Sebastian Bach? Skid Row?prz_rulez pisze:dzisiaj w sjeście druga czesc koncertu Bacha.

Tak??? Zadziwiajace. Ja sluchałem 2-3-4 tygonie temu i muzyka klasyczna jak najbardziej byla.prz_rulez pisze:przez dziesiatki sjest nie było klasyki a tu wlaczam po dlugim niesluchaniu i az dwa utwory.
 w ogole chyba teraz ta audycja jest mniej jazzowa, a bardziej kosmopolityczna. bo kiedys sie pojawialy zarzuty, ze to audycja wylacznie jazzowa.
 w ogole chyba teraz ta audycja jest mniej jazzowa, a bardziej kosmopolityczna. bo kiedys sie pojawialy zarzuty, ze to audycja wylacznie jazzowa.
Zadzwiające są twoje horyzonty muzyczne sięgajace wszystkich stylów muzycznych- od disco polo do muzyki poważnejprz_rulez pisze:2 godziny z mozartem i chopinem to za dlugo, ale takie 10-15 minut to calkiem przyjemne. nie sluchalem sjesty juz chyba przez kilkanascie wydan stad nie wiem o rewelacjachw ogole chyba teraz ta audycja jest mniej jazzowa, a bardziej kosmopolityczna. bo kiedys sie pojawialy zarzuty, ze to audycja wylacznie jazzowa.
a dzisiaj ten list z pathem metheny

tzn. teraz juz tego nie robia, ale jak mieli z 10-11 lat to bez oporow przy mnie (tzn. ten mlodszy mial 10-11 lat
 tzn. teraz juz tego nie robia, ale jak mieli z 10-11 lat to bez oporow przy mnie (tzn. ten mlodszy mial 10-11 lat  ). ale lubie jazz troszke. Us 3 - Cantaloop, standard "Chicken", "The Pink Panther" czy "A Story OF Polish Jazz" - to nawet dwa razy na mojej liscie bylo
 ). ale lubie jazz troszke. Us 3 - Cantaloop, standard "Chicken", "The Pink Panther" czy "A Story OF Polish Jazz" - to nawet dwa razy na mojej liscie bylo  zreszta cantaloop tez z okazji wydania bossa mixu i nawet doszedl na drugie miejsce
 zreszta cantaloop tez z okazji wydania bossa mixu i nawet doszedl na drugie miejsce 
 mozliwe ze "Barka" pozostanie ostatnim w jej karierze na "prz chart"
 mozliwe ze "Barka" pozostanie ostatnim w jej karierze na "prz chart" 
  w polsce disco polo nie istnieje, choc chyba byl reportarz w uwadze o disco polo ale go nie ogladalem wiec nie wiem co mowili...a moze ktos ogladal ?
 w polsce disco polo nie istnieje, choc chyba byl reportarz w uwadze o disco polo ale go nie ogladalem wiec nie wiem co mowili...a moze ktos ogladal ? 
 )) Balonik - jestes bombowy
)) Balonik - jestes bombowyWrona zdecudował się sam odejśc z radia. I z telewizji tez. Nie było mowy nic, na temat przedłuzania kontraktuPiotr pisze:Z Trojka rozstal sie Hirek Wrona. Nie przedluzono z nim kontraktu na nastepny sezon ramowkowy.
Na swojego zastepce Krzysztof Skowronski wybral Szymona Slawinskiego.
Kazdy mowi to co uwaza za stosowne. A czyz nie podpisanie kontraktu na nastepny sezon ramowkowy to nie to samo co rezygnacja z pracy. Faktem jest, Hirek zajmie sie teraz czyms innym.zbyszu pisze:Hmm, tyle powiedział sam Wrona...Czy wiesz coś więcej niż on???
Moze...zbyszu pisze:Czy siedzisz jak to okresliłeś"w mediach"???

???zbyszu pisze:O kurde...