Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Pucek pisze:prawie sie przy tym poplakalem na koncercie...
Za czasów Ryśka
za czasow Ryśka to mnie jeszcze nie bylo na swiecie.
W lutym 2008 w Karpaczu... Na Balcarze, który wyjątkowo normalnie jak na siebie spiewal (ale byc moze po prostu atmosfera mi sie udzielila i juz mnie tak nie irytowal)
Za czasów Ryśka
W lutym 2008 w Karpaczu... Na Balcarze, który wyjątkowo normalnie jak na siebie spiewal (ale byc moze po prostu atmosfera mi sie udzielila i juz mnie tak nie irytowal)
Pucek pisze:W lutym 2008 w Karpaczu... Na Balcarze, który wyjątkowo normalnie jak na siebie spiewal (ale byc moze po prostu atmosfera mi sie udzielila i juz mnie tak nie irytowal)
byłem już na dwóch koncertach dżemu i myślę że potrafią zbudować świetną atmosferach na występach, ale nie wiem na ile to zasługa składu czy ludzi którzy przychodzą na ich koncerty...
Za czasów Ryśka
To ile masz lat?
Balcar świetnie sprawdza się na koncertach. Do niego naprawdę nic nie mam.
cieszę się, że Jedwab nie jest wyżej, bo dla mnie to przeciętna piosenka. Dla mnie Róże to świetna pierwsza płyta (Stańcie, Gertruda), a potem to już rozmienianie się na drobne.
To ile masz lat?
Balcar świetnie sprawdza się na koncertach. Do niego naprawdę nic nie mam.
Balcara metoda spiewania czasem mnie irytuje, nie ukrywam. Ale w KArpaczu naprawde 'zawiało' Ryśkiem...
18 skończone... Majac 5 lat raczej nie mialem szans byc na Ryśku. Nawet na Dewódzkim, którego uwielbiam...
mcgrat pisze:byłem już na dwóch koncertach dżemu i myślę że potrafią zbudować świetną atmosferach na występach, ale nie wiem na ile to zasługa składu czy ludzi którzy przychodzą na ich koncerty...
Może pół na pół
I jest "Jedwab"
Zawsze będzie dla mnie za nisko.
Jeden z najbardziej romantycznych tekstów jakie dane było mi słyszeć w życiu