie się tylko jedno słowo: Żenada. A zaczynali tak dobrze. No, ale okazało się, że po Jolce nagrali jeszcze gorsze utwory.
Bodeczek pisze:wszystkie najfajniejsze chłopaki były za Republiką ...
brawo Stelmi ...
W latach 80-tych to ja miałem jednocyfrową liczbę lat, ale w latach 90-tych wolałem jednak Lady Pank, bo Republika była dla mnie "zbyt dziwna", jak to wtedy określałem. Ale teraz zdecydowanie bardziej cenię jednak Republikę. Może jej piosenki nie są tak chwytliwe i oczywiste, ale jednak jakoś lepiej się bronią.
Dżem - no to kontynuujemy serię dżemów w pierwszej 50-ce Topu. Akurat Paw jakoś najmniej mi z nich podchodzi. A byłby na 100% o jeden więcej, gdyby w zestawie umieścić "Do kołyski".
świetny pomysł z tą płytą. gdzie można się zapisywać do kolejki na nią ale powinno to być nagranie audycji z komentarzami prowadzących (no może z wyjątkiem części prowadzonej przez Metza) a nie tylko składanka piosenek.
DżEM
edit: ale mi forum się zacina... tą wiadomość 3 minuty prawie wysyłało
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2008 7:45 pm przez mcgrat, łącznie zmieniany 2 razy.
21 - 1 Czesław Niemen Sen o Warszawie 1967
22 - 1 Dżem Paw 1981
23 - 1 Budka Suflera Jolka, Jolka pamiętasz 1982
24 - 1 Lady Pank Mniej niż zero 1983
25 - 1 Stan Borys Jaskółka uwięziona 1973
26 - 1 Lady Pank Zawsze tam gdzie Ty 1990
27 - 1 Martyna Jakubowicz W domach z betonu nie ma wolnej miłości 1982
28 - 1 Róże Europy&Edyta Bartosiewicz Jedwab 1992
29 - 1 Dżem Sen o Wictorii 1991
30 - 1 T. Love King 1992